Casual 1989 wrote:Ovo saopstenje nije izdao niko iz FK Zemun, vec ovi iz FSS, da malo smire strasti sto se tice saopstenja i kukanja blizanaca.
Citam danas u zurnalu tekst, ne spominje se nijedno ime iz FK Zemun dakle niko ne stoji iza toga, takodje nije ni novinar potpisan a svaki klub ima svoje novinare.
Mrzelo me da pisem ranije tako da cu sad biti General posle bitke...FK Zemun je napravio odlicnu ekipu, ne moraju da brinu sto se tice opstanka u SL.
Doveli su sada Petkovica i Ninkova, pre toga Trajkovica i imaju mladog reprezentativca Vucica. Ova dvojica novajlija ce za kolo ili dva biti u protokolu i na raspolaganju treneru Milanovicu, dakle po imenima imaju odbranu u TOP 4 u ligi, bez preterivanja. Kad na to sve dodamo odlicne trenerske strucnjake koji su u klubu dobijaju se ovakvi rezultati zbog kojih su svi u klubu zadovoljni.
Da se osvrnem na igru Partizana pod vodjstvom Djukica. Uzas. Iz jednog prostog razloga a to je da Djukic ima samo jedan sistem igre. Danas svi klubovi cak i u nasim ligama rade ozbiljnu analizu protivnika, svaki klub ima trenera koji se bavi samo analizom protvnika. Jednolicna igra Partizana pod Djukicem je izvaljena. Pogledajte poslednje tri utakmice Partizana npr, sve su preslikane, Mladost, Plzen i Zemun. Partizan u nijednoj od pomenutih utakmica nije stvorio 3 stopostotne sanse. Nije u pitanju losa forma nego trener tacnije njegov sistem igre a to je da mu krila igraju na stranama suprotnom nogom, to svi znamo sta znaci Tosic levak igra desno krilo, Jankovic igra levo krilo on mislim da je levak ali radi isto sto i Tosic, objasnicu.
U Djukicevom sistemu, njih dvojica dobijaju loptu i ulaze unutra u sredinu, to nije nista neobicno, nego kod tog sistema bekovi treba da ti sire i da imaju odlicnu ofanzivu a Urosevic i Vulicevic sigurno to nisu, Vulicevic je bleda senka onog iz Vose, kad su on i Alivodic radili upravo to i bili nezaustavljivi, a Urosevic je odlican bek sto se tice defanzive, malo ga jebu duge lopte jer nije okretan a ofanziva mu je ocajna i to je glavni problem. Pogledajte ko je iznudio penal za Zemun protiv Partizana pa upravo bek Vucic e to je ono sto cete retko vidjati od Urosevica.
Reprezentacija nasa recimo igra slicno , znaci desno krilo je recimo Tadic on ulazi unutra ali zato Rukavina siri, ima ofanzivne zadatke i sasvim solidno se snalazi.
Da se vratim na Partizan, krila su im protiv Plzena bila nemocna jer su iznalizirana sta rade i kada recimo Tosic dobije loptu, bek Plzena ga tera unutra (mada bi ovaj svejedno zavrsio tu) i onda dolazi zadnji vezni Plzena i sa bekom udvajaju Tosica i to je kraj. Setite se samo koliko puta dodju na sredinu na nekih 30m od gola Plzena ispred njih 2,3 igraca Plzena a oni nemocni, bez resenja.
Za neke stvari znam da sam u pravu a nesto je samo moje misljenje, tako da nemojte zameriti.
Samo da citiram sam sebe od 14 Februara, sto se tice Partizana tj Djukica sve je manje vise jasno, ali za Zemun sam u pravu bio od reci do reci. Petkovic je prvu svoju utakmicu dao 2 gola Sprtaku u Subotici i tako doneo 3 boda Zemunu, a Zemun je u poslednjih 6 utakmica uzeo najvise bodova posle Zvezde i Partizana.
Sto se tice Radnickog iz Nisa i na to sam ukazivao ranije ali niko nije shvatao ozbiljno jer nisu osetili na svojoj kozi a navijaci blizanaca to ne mogu ni da osete. Pored svega mislim da su imali 16 penala ove sezone. Evo snimka od pre par dana sa tekme Radnicki - Vosa, ok ima malo preuvelicavanja ali neke sudijske odluke su bas skandalozne.