Адидас, Ер Макс...
-
Re: Адидас, Ер Макс...
Ууу добре баш. Где имају код нас и како се крећу цене?
Адидас, Ер Макс...
Patta amsterdam
Oko 100-130 evra
Oko 100-130 evra
- Лудак из луднице
Cini mi se da ih kod nas ima u TC Stadion ?
-
Ако су 15 хиљада, немојте ни да ми кажете где их има.
-
Има Диадора продавница у Стадиону, али мислим да нема конкретно овај модел
Било је нешто слично пре око годину, можда мало јаче, у Зири, доста добрих модела диадора у једној од продавница. Е сад немам појма има ли и даље..
la haine wrote:Ne
P.S. Piši "da li" odvojeno, grč me neki u stomaku uhvatio kada sam pročitao.
Ау,нисам ни сконто до сад,магарчина. Кртитика на месту
Choose Life
the street je pre imao ja mislim ne znam da li još uvek imaju, moš naručiti preko njihovog fb
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
-
A Bunt stvari,jel isto u Street-u?
Stone Island je prestižni italijanski brend muške garderobe, obuće i asesoara, koji je osnovan 1982.godine u Modeni, a danas je deo Sportswear kompanije Karla Rivetija. Ovaj brend se po prvi put prezentuje u Srbiji i to ekskluzivno u Fashion Parku u Inđiji, pored prestižnih modnih centara kao što su Rim, Milano,Firenca, London, Pariz, Los Anđeles i drugih svetskih centara.
Bio sam da vidim sta imaju, sve u svemu jedno veliko sranje. Prodaju stare kolekcije a cene su kao u milanu za novu, generalno nema ni nekih zanimljivih strvari
- Bruno Sulak
Pa sta ima konkretno? Pricaj...
Kada udjes deluje da ima bas svasta i da je puno ali kada se zagledas ukapiras da su okacili sve sto imaju. Recimo visi 20 jakni a u stvari to su 2-3 jakne ali u raznim velicinama i td. Imaju neke letnje jakne cena oko 300-400 evra, farmerke i pantalone oko 120-150 evra, duksevi i dzemperi njesra pa nisam ni gledao detaljno cene. Generalno nisam ni ocekivao da ce imati ice jacket ili reflective ili tako neke zanimljivije stvari ali sam ocekivao barem malo realnije cene za outlet. Ko je iz bg moze to sve da nadje u jednom poznatom lokalu
Па где год да купиш прецењено је, а за очекивати је да су код најгори артикли и најгоре цене.
Meni nije jasno kako taj outlet opstaje uopšte, a zajebem se barem jedanput godišnje pa odem. Niti ima šta da se kupi, niti su niže cene.
Pa baš zato što ima xy ljudi kao ti odu pa kupe i tako svaki put
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Desi se da ubodes dobru kupovinu,ja sam pre godinu dana kupio dva para cipela koje su realno bile oko 35 hiljada ukupno,a ja sam ih platio 15 hiljada
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu