B.Centrale wrote:Ultra Sarma wrote:Кудрави Гаучос wrote:
Искрено се надам да ДСС не иде у историју. Прекјуче сам буквално први пут чуо овог лика, и стварно мислим да би штета било
Немам неких информација о типу, али ово што прича ми се допада, допада ми се и начин на који прича, а такође ми се допада и кад видим колико му је минуса налупано на Балкан инфу.
DSS sigurno ne ide u istoriju. Izabrano je potpuno novo rukovodsvo, kao i pre obrazovani i ispunjeni u zivotu, samo sada dosta energicnije, a ne neki keramicari, dezerteri.. lik je doktorirao u parizu na sobroni medjunarodno pravo, ima porodicu , radi ovde kao profesor na katedri za medjunarodno pravo i medjunarodne odnose, vojsku sluzio u 63.
Dodao bih samo, DSS nije neka stranka u kojoj ljudi menjajaju frizuru da bi presli cenzus ili ulaze u koaliciju sa nekim ko je usao u vlast sa Vucicem nakon potpisivanja briselskog sporazuma. To je stranka koja je nekada imala ogromnu podrsku medju biracima i dosta poslanika u skupstini, ucestvovala u vlasti. Ja se slazem, losim vodjenjem ljudi su odlazili, ali ova stranka itekako ima potencijala ako ljudi prepoznaju pravu pricu u ovom novom rukovodsvu, vracace se biraci lagano i dolazice novi.
Za Milosa mislim apsolutno isto. Inace ga znam iz detinjstva, sedeli smo u klupi prva tri razreda osnovne, dok nije otisao u Francusku. Ujedno je i rodjeni brat jednog mi od najboljih drugara ozenjen njegovom rodjenom svecom, pa znam i price s te strane. Jedna jako fina porodica koja je sve sto imaju stvorila sopstvenim radom, bez ikakvih intriga i ruznih prica koje mogu da prate. A on jedan stvarno dobar lik, pametan i obrazovan decko, patriota u najlepsem smislu, neko ko stvarno voli Srbiju a poznaje zapad i sve njegove prednosti i mane. Zdrava glava 100%.
Stvarno bih voleo da istraje i ostane na celu stranke, da je preporodi i da se dss vrati kao konkretna opcija. Ima beograd i kulturnog gradjanskog sveta koji ne gleda ocima djilasa, sutanovca itd, i jbg treba sama neko da se nametne u toj prici kao lider i da taj svet napokon dobije svoj izbor.
Kako zdrava glava moze da udje u DSS nakon ove izjave?
https://www.blic.rs/vesti/politika/kost ... ca/6z9jt6l