Спортске вести и занимљивости
- Кудрави Гаучос
Re: Спортске вести и занимљивости
Кријемо карте, ајде не глупирајте се има Бразилаца који ово читају
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Po meni, Pesic pre Jovica, ali menadzeri rade svoje.
-
Hahahahahahahahaha, dobar vic. Daj jos neki.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Naravno da ce biti pozvan Radonjic, on je jedan od razloga zbog cega je Muslin i dobio otkaz. Hoce debelog da uvale negde i dobro prodaju. Samo se nadam da ce bar sa njim iskulirati i ostaviti ga na splavovima.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Jedinog igraca iz nase lige koga treba pozvati je Filip Stojkovic i niko vise, liga je namestena, ako ima vise od 5 takmicarskih utakmica u toku sezone ja secem glavu, iskreno se nadam da ce decko otici u pravu ligu za njega i napraviti nesto od karijere.
Brdja wrote:Naravno da ce biti pozvan Radonjic, on je jedan od razloga zbog cega je Muslin i dobio otkaz. Hoce debelog da uvale negde i dobro prodaju. Samo se nadam da ce bar sa njim iskulirati i ostaviti ga na splavovima.
Муслин је добио отказ због Сергеја, какав црни Радоњић, због њега да добије отказ.
Stojkovic igra za CG.
Moskri wrote:Brdja wrote:Naravno da ce biti pozvan Radonjic, on je jedan od razloga zbog cega je Muslin i dobio otkaz. Hoce debelog da uvale negde i dobro prodaju. Samo se nadam da ce bar sa njim iskulirati i ostaviti ga na splavovima.
Муслин је добио отказ због Сергеја, какав црни Радоњић, због њега да добије отказ.
Jeste najvise zbog Sergeja ali je tu u paketu bio i Radonjic. Odmah je dobio poziv cim je Muslin oteran.
Sto se tice Stojkovica, jedan od najboljih igraca u nasoj ligi, steta sto je izabrao da igra za Cg. Ali, ko ga jebe... koga nema bez njega se moze. Isao je u Nemacku, nije se puno pokazao.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
U ponedeljak izlazi spisak..nema nekih većih iznenađenja..
Ja secem kurac na froncle ako je u raspalom minhenu 1860 bio bolji desni bek od stojkovica
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Lanesra wrote:Po meni, Pesic pre Jovica, ali menadzeri rade svoje.
hahahahaahahhahaahaha
Ђексара wrote:U ponedeljak izlazi spisak..nema nekih većih iznenađenja..
Pa izvoli, napisi 35 imena, iz tvojih reci se zakljucuje da imas uvid u isti.
pertla wrote:Ja secem kurac na froncle ako je u raspalom minhenu 1860 bio bolji desni bek od stojko vic
Pa slazem se ali nije igrao. Koliko se secam, odigrao je nekih 7-8 utakmica. Da li se nije pokazao ili je nesto drugo u pitanju, ne znam. Možda se jednostavno nije snašao.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
pertla wrote:Ja secem kurac na froncle ako je u raspalom minhenu 1860 bio bolji desni bek od stojkovica
Bolje igra fudbal od kladionice veruj mi!!
Nego sve se poklapa, samo još ne mogu da odredim ko na ovom prvenstu pravi penal, a ko dobija crveni
Brdja wrote:pertla wrote:Ja secem kurac na froncle ako je u raspalom minhenu 1860 bio bolji desni bek od stojko vic
Pa slazem se ali nije igrao. Koliko se secam, odigrao je nekih 7-8 utakmica. Da li se nije pokazao ili je nesto drugo u pitanju, ne znam. Možda se jednostavno nije snašao.
I ja bih rekao da se nije snasao,deluje mi da je dileja.odlican je bio u cuki.
@mune
Cuo sam da voli i tocak srece da zavrti,mozda je tu bolje srece
-
mungos wrote:pertla wrote:Ja secem kurac na froncle ako je u raspalom minhenu 1860 bio bolji desni bek od stojkovica
Nego sve se poklapa, samo još ne mogu da odredim ko na ovom prvenstu pravi penal, a ko dobija crveni
Шта те ту буни? Имаш специјалисту за глупости, најпрецењенијег међу прецењенима - Максимовића имбецила.
Коларов црвени, мора неко Кежмана да наследи.
inace ova utakmica gore je poslednji put kada sam se iskreno iznervirao zbog nase fudbalske reprezentacije, odnosno doziveo nervni slom manjih razmera
Auuuu, kakvi igraci otpadose u Francuskoj.
Konkurencija je velika, ko ce da zasere.Svaki nas igrac nosi seme samounistenja kada obuce dres reprezentacije. Znam da sam dosadan, ali podseticu i na neslavnu tradiciju koju (ne) valja nastaviti. Dakle ako ovako
Mundijal 2006
Protiv Argentine crveni Kezmana
Protiv Obale Slonovace dva penala (oba Dudic rukom)
Mundijal 2010
Protiv Gane penal rukom Kuzmic
Protiv Nemacke penal rukom VIdic
Podsecam, kada se sabere, tri vezane utakmice koje smo igrali (na dva razlicita Mundijala), napravili smo CETIRI PENALA RUKOM. To je nezabelezeno u fudbalskoj istoriji.
Ta tradicija je kratko prekinuta na poslednjoj utakmici 2010. godine protiv Australije. Ali ajde, tada je Mustafa uspeo da primi gol iz picke materine i da ga lobuje onaj picopevac Kejhil. Ako se ne varam, na tom prvenstvu smo imali najvisu odbranu, u zadnjoj liniji maltene nije bilo igraca ispod 1,90, zajedno sa Mustafom. Stavise, mislim da smo imali najvisi tim na prvenstvu (a jos nije igrao Zigic).
Mundijal 2006
Protiv Argentine crveni Kezmana
Protiv Obale Slonovace dva penala (oba Dudic rukom)
Mundijal 2010
Protiv Gane penal rukom Kuzmic
Protiv Nemacke penal rukom VIdic
Podsecam, kada se sabere, tri vezane utakmice koje smo igrali (na dva razlicita Mundijala), napravili smo CETIRI PENALA RUKOM. To je nezabelezeno u fudbalskoj istoriji.
Ta tradicija je kratko prekinuta na poslednjoj utakmici 2010. godine protiv Australije. Ali ajde, tada je Mustafa uspeo da primi gol iz picke materine i da ga lobuje onaj picopevac Kejhil. Ako se ne varam, na tom prvenstvu smo imali najvisu odbranu, u zadnjoj liniji maltene nije bilo igraca ispod 1,90, zajedno sa Mustafom. Stavise, mislim da smo imali najvisi tim na prvenstvu (a jos nije igrao Zigic).
mungos wrote:pertla wrote:Ja secem kurac na froncle ako je u raspalom minhenu 1860 bio bolji desni bek od stojkovica
Kakav SMRAD od coveka ovaj sudija i posle je kanalio nase klubove jebo ga konj u dupe sugavo pedersko raspalo
Vratimo stari duh Tribina foruma!