Серије
Re: Серије
Још само да се Терза појави у серији
Ja se iskreno nadam da cemo u drugoj sezoni videti Slobu i Lunu
- Кудрави Гаучос
Слоба, Луна, Вулета, и Терза на костимираној журези с маскама, а Илијев и Лалат упадају дрогирани ко звечарке с мачевима у завршној музичкој сцени (тако се завршавају све епизоде, пичи зика, иде пар паралелних радњи и неког ошјекоглаве), па коме глава зафали, и победник да се прогласи за шампиона у ЈСЛ и Задрузи.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
3. епизода Гоморе
http://1337x.to/torrent/2617835/Gomorra ... vaRip-mkv/
Има и 4. на торентима ал чекам овај НоваРип пошто је најбољи квалитет
http://1337x.to/torrent/2617835/Gomorra ... vaRip-mkv/
Има и 4. на торентима ал чекам овај НоваРип пошто је најбољи квалитет
a prevod neki za nas sto samo Srpski jezik poznajemo i ostale varijante srpskog kao sto su bosanski,hrvatski,crnogorski...
-
За наше преводе ћеш се начекати. Нису изашли ни за прве две епизоде.
ako imas linkove za eng prevode okaci. Jer to sto kazes u pravu si, ko zna kada ce biti prevod na nasem...
- Кудрави Гаучос
Другар ми је рекао да убацује енгл. преводе у гугл транслејтор и пегла их на хрватски, он каже да му то завршава посао, сад јбмлига, ја нисам пробао. Али на рватски, не на српски.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Ако вам се допадају Сенке, онда би требало још више да вам се допадне швапска серија "Вавилон Берлин"(прилично сличности у идеји мада они нису копирали Пикија и убацивали толико окултизма, од онга што сам видео у првој сезони, као водиљу већ су направили, како и требује, приказ Берлина из периода Вајмарске Немачке, што је треабло урадити и у Сенкама са Београдом, има довољно материјала и без окултизма и мађије)
А ја остајем при своме да је "Месо" тренутно најбоља домаћа серија по овоме што је до сада пуштено.
А ја остајем при своме да је "Месо" тренутно најбоља домаћа серија по овоме што је до сада пуштено.
Pitao sam ja skoro jel neko gleda ali se niko nije javio. Odlična serija.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
- ultra mentalitet
Jos jedan glas za Meso, vrhunska gluma Pejakovica i ostale ekipe, ovaj lik sto glumi Mirka je toliko dobro skinuo akcenat da sam kontao kako je rodjen negde preko Drine
- Занемарујем тактику
Шта сте друго очекивали од Стојиљковића? Човек има једну идеју коју прежвакава у недоглед. Окултизам, реликвије које дају моћ, тајна друштва, ни к од карактеризације ликова. А с друге стране кад већ помињемо Месо, лик кога глуми Пејаковић је тако аутентично написан да је то чудо.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
- ultrastito
oni koji su gledali wire, koliko je losija druga sezona od prve?
posto je ova prva sezona, jedna od najjacih sezona i serija u istoriji kinematografije.
posto je ova prva sezona, jedna od najjacih sezona i serija u istoriji kinematografije.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Buraz, po meni je prva sezona najjaca, gledao sam je jedno 4,5 puta, ostali delovi su mozda za nijansu slabiji, mada i oni siju.
Cini mi se da je najbolje ocenjena 4 sezona koja se bavi skolskim sistemom.
Svaka sezona generalno ima temu koja je u fokusu. U prvoj sezoni je to sama trgovina narkoticima i pojedinac u svemu tome sa obe strane zakona, druga se bavi propascu radnicke klase kroz likove koji rade na dokovima i luci, treca je gradska vlast, birokratija i politika, cetvrta kao sto rekoh skolski sistem i peta, mediji.
Svaka sezona vrhunski obradjuje datu temu i duboko duboko zadire u samu sustini sistema i drustva kao takvog.
Svaka sezona generalno ima temu koja je u fokusu. U prvoj sezoni je to sama trgovina narkoticima i pojedinac u svemu tome sa obe strane zakona, druga se bavi propascu radnicke klase kroz likove koji rade na dokovima i luci, treca je gradska vlast, birokratija i politika, cetvrta kao sto rekoh skolski sistem i peta, mediji.
Svaka sezona vrhunski obradjuje datu temu i duboko duboko zadire u samu sustini sistema i drustva kao takvog.
Ниси храбар као Јагода!
ultrastito wrote:oni koji su gledali wire, koliko je losija druga sezona od prve?
Нема шансе да ниједна сезона омане, нећеш се покајати ако одгледаш до краја. 5. сезона је можда најмање занимљива.
Nisam nista hteo da pisem jer je jos rano ali Meso je mnogo bolja serija od Senki nad balkanom. Iako se vidi da je mnogo manje love ulozeno. Dijalozi su konacno pristojni i kvalitetni, nemam napade blama i slicno. Jedina zamerka Vuk Kostic koji prosto nikako da ukapira kako da glumi krimosa ili mangupa uglavnom ispada dziber i ljakse. Slabo razvijen lik do sada i slabija gluma ali videcemo do kraja kako ce ispasti. Za ljubitelje nasih serija ko nije gledao neka pogleda Gorke plodove i stvarno preporuka za bugarsku seriju Pod prikritie ili kako su je nasi preveli Balkanska mafija.
Sto se tice Žice slazem se da je serija jako dobra medjutim meni je The Shield bolja serija a veoma slicna.
Sto se tice Žice slazem se da je serija jako dobra medjutim meni je The Shield bolja serija a veoma slicna.
Meni nije jasno kako je Vuk Kostic poznat glumac uopste...lik ne zna da glumi. Ne mogu da gledam nista sa njim. Isto i sa Gordanom Kicicem, lik nije prirodan ni u jednoj ulozi, mozda jedino u Munjama, a ovo sve ostalo sto je radio je tuga bozija...on je koliko znam iz burzujske porodice sa vezama u svetu glume pa u tom grmu lezi zec.
@toti
Druga sezona je dosta drugacija od ostalih, neki drugi glumci uskacu u glavne uloge, malo je cudno u pocetku, na kraju ispadne da je ponajbolja sezona serije. Al sve je to relativno nekom se svidi ovo nekom ono, meni licno 4 i 2 perverzija, 3 i 1 kidanje, 5 odlicna
@hajka
hoces reci Kenguru
Druga sezona je dosta drugacija od ostalih, neki drugi glumci uskacu u glavne uloge, malo je cudno u pocetku, na kraju ispadne da je ponajbolja sezona serije. Al sve je to relativno nekom se svidi ovo nekom ono, meni licno 4 i 2 perverzija, 3 i 1 kidanje, 5 odlicna
@hajka
hoces reci Kenguru
- Desnoruki levak
Pokušao da odgledam ovu poslednju epizodu senke i nisam izdržao do kraja...slažem se sa onima koji kažu da je gluma apsolutno tragična. Možda dva ili tri glumca mogu da shvatim ozbiljno, ovo ostalo je jezivi pasivni blam. Nije mi jasno zašto nam je glumački kadar toliko propao. Takođe, sam scenario...na stranu izvrtanje istorijskih činjenica, mnogo više mi smeta što im je moto bio ajde samo da psujemo, galamimo, bijemo i generalno sa vulgarnošću da kupimo publiku, to se danas prodaje.