Бенседин
Re: Бенседин
Ljubitelj sam mnogih muzičkih žanrova, nemam tu ograničenost na jedan žanr i kao takvom metal je od malih nogu u samom vrhu i zaista uživam u istom čak sam nebrojeno puta braneći ga ulazio u konflikte sa ljudima, ali kada pogledam ovu gamad smrdljivu koja su običnom čoveku ili nekome ko ne sluša metal sinonim za isti, najradnije bi ih obesio sve do jednog za jaja da vise naopačke a onda bi otvorio ladno pivo i uz zvukove Pro Pejna u miksu sa Slipknotom ih šurio ih na tenane ceo dan, mater im poganu jebem!
common wrote:Grobar do groba wrote:Fenomenalan tekst,izbaci ovde bas ako bude i drugi deo.
http://www.easttothesun.com/2015/11/13/putovanje-na-kosovo-decani/
Svaka čast čoveku, mnogo zanimljive priče sa putovanja. Trenutno stopira u Iranu.
Hvala. Kosovo je uvijek inspirativna tema. Posljednji put sam obišao i Samodrežu crkvu:
http://www.easttothesun.com/2018/03/06/ ... samodreza/
- Кудрави Гаучос
Čovek je legenda, čitao sam i putopise sa autostopiranja, Crna Gora, Ohrid, putovanje do Malte i sada nastavljam dalje, brat je Srbin do koske, kakve situacije, treba doživeti sve to
Vinz wrote:Да ли је неко у скорије време посетио Хиландар... Ако јесте, нека пусти ПП, треба ми пар савета...
Bio sam ja u oktobru 2017.
http://www.easttothesun.com/2017/10/16/ ... vetu-goru/
- ultra mentalitet
Brate pročitao sam put na Kosovo i na Hilandar, danas nastavljam ostale. Kakav si ti car, uzivao sam citajuci sve ovo, alal ti vera!
ultra mentalitet wrote:Brate pročitao sam put na Kosovo i na Hilandar, danas nastavljam ostale. Kakav si ti car, uzivao sam citajuci sve ovo, alal ti vera!
Hvala najljepša. Na Kosmetu sam bio prije neke dvije godine i sada opet, priije pola godine, kada sam stopom palio na Svetu Goru preko CG, Albanije.. Uvijek inspirativno i zaista sveto mjesto za svakoga ko se osjeća kao Srbin. Svakome bih preporučio da se, na ovaj ili onaj način, u miru, zaputi dolje.
Hvala još jednom i ubrzo se čitamo iz Irana
Молим Вас,на оном postimage.org више не стоји слика коју сам послао човеку.Вероватно је,ако добро капирам,"аутомат"скида после неког времена,да ли остаје каква могу
ћност да се та слика негде сачувала па да на основу линка,се иста може наћи.У питању је слика споменика велико цимање да се до истог оде.Хвала унапред.Ако сам омануо тему праштајте.
ћност да се та слика негде сачувала па да на основу линка,се иста може наћи.У питању је слика споменика велико цимање да се до истог оде.Хвала унапред.Ако сам омануо тему праштајте.
reziser wrote:Молим Вас,на оном postimage.org више не стоји слика коју сам послао човеку.Вероватно је,ако добро капирам,"аутомат"скида после неког времена,да ли остаје каква могу
Било је раније питање на теми све и свашта везано за проблем са postimage.org, цитираћу пост:
"Sve slike koje su aploudovane na server čiji link završava sa org. su neupotrebljive, osim ako se org. u linku zameni sa cc. Sad ako okačiš sliku, dobićeš ispravan link, ali sve što je kačeno prethodnih godina neupotrebljivo je. Možda i reše taj problem i sve se vrati".
Наше ће сјене ходати по Бечу лутати по двору плашити господу!
Meni se zavrsava sa jpg.Menja li to sta na stvari.Izvini,ako smaram,pozdrav.
- ultrastito
sta je tu za pohvalu?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
To je greska u tekstu,u pitanju je trofejna šala
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- lost&found
Rođaci wrote:https://www.facebook.com/1974610766137775/posts/2077385202526997/
ne radi
Drage kolege forumasi,vas dugogodisnji kolega i saborac pertla se pre 2 i po sata razmnozio,odnosno postao tata po prvi put.nek mi je ziv i zdrav veljko jos 100 godina i uzbrdo brz.
Pijmo pijte
Pijmo pijte
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- ultrastito
uzdravlje pertloni i sve cestitke!!!!!!!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле