Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
MARKER

Re: Вести

Postby MARKER » Sun Jan 28, 2018 2:52 pm

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sun Jan 28, 2018 2:58 pm

Ја искрено не разумем никога ко може да има грам симпатије према тој жутој причи, а брани националистичке ставове. Ако је неко строго прагматичан, то још могу да разумем, али да мислим да се зајебао. Чак и кад је прича "дај да само овог срушимо", па јеботе они су на тој причи и узели власт 2000те, имали су смешну подршку и истурили Воју Коштуницу, кога су после те "само да њега најуримо" (ГОТОВ ЈЕ) приче, зајебали, истерали из Парламента и после исмејали, да би нас на крају довели до ове позиције, заједно са њиховим наследником кога сад као руше. А ЗАШТО ГА РУШЕ? Због Савамајке, Јатаганмале, Фонтане на Славији. Срам их било, гилиптери лицемерни. Где су протести кад се преговара са ММФ-ом, где је реакција на Монолог о Косову, где је одговор на криминал који су и они заливали, који је иза читаве приче.. Руше Вучића јер му смрди из уста, бедници југословенско квазиинтелектуални. Па они су његова највећа снага, јер кад их свако ко има ишта српског у себи види повраћа му се од муке, које су то пиздурине издајничке. ОНИ ГА ДРЖЕ НА ВЛАСТИ, ТАКО ОДВРАТНИ. Толико су одвратни да не могу ни милиметар да се одрекну унијатске догме, чак ни када би се тако примакли власти, то је јаче од њих, сунце им сија од Загреба и Берлина, ружан им је укус у устима када изговоре име српско, јебо им пас матер и њима и Савамали и фонтани на Славији.

И још нешто- да има праве опозиције у овој земљи, она никад не би ни излазила на изборе за које се зна оно шта се зна, а зна се у којим се условима излази.
Last edited by Кудрави Гаучос on Sun Jan 28, 2018 3:00 pm, edited 1 time in total.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Jan 28, 2018 3:00 pm

SRS, Zavetnici lagano uz SNS, nema razloga da se to razdvaja

навијај

Postby навијај » Sun Jan 28, 2018 4:14 pm

santamarija

Postby santamarija » Sun Jan 28, 2018 4:51 pm

навијај wrote:http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3018464/lsv-zabraniti-skup-posvecen-milanu-nedicu.html
Dete,primer nije glup,nego si ti glup. Ako ovakav RTS valja tim desnicarskim snagama ili kako ih vec nazivas,ok, tvoj problem. Dveri nisu gostovali na RTS pitaj Boga od kada i prvi treba da stanu u protest. Da li su stali ili nisu, ne interesuje me. Da li su ovi zuti ili plavi,da li su losi ili dobri, da li je sns taj koji treba da vodi zemlju nije uopste bitno. U svom prvom postu si se izlupetao i ako, kako ti kazes pravoj opoziciji valja, onda super.
@kudravi @ Necemo se prepucavati po politickoj liniji ili pripadnosti ili onome ko za koga glasa. Nijedna vlast nije radila u interesu srpskog naroda. Znaci ni jedna ,a pogotovu ne ova i ovaj pickousti koji ce potpisati ono sto mu zapad trazi. Ovi prethodni su bar gubili vlast zbog odbijanja tog potpisa. A to da se trenutno zaduzujemo za sve i svasta i uzimamo kredite za sve i svasta to su neke druge price gde treba da se prepucavamo ko za koga treba da glasa. I nije poenta u savamali i izgradnji tog Bograda na vodi, poenta je da je neko zvao muriju a ona namerno nije htela da dodje, poenta je da su drzavne institucije zakazale namerno zbog ovih govona na vlasti. Posto navodim glupe primere kako ovaj gore kaze..zamisli da ti neko protivpravno rusi kucu,da nema nalog za to rusenje,da je bahat, da te bije u svom dvoristu, da li bi tako reagovao. Najlakse je gledati tamo gde tebe ne diraju. Da zakljucimo. RTS ne valja nikome sem ovome na vlasti i tacka, Ovde vlada diktaura i ne mozes da cujes drugacije misljenje i ne mozes da vidis sta Dveri predlazu i ne samo Dveri, nego DJB, DS,DSS i drugi. I da dodam. Coji su Vesic, Knezevic, Mali, Krstic......? Jesu zuti,plavi,sns ili svoji ?

навијај

Postby навијај » Sun Jan 28, 2018 5:03 pm

ДСС,Дверима и осталима смета али вероватно неће да се удружују са ђаволом због тога. А ти борче под руку с Тадићем и Ђиласом и правац ослобођење РТСа.

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Sun Jan 28, 2018 5:06 pm

Прије пар мјесеци, ја упалих тв и пребацим на ртс да гледам серију сумњива лица, кад нека емисија води нека МИЛФ плавуша боли глава.
Био је сам крај емисије, и био гост мислим да се зове Бошко, он је као неки глави у тим Дверима, и фрајер када крене да прича, водитељка га мало, мало па га прекине :lol:
И да вас питам да ли има неки медиј у Србији да пљује по алеку?

santamarija

Postby santamarija » Sun Jan 28, 2018 5:07 pm

навијај wrote:ДСС,Дверима и осталима смета али вероватно неће да се удружују са ђаволом због тога. А ти борче под руку с Тадићем и Ђиласом и правац ослобођење РТСа.
a odakle da saznamo da li im smeta ,sta oni predlazu i zasto nece sa Tadicem i Djilasom a podrzavaju SNS ili ne podrzavaju?

santamarija

Postby santamarija » Sun Jan 28, 2018 5:09 pm

БорацБЛ wrote:Прије пар мјесеци, ја упалих тв и пребацим на ртс да гледам серију сумњива лица,?
Pa prebaci na TV idi malo na sajtove medija u Srbiji i bice ti jasno. Ja sam sad ubedjen da trolujes ovde, ako gresim izvini.

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Sun Jan 28, 2018 5:13 pm

santamarija wrote:
БорацБЛ wrote:Прије пар мјесеци, ја упалих тв и пребацим на ртс да гледам серију сумњива лица,?
Pa prebaci na TV idi malo na sajtove medija u Srbiji i bice ti jasno. Ja sam sad ubedjen da trolujes ovde, ako gresim izvini.

Гријешиш, ја сам овде већ писао да стварно али најстварније не пратим политику, а ни не читам сајтове медија, како у Србији тако ни овде, нема брате шта нормално да се прочита све саме глупости.

Nikodije

Postby Nikodije » Sun Jan 28, 2018 5:34 pm

БорацБЛ wrote:
santamarija wrote:

Гријешиш, ја сам овде већ писао да стварно али најстварније не пратим политику, а ни не читам сајтове медија, како у Србији тако ни овде, нема брате шта нормално да се прочита све саме глупости.

BoracBL stvarno pises kao da imas 12 godina. Druze ako ne pratis politiku sta ima da zapitkujes kao dete u bioskopu? Idi napolje sutaj loptu, nadji neku ribu, procitaj lektiru,uradi domaci.

Vinz

Postby Vinz » Sun Jan 28, 2018 5:34 pm

Не знам тачно шта значи "тролујеш", али сам, сигуран да овај лик то ради...
Иде са теме на тему и подјебава уз к....
(Вероватно је то троловање)

ultrastito

Postby ultrastito » Sun Jan 28, 2018 5:42 pm

кажем ја, фали овде сплићони само тако
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Sun Jan 28, 2018 5:59 pm

Ја нисам никакав трол и не подјебавам никога, ја фино питам, ако неко жели да одговори на фин начин, хвала му, ако не нема потребе да пишеш да сам трол и да имам 12 година.
Мени су стварно људи не схватљиви који подржавају неку политичку странку, ај схватам ове дупелизце који подржавају неку страну јер од исте имају користи. Не кажем да се странка нека треба подржати само ако имаш користи од исте, али схватите људи већ једном да су то све ГОВНА, и да они причају само оно што народ жели да чује, и да се џабе људи расправљају око глупости, Ја схватам да је људима мука да гледају ову власт, али да ли неко стварно мисли да ће нека власт бити боља од ових што су сада?.
Какве Двери, какав курац палац, какав протест, ртс је телевизија која ради за сваку власт, неће они ништа бити ни гори ни бољи, када неко други дође на мјесто алека, радиће у његовом интересу, и све тако у круг.
Толико од мене на тему политика.
Живи били и све најбоље.

džile

Postby džile » Sun Jan 28, 2018 9:34 pm

Pa onda da ostane Alek, jebeš mu mater u dronjavu pičku.

Brdja

Postby Brdja » Sun Jan 28, 2018 9:40 pm

Što, šta fali? Kao loše živite?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

džile

Postby džile » Sun Jan 28, 2018 9:45 pm

Ni govora, samo pitam da znam kako da se ponašam.

santamarija

Postby santamarija » Sun Jan 28, 2018 9:49 pm

БорацБЛ wrote:Ја нисам никакав трол и не подјебавам никога, ја фино питам, ако неко жели да одговори на фин начин, хвала му, ако не нема потребе да пишеш да сам трол и да имам 12 година.
Мени су стварно људи не схватљиви који подржавају неку политичку странку, ај схватам ове дупелизце који подржавају неку страну јер од исте имају користи. Не кажем да се странка нека треба подржати само ако имаш користи од исте, али схватите људи већ једном да су то све ГОВНА, и да они причају само оно што народ жели да чује, и да се џабе људи расправљају око глупости, Ја схватам да је људима мука да гледају ову власт, али да ли неко стварно мисли да ће нека власт бити боља од ових што су сада?.
Какве Двери, какав курац палац, какав протест, ртс је телевизија која ради за сваку власт, неће они ништа бити ни гори ни бољи, када неко други дође на мјесто алека, радиће у његовом интересу, и све тако у круг.
Толико од мене на тему политика.
Живи били и све најбоље.

Ziv ti nama bio ! Sad odjednom sve znas da niko ne valja, kakve Dveri, kakav RTS!!!!!!!!!!!!

džile

Postby džile » Sun Jan 28, 2018 10:17 pm

Pa informisao se čovek, takva ti je tribina, prelistaš je i hop - eto te analitičara par ekselans, već sutra u jutarnjem programu brišeš kurac o lazanskog i o ostale analitičare.

Brdja

Postby Brdja » Sun Jan 28, 2018 10:18 pm

džile wrote:Ni govora, samo pitam da znam kako da se ponašam.
Umesto da proučavaš dinosauruse, proučavaćeš žive skelete ljudi uskoro
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Return to “Само опуштено”