Jedna od bitnijih lobanja u SNS je danas postao otac. Niko ne sme ni rec o tome da kaze, pise, cestita. kako se ne bi bacila senka na Sarumana. Nije mi ga zao.
fedayn82 wrote:Vendi hoce li Nbgd vecinski za Gangulu ili? Lepo je namazao govnima ekipu iz beogradske hronike.
nije upuceno meni al da kazem da mislim da ce sapic ubedljivo dobiti na nbgd, i na zadnjim izborima imao je najvise na novom beogradu, medjutim mislim da ce u svim ostalim opstinama imati namanje mislim manje i od pickoustog i djilasa i demokrata....
sorab wrote:Нисам пратио да ли се овде причало о томе, али шта мислите о Ивану Пернару и "Живом зиду"?
Prikriveni ustaša, prilično ograničene inteligencije, komunjara
Невезано за идеологију, видео сам да човек у њиховом парламенту отворено говори о неким стварима о којима се у скупштинама других земаља не би расправљало ни у лудилу.
sorab wrote:Нисам пратио да ли се овде причало о томе, али шта мислите о Ивану Пернару и "Живом зиду"?
Prikriveni ustaša, prilično ograničene inteligencije, komunjara
Невезано за идеологију, видео сам да човек у њиховом парламенту отворено говори о неким стварима о којима се у скупштинама других земаља не би расправљало ни у лудилу.
Odrekao se katolicke vere, Bozic docekao u pravoslavnoj crkvi na poziv svestenstva. Otvoreno zagovara izlazak iz NATO-a i EU. Pravi ustasa, nema sta. Najveci greh mu je sto javno govori o stvaranju novca. Masonerija mu nudila 100.000 evra, medijski prostor itd. da prica iskljucivo o raspodeli novca. Tu ponudu je dobio u periodu kada nije bio ni blizu njihovog parlamenta. Po snazi trenutno treca politicka opcija u hr, sa konstantnom tendencijom rasta.
kajzersoze wrote:Prikriveni ustaša, prilično ograničene inteligencije, komunjara
Odrekao se katolicke vere, Bozic docekao u pravoslavnoj crkvi na poziv svestenstva. Otvoreno zagovara izlazak iz NATO-a i EU. Pravi ustasa, nema sta. Najveci greh mu je sto javno govori o stvaranju novca. Masonerija mu nudila 100.000 evra, medijski prostor itd. da prica iskljucivo o raspodeli novca. Tu ponudu je dobio u periodu kada nije bio ni blizu njihovog parlamenta. Po snazi trenutno treca politicka opcija u hr, sa konstantnom tendencijom rasta.
Pratim Pernara već par godina i vrlo dobro znam šta piše i priča , za neke stvari mu svaka čast , kao npr za NATO, to što se protivi američkom imperijalizmu i za samu početnu ideju nastanka Živog Zida.
Između njega i ostalih ustasa koji su na vlasti u hrvatskoj postoji samo jedna razlika, Pernar dobro prikriva svoje ustastvo. Ne treba zaboraviti da mu je deda bio Ivan Pernar , koji je ranjen u skupštini one prve Jugoslavije , verujem da vam je ta priča dobro poznata. Možda nije svaki hrvat ustasa , al je svaka hrvatska država.
Što se tiče priče oko nemogućnosti vraćanja kredita i prevare banaka, Pernar je u pravu , nemoguće je vratiti kredite jer nema dovoljno plasiranog kapitala na tržištu za vraćanje kamata, al to se odnosi samo na potrošačke kredite, recimo kredite koje ljudi dižu da kupuju stan.
Pernar je po zanimanju medicinska sestra, tako da njegove ekonomske stavove ne mogu uzimati za ozbiljno , njegovo poznavanje ekonomije je u rangu prosečnog tribina forumasa. Često ima nekakve statuse gde se piše o besplatnom obrazovanju, zdravstvu, stanovima , drzavnim firmama i ostalim socijalističkim proseravanjima, zato sam napisao da je komunjara.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist
Ovako preko predstavljanja na tv-u ove patkice mi deluju zanimljivo. Mislim ako nista drugo imaju zanimljive i konkretne akcije gde sami izlaze na teren, jeste da deluju da su nesposobni jos su i hipsteri i liberalni al onako, nisam iz bg-a tako da me to ne dotice previse, samo malo onako odskacu iz sablona.
Dobra ona picka iz Ruske stranke
Inace pun kurac lista i kandidata, ne mogu ni da skontam koliko ih ima. Dajte kompletnu listu kako ce izgledati listic, nigde nisam uspeo da nadjem. Mogli smo se i mi sa foruma skupiti pa da napravimo neku listu