Занимљиве слике и клипови
- Kit_Karson
Re: Занимљиве слике и клипови
Сретне човек Марију Шерифовић и пита је:
-Момак, колико је сати?
-Нисам ја момак.
-Извини, нисам знао да си жењен.
-Момак, колико је сати?
-Нисам ја момак.
-Извини, нисам знао да си жењен.
Znam da je staro, ali je ovo jedna od veći pobjeda ljudskog uma.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
- Bruno Sulak
Rokiju dati Teslinu nagradu za ideju i ministarstvo finansija.
nije je Roki stavio....samo kazem
- Hunter_S._Thompson
Кум Жоржо wrote:Znam da je staro, ali je ovo jedna od veći pobjeda ljudskog uma.
Има село Суботица тик уз Коцељеву.. имају и таблу, ако је Роки из Ваљева могао их је и тамо возити, исто му је ко и до Лазаревца.
Раднички 1967
Vezano za genijalna ostvarenja ljudskog uma, kum koji je advokat pričao mi za slučaj par likova koji su pakovali su neki prah u kesice i pisali da je sredstvo protiv krompirove zlatice i valjali po poljoprivrednim apotekama. Popadali su jer nema ni kurca veze sa tim da istrebljuje krompirovu zlaticu, ali oni su na uputstvu to i napisali. Naime, na uputstvu su stavili da prah ima dejstvo ako se uzme krompirova zlatica i drži između palca i kažiprsta u levoj ruci, a desnom se poliva tim prahom. Dalje, ako ni to ne pomogne, onda da se krompirova zlatica baci na zemlju i zgazi nogom. Što se mene tiče, likovima treba dati orden a ne kaznu i ne znam zbog čega bi sud njih i kažnjavao kad ništa nisu slagali.
au kakav klip i kakvo uništenje ove ženetine
urnisao je gospodin
urnisao je gospodin
Човека је сам Бог послао. Погледај његова предавања или дебате, ја се сваки пут одушевим.
Ali Dragan Nikolić ii Kaproš Sokolija! Čovek je zeznuo i Duleta
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
- Кудрави Гаучос
Etaoin wrote:Човека је сам Бог послао. Погледај његова предавања или дебате, ја се сваки пут одушевим.
Жива истина, паметан човек Кермит, свашта се корисно може чути у тим предавањима. Дугачки су мало клипови, али масу пута сам се сударио с неким истинама о понашањима људи око мене, па и мојим понашањима која не ваљају и не воде ничему. У суштини лик између осталог "проповеда" одговорно и одрасло понашање, насупрот потреби да се остане доживотно клинац без праве одговорности, што је иначе скоро постао генерални тренд на Западу. Прича доста о клинцима и одрастању, објашњава Јунга и појам Сенке, Ничеа, тумачи библијске приче, врло занимљив лик. Ако ништа друго, може добро да вас забави како товари ЛГБТ трансџинџер ментоле у разним ситуацијама. Препорука.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Otvorio Mujo kupleraj i dosao mu Suljo u posetu. I, kaze, sta se nudi? Kaze Mujo ima oral i anal! Pa kaze Suljo, ima li picke? Kaze Mujo, nema jarane, tek sam otvorio, sam radim.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
kaže lik prijatelju:
- e, druže, ženim se, dođi mi na svadbu u sredu
- što se bre ženiš u sredu?
- ma da ne kvarim vikend
#forice
- e, druže, ženim se, dođi mi na svadbu u sredu
- što se bre ženiš u sredu?
- ma da ne kvarim vikend
#forice
- dennycrane
Lovac u sumi, vidi medveda u zbunju, opali, medved nestane i lovac ode do zbunja da vidi da li ga je pogodio. Gleda, nigde medveda... Neko ga kucne po ramenu, lovac se okrene, a ono medved... Kaze "Sta mislis ti, mangupiras se po mojoj sumi, sad cu da te naucim pameti. Skidaj gace!" I naguzi ga medved...
Lovac resi da istera do kraja, dodje opet sa vecom puskom, opet vidi medveda, opet opali, opet do zbunja, opet nema medveda, opet ga neko kucne po ramenu... "Je li, ti nisi shvatio sta sam ti rekao? Moramo da ponovimo? Skidaj gace!" I opet ga naguzi...
Kupi lovac pusku za slonove. Opet u sumu, opet vidi medveda, opet opali. Opet do zbunja, opet nema medveda. Opet ga neko kucne po ramenu. "Je li, ti u stvari ne dolazis ovamo zbog lova?"
Lovac resi da istera do kraja, dodje opet sa vecom puskom, opet vidi medveda, opet opali, opet do zbunja, opet nema medveda, opet ga neko kucne po ramenu... "Je li, ti nisi shvatio sta sam ti rekao? Moramo da ponovimo? Skidaj gace!" I opet ga naguzi...
Kupi lovac pusku za slonove. Opet u sumu, opet vidi medveda, opet opali. Opet do zbunja, opet nema medveda. Opet ga neko kucne po ramenu. "Je li, ti u stvari ne dolazis ovamo zbog lova?"
Па није наопако монтирао.
Прозор је добар, кућа је наопако окренута.
жабац wrote:Прозор је добар, кућа је наопако окренута.
Oh sve ti ludo.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
- Desnoruki levak
https://www.youtube.com/watch?v=FOMoaSljW60
Kratak, ali briljantan klip o svom besmislu veštački nametnute ultra pc današnjice...
Kratak, ali briljantan klip o svom besmislu veštački nametnute ultra pc današnjice...