Bunt wrote:Meni se najbolje pokazao MOL, sa više automobila isprobano.
Realno i Zet mi toči na MOL-u i ima samo reči hvale za njih. Oni uvoze gorivo za razliku od ostalih.
Moja neka top lista
1. MOL
2. Lukoil.
3. NIS
4. OMV
Bunt wrote:Meni se najbolje pokazao MOL, sa više automobila isprobano.
Bunt wrote:OMV zaobilazim iz patriotskih razloga, makar točili kurvoazje u rezervoar.
Pa jel čitaš da kaže dečko da se dodatno sipaju aditivi?ciganstura wrote:Мол најбољи дизел. Иначе оно са адитивима без везе да не плаћате скупље, све се сипа из исте цистерне.
Kakve veze cene imaju sa tim što pričaš? Napišeš da ljudi bezveze sipaju ovaj sa aditivima jer je sve iz iste cisterne a gore lik napiše da se sipa iz iste cisterne ali se u ovaj skuplji/kvalitetniji dodaju aditivi. Me vidiš razliku?ciganstura wrote:Читам ја, него сам причао са неком директорком и каже ми све је из исте цистерне. И само је дизел на Молу из увоза. Ти сипај сваки пут по пет литара адитива ако хоћеш. Ионако сам ажеш да немаш појма о ценама
Pa baš greota. Eto, dečko ti je opet objasnio a ti piši svoje teorije zavere koliko hoćeš. Meni auto bolje ide, manje troši i ne pali mi grešku koju ponekad hoće sa običnim gorivom. A ti i dalje veruj kome hoćeš.ciganstura wrote:Написао сам да људи не плаћају скупље са адитивом, јер је то обично гориво као оно без адитива и јер се сипа из исте цистерне тј. нема адитива, у томе је штос. Кажу да има , а уствари плаћаш скупље обично гориво које ти продају шатро као са адитивом. Гре'ота ко све има интернет данас...
Prihvatam kritiku ukoliko ne posedujes ni jedan komad odece "Adidas", "puma" i ne vozis "nemca". sto se tice mađara, zbog cinjenice koju si naveo, ne zanimaju me njihovi gradovi, banje, bazeni, festivali i hrana. Ako vec ne mogu da promenim ono sto se dogodilo pre sedamdeset godina, makar mikronski mogu da uticem na ono sto se dogadja sada.1958 wrote:Bunt wrote:OMV zaobilazim iz patriotskih razloga, makar točili kurvoazje u rezervoar.
Mislim da je ptarsi prodao omv ali nemoj me drzati za rec. I mol treba bojkotovati oni su nas bacali pod led.
Bunt wrote:Prihvatam kritiku ukoliko ne posedujes ni jedan komad odece "Adidas", "puma" i ne vozis "nemca". sto se tice mađara, zbog cinjenice koju si naveo, ne zanimaju me njihovi gradovi, banje, bazeni, festivali i hrana. Ako vec ne mogu da promenim ono sto se dogodilo pre sedamdeset godina, makar mikronski mogu da uticem na ono sto se dogadja sada.1958 wrote:Bunt wrote:OMV zaobilazim iz patriotskih razloga, makar točili kurvoazje u rezervoar.
Mislim da je ptarsi prodao omv ali nemoj me drzati za rec. I mol treba bojkotovati oni su nas bacali pod led.
Najprljavije gorivo su nam najvise prodavale komsije iz kraja, sverceri 90-ih. Pa kad vec oni nisu zavrsili na nekoj banderi..
Bunt wrote:OMV zaobilazim iz patriotskih razloga, makar točili kurvoazje u rezervoar.
fuck_off wrote:
pustinjska lisica wrote:Ваљда је један од сувласника, ако не и већински власник Беџет Пацоли.
Users browsing this forum: No registered users and 42 guests