Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Bio jednom jedan derbi. Uz kartu nam dali i duks i porciju batina.
Samo ne znam da li su im naplatili razgledanje atletske staze i tunela? Ili je i to islo uz kartu?
Samo ne znam da li su im naplatili razgledanje atletske staze i tunela? Ili je i to islo uz kartu?
ladno zviždali Omiću
svaka čast ostatku hale
svaka čast ostatku hale
a ciji si ti?janjicari,zabranjeni ili uvredjeni?ostatak hale su zvezdasi oni nek imaju svoj stav niko im ne brani
-
На утакмици кк Црвена звезда последњи пут сам био пре једно три, четири године, чини ми се финале плеј офа против Партизана. Буквално никаква идентификација са клубом, управом, овом садашњом евролигашком публиком. Једино ми је драго што сад мало чешће трпају институцију него раније, и то је то.
Koja je ono sramota, cigani krenu da skandiraju Olimpijakosu a ostatk hale zvizdi? I krene da skandira Zvezda, Zvezda kao da uteraju kurac delijama?? Boze sta je u glavama tih simpatizera?
Nije lako ciganima da izadju na kraj sa simpatizerima kako na fudbalu tako ina kosarci. A sto se tice ovog malog balije-slovenca, sta znam meni ga licno zao jer sta je on kriv realno? Ali cigani jednostavno moraju da drze do svojih stavova sto je normalno.
Nije lako ciganima da izadju na kraj sa simpatizerima kako na fudbalu tako ina kosarci. A sto se tice ovog malog balije-slovenca, sta znam meni ga licno zao jer sta je on kriv realno? Ali cigani jednostavno moraju da drze do svojih stavova sto je normalno.
Koji su to tacno stavovi ?
Ladno su otkazali podrsku klubu...
Ladno su otkazali podrsku klubu...
-
Cigani u hali imaju 90% simpatizera ove sezone u Evroligi . A o licemernosti grupe i menjanju stavova kako im kada odgovara to je prica za sebe ... Ovo je 2-3 obrt volimo Covica - ne volimo Covica . Inace ovaj Omic sto neko rece nije decko nista kriv , cak sam negde procitao da je lagano izjavio da je ateista i da je njegova vera kosarka . Znaci decko cist , javno da takvu izjavu ( sasvim nebitno da li namerno zbog publike , opet zgazio je na sebe , stavio klub ispred vere javno , a da ne pricamo ako je i stvarno tako sto je vrlo moguce) i ti sada dizes takvu buku , zvizdis mu , odbacujes klub , prozivas upravu , napusavas sve ostale navijave zvezde ....
Naravno da to nisu pravi razlozi za bojkot ... tu je druga stvar u pitanju...
-
Sta treba da bude pravi razlog za bojkot Evrolige ? Ajde razumem Aba , ali da ti prestanes da gledas svoj klub i navijas za isti a da pritom ne ulazis u sukob sa upravom ( uprava je mnogo jaka , ima uspehe pa sever ne moze da izgura borbu protiv simpatizera i rezultata , ili je Kk postao privatni klub Nebojse Covica i sad se setili da to nije ta zvezda ? ) Ako se trazio razlog da se okrene situacija i dolaskom Omica stvori neki bunt i veca podrka kod simpatizera za smenu uprave , onda je fijasko . A ako su medjusobni sukobi na Severu doveli da se na utakmice ne ide . Onda su prevazisli sebe , stavljaju grupu i sukob koji postoji ispred onoga zbog cega postoje .
Naravno da Omic nije razlog. Delije samo docekale i nasle razlog. Prica je mnogo dublja i ja je znam samo povrsno. Sukob na relaciji Andrej-Ćoki izgleda ulazi u zavrsnu fazu. Ko koga tu podrzava, ko koga tu finansira, ko je kome obecao poslove i tendere, ko ima ugovore za stanove Beograd na vodi itd... Stvarno ne znam niti mogu reci da je to sve istina ali da zbog jednog igraca dizu ovoliku frku to je ocigledno isforsirano na silu i to je ocigledno.
Covic je pitao dali da se dovede omic receno mu je da ga tribina ne zeli to je i dogovoreno i onda posle par dana vest da je potpisao.Simpatizeri govore kako smo placenici evo im hala nek se pokazu ti pravi iskreni navijaci koji zaobilaze marakanu kao da vlada kuga a onda se na arsenalu guraju prvi...Nismo cvecke bili niti cemo biti ali imamo svoj stav i to je to,sto se tice Prosineckog i tu je bilo dosta podeljeno misljenje cak je vecina bila protiv ali jednostavno kao bivsi igrac je nekako prosao.
Samo da se nadovezem kod Omica, matori mu je bio snajperista u zadnjim desavanjima. Necu dalje u raspravu da ulazim samo vidim da ovo niko ne pominje. Izvinjavam se i nastavite dalje.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
skupili se dezurni dusebriznici, sa skorijim datumom registracije, da seire nad tudjim problemima, a koliko znam nisu navijaci vecitih
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- јахач магле
И сви све знају шта се дешава у Звезди и на северу.
...Сијају звезде као очи конобарице...
Mnogo bitna stvar.Kibiców wrote:Samo da se nadovezem kod Omica, matori mu je bio snajperista u zadnjim desavanjima. Necu dalje u raspravu da ulazim samo vidim da ovo niko ne pominje. Izvinjavam se i nastavite dalje.
- pustinjska lisica
Баш бих волео да видим доказ да је Омићев ћале био снајпериста.
А што се тиче ових који пореде Просинечког, једну од највећих легедни клуба, који се, узгред, никад није попишао по истом и увек све говорио најбоље о Звезди и пре најаве било каквог повратка у исту, су дебили.
А што се тиче ових који пореде Просинечког, једну од највећих легедни клуба, који се, узгред, никад није попишао по истом и увек све говорио најбоље о Звезди и пре најаве било каквог повратка у исту, су дебили.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
http://www.telegraf.rs/sport/kosarka/29 ... nasoj-kuci
"Био је снајпериста, али никад није убио нити ранио неког."
"Био је снајпериста, али никад није убио нити ранио неког."
- pustinjska lisica
Видех мало пре тај интервју. Ако је тако, исти није требало бити довођен, али сам убеђен да је он само повод и да су неки много дубљи разлози за бојкот.
У реверу носим марамицу белу ја,
Сада ће Зукорња да дође са својим јаничарима да му звижде уместо делија.
Био у војсци муслимнаској а никада рата није видео са снајпером.
Па где то има?
Тежак случај издаје старе бошњачке нације.
Потпуно разумем други део хале, као што рече одушевљени гробар рођак, свака има част, одбранише српство.
Био у војсци муслимнаској а никада рата није видео са снајпером.
Па где то има?
Тежак случај издаје старе бошњачке нације.
Потпуно разумем други део хале, као што рече одушевљени гробар рођак, свака има част, одбранише српство.
Omić je samo kolateralna šteta u sukobu Delija i Čovića. Sto se mene tiče trebalo je napustiti basket još prošle godine posle one bruke u areni protiv Olimpijakosa. Eto sad nema navijača, može normalno da se gleda basket, da se ide i sa devojkom, mogu i deca da se vode u pionir i sve super.
Sickofitall je potpuno upravu, identifikacija sa klubom i publikom, nula.
Sickofitall je potpuno upravu, identifikacija sa klubom i publikom, nula.