Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
MARKER wrote:Коначно неко из српског навијачког света на балкан инфо...
Био је већ вођа варвара гост тамо.
Мислио сам, као што сам и написао, на српску навијачку сцену.
-
Varvari su deo srpske navijacke scene. Ne znam sta je sa ovim forumom prethodnih par godina
SAO_Zeljin wrote:Varvari su deo srpske navijacke scene. Ne znam sta je sa ovim forumom prethodnih par godina
Питај админе...
SAO_Zeljin wrote:Varvari su deo srpske navijacke scene. Ne znam sta je sa ovim forumom prethodnih par godina
varvari su uradili ono sto je najbolje za njih iz pogleda tribine, znaci politike nema kad igra buducnost i cao zdravo, ovako ima ljudi i to vidjenijih koji se izjasnjavaju kao srbi, svesni su svog porekla,organizuju humanitarne akcije za kosovo i posecuju ga a ima i ovih drugih milogoraca, mi pricamo crnogorskim jezikom, nismo srbi, kakve veze kosovo ima sa nama i ostalo
04 X 1945
-
Nevezano za politiku i njihove zvanicne stavove, masa ljudi prati Srbiju, prijateljske grupe su im iz Srbije, najveci rivali su im iz Srbije ili bar prate klubove iz Srbije. To je jedna scena, kako god se zvala
-
Napisa budala da je sajt posetilo 28 milijardi ljudi.
- Hunter_S._Thompson
Bolesni^od^ljubavi wrote:Napisa budala da je sajt posetilo 28 milijardi ljudi.
прегледа не људи.
што да не, мојих је милијарду
Раднички 1967
Kakva stvar, eh te 92' smo mislili da ce nam dati da organizujemo Olimpijadu dali su nam nesto drugo.
Oba klipa su vezana promo spot za Olimpijske igre koje su se odrzavale 92 godine. Prvi je ipak jaci
-
Hunter_S._Thompson wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Napisa budala da je sajt posetilo 28 milijardi ljudi.
прегледа не људи.
што да не, мојих је милијарду
Da je napisao pregleda ne bih ja nista ni prokomentarisao. Pazi ovo:
Sajt je u 2017. posetilo više od 28,5 milijardi ljudi, odnosno 81 milion dnevno.
Pod tim se podrazumeva mozda i broj uredjaja. Ako udjes sa kompa, lap topa, tableta i telefona to ti je jedan čovek 4 pregleda. Ne znam da li oni ako refrešuješ stranicu računaju kao nov pregled, youtube strogo vodi računa o tome.
1 uređaj - 1 pregled.
1 uređaj - 1 pregled.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- ZoranKalezic
1748 wrote:Pod tim se podrazumeva mozda i broj uredjaja. Ako udjes sa kompa, lap topa, tableta i telefona to ti je jedan čovek 4 pregleda. Ne znam da li oni ako refrešuješ stranicu računaju kao nov pregled, youtube strogo vodi računa o tome.
1 uređaj - 1 pregled.
jedno drkanje
Чије овце тога и планина
100 zena, 200 sisa
ZoranKalezic wrote:1748 wrote:Pod tim se podrazumeva mozda i broj uredjaja. Ako udjes sa kompa, lap topa, tableta i telefona to ti je jedan čovek 4 pregleda. Ne znam da li oni ako refrešuješ stranicu računaju kao nov pregled, youtube strogo vodi računa o tome.
1 uređaj - 1 pregled.
jedno drkanje
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
-
Ne vredi.
Australijanac zajebava glupe Amere usred Tenesija