Светско првенство - Русија 2018
- CamoSurprise
Re: Светско првенство - Русија 2018
Petarda...Zar je neko uopste i dovodio u pitanje da li osvajamo svetsko prvenstvo?
Gilajdza RIP
Sad kreće gas, osvajamo svetsko, vraćamo Kosmet, Trst, Krajinu i izlazimo na more kod Skadra
- Кудрави Гаучос
https://sport.blic.rs/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-rusija-2018/da-li-to-brazilci-strepe-otvorite-oci-srbija-je-pobedila-boliviju/kjpwj8q
Бразилска се гамад усрала, док је Боливију гледала!
Бразилска се гамад усрала, док је Боливију гледала!
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- ultra mentalitet
Uterali smo im strah u kosti braco, mislili su da se zajebavaju da evropskim brazilcima
- Влада Паликућа
Зазиру они још од оног непозивања Петковић Рамба у пуној снази. Још тада су наслућивали да се овде дешава нешто њима недокучиво и потенцијално опасно.
Gazimo i Brazil, grupu prolazimo kao prvi sa maksimalnih 9 bodova, ukrštamo se sa J.Korejom i brišemo pod sa njima lagano, a posle toga ćemo da vidimo kako ćemo dalje do finala....
- UltrasDoras
kakav naslov koji ljakse kolarov
HAOS POSLE POBEDE: Navijači nagrnuli na Kolarova, umalo ga povredili – čule se i psovke (VIDEO)
http://fudbal.hotsport.rs/2018/06/10/ha ... vke-video/
HAOS POSLE POBEDE: Navijači nagrnuli na Kolarova, umalo ga povredili – čule se i psovke (VIDEO)
http://fudbal.hotsport.rs/2018/06/10/ha ... vke-video/
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- ciganstura
Ми ако прођемо групу идемо типа на Белгијанце па Немце како сам гледао неки костур У полуфиналу са љутим ривалом Аргентином ако Бог да п.с. Кад видим ову чобанску њушку Коларова, прође ми кроз главу кад је Александар Коцић пао у купатилу или тако нешто, сломио прст на нози и пропустио Европско првенство само што је Коцић био господин за овог препотнтног и иритантног главоњу Коларова.
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
Нека овог пута буде срећније
- lost&found
ciganstura wrote:Ми ако прођемо групу идемо типа на Белгијанце па Немце како сам гледао неки костур У полуфиналу са љутим ривалом Аргентином ако Бог да п.с. Кад видим ову чобанску њушку Коларова, прође ми кроз главу кад је Александар Коцић пао у купатилу или тако нешто, сломио прст на нози и пропустио Европско првенство само што је Коцић био господин за овог препотнтног и иритантног главоњу Коларова.
Ukrstamo se s grupom gde su Nemci u 16tini finala
- ultra mentalitet
Pa jebacemo Nemce, ne vidim gde je problem
lost&found wrote:ciganstura wrote:Ми ако прођемо групу идемо типа на Белгијанце па Немце како сам гледао неки костур У полуфиналу са љутим ривалом Аргентином ако Бог да п.с. Кад видим ову чобанску њушку Коларова, прође ми кроз главу кад је Александар Коцић пао у купатилу или тако нешто, сломио прст на нози и пропустио Европско првенство само што је Коцић био господин за овог препотнтног и иритантног главоњу Коларова.
Ukrstamo se s grupom gde su Nemci u 16tini finala
Ми смо њима традиционално неугодан ривал.
Додуше, имају Брђу на њи'ову страну
Ne igraju oni nista posebno u poslednje vreme. Jedna pobeda na 6 poslednjih utakmica i to pre neki dan protiv S. Arabije. Cak i to jedva. Plus sto su se Gündogan i Özil slikali skoro sa Erdoganom i oslovljavali ga nesto u fazonu "moj predsednice" i sad ih i pojedinci iz saveza a pogotovo navijaci pljuju. Protiv Arabije zvizdali Gündoganu svaki put kad pipne loptu. Tako da imamo sanse
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
-
Najgore od svega sto ce jedan Grujic i Radonjic, a i Rodic imati u svojoj biografiji medalju sa SP u Rusiji 2018, a nece odigrati minut.
РУСИ ДОЧЕКАЛИ ФУДБАЛЕРЕ СРБИЈЕ: Једна боја, једна вера, једна крв!
-
Браћо моја коцкари и клошари има у скоро свим кладионицама специјали за светско првенство.
Једна квота ми се посебно свидела а то је да ће Нејмар бити најбољи стрелац првенства и да ће Бразил освојити првенство, квота је 25.
Бразил ће догурати далеко, сигурно су у топ 3 репрезентације а Нејмар изводи пенале и слободњаке и јури оне рекорде да престигне дебелог Роналда и другаре тако да ми је квота одлична. Иначе кладионица Меридијан нуди ову игру.
Једна квота ми се посебно свидела а то је да ће Нејмар бити најбољи стрелац првенства и да ће Бразил освојити првенство, квота је 25.
Бразил ће догурати далеко, сигурно су у топ 3 репрезентације а Нејмар изводи пенале и слободњаке и јури оне рекорде да престигне дебелог Роналда и другаре тако да ми је квота одлична. Иначе кладионица Меридијан нуди ову игру.
- ultra mentalitet