Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
ultrastito

Postby ultrastito » Tue Mar 22, 2016 6:38 pm

сјајни су ми моменти наших политичара са изјавама после оваквих срања. МИ ЋЕМО ДА СЕ БОРИМО ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА!!
ћути бре будало једна да те не чују они замотани. ти ћеш да се бориш против терориста? са чиме леба ти? са комуналном полицијом? ћути и протури тамо негде испод свих "сућута" и твој "сућут" и ајд у курац. али не! МИ ЋЕМО ДА СЕ БОРИМО ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА!!
ушао ти бре лик јуче са кашикаром у пекару у ЦЕНТРУ БЕОГРАДА и дигао се у ваздух са срећом у ТРАГЕДИЈИ да је био толико присебан да је рекао запосленима да изађу напоље.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Blackadder

Re: Вести

Postby Blackadder » Tue Mar 22, 2016 6:49 pm

@ultrastito Ma znaju nasi cmarovi da nece nindze da trose samoubice i eksploziv na nas, zato i kenjaju....

Nego, zanimljivo predavanje vezano za migransku krizu ...

http://www.serb.rs/svet/aljosa-milenkovic-migrantska-kriza-je-dobro-isplanirana-akcija-iza-koje-se-kriju-vrlo-opasne-namere-interesnih-grupa-video

tizlabor

Postby tizlabor » Tue Mar 22, 2016 7:12 pm

Nece da trose samoubice jer ne moraju ni da ih trose iz razloga sto mogu da kupe tenk od zamenika ministra odbrane i iz njega da gadjaju voz u pokretu!

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue Mar 22, 2016 10:55 pm

него чудно ми мало увек неки Срби се нађу на тим местима..можда је стварно случајно, али не могу се отети утиску да користе и такве ствари не би ли нас стрпали у кош са нато багром и заједницом ЕУроБских народа.

1748

Postby 1748 » Wed Mar 23, 2016 12:41 am

Gledaju da nas istrebe na svakom koraku jasno ko dan :o :o :o
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

prcko

Postby prcko » Wed Mar 23, 2016 8:17 am

:mrgreen:

Image

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Wed Mar 23, 2016 10:16 am

1748 wrote:Gledaju da nas istrebe na svakom koraku jasno ko dan :o :o :o

нисам на то мислио него на овакве ствари

http://www.blic.rs/vesti/beograd/beograd-svim-srcem-uz-brisel-most-na-adi-i-stari-dvor-u-bojama-belgijske-zastave/rh3ynnp

или на пример ово

http://www.fakti.org/srpski-duh/evo-zasto-je-zapad-zapeo-da-disciplinuje-i-jednog-novaka-djokovica

msk

Postby msk » Thu Mar 24, 2016 8:15 am

Image

Image

prcko

Postby prcko » Thu Mar 24, 2016 8:42 am

I bas na danasnji dan je moralo da bude donosenje presedu Karadzicu...

Пађене

Postby Пађене » Thu Mar 24, 2016 9:26 am

Image

prcko

Postby prcko » Thu Mar 24, 2016 12:03 pm

Nema vise sirena u podne, jbg sad smo drugarići.

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 24, 2016 3:31 pm

Први пут је у Хагу признато да су муслимани убијали своје људе(конкретно Сарајево) да би изазвали симпатије на западу

Sudija je dodao i da su bosanski Muslimani želeli Zapad na svojoj strani, pa je bilo slučajeva kada su otvarali vatru na teritorije pod njihovom kontrolom,

Neizlecivi

Postby Neizlecivi » Thu Mar 24, 2016 3:35 pm

Slusao sam presudu 4 minuta. Bas u toku dok je sudija navodio tu cinjenicu. Takodje, naveo je jos nekoliko stvari , zlocina muslimana u Sarajevu. Posle svakog je rekao medjutim... Sta god presudili, sta god pametovali, zna se za koga je rezervisan deblji kraj.

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 24, 2016 3:38 pm

Да, увек додају то међутим и ударе по Србима. Најјаче је било када су оптуживали Караџића што је користио живи штит против нато-а.
Скоро извесно ће ово избацити из одлуке у другом степену због притисака али је јасно сада да су они своје људе жртвовали да би оптужили Србе.

bilipiton

Postby bilipiton » Thu Mar 24, 2016 10:37 pm

Ово је било у сенци данашњих дешавања...

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:597047-Bajatovicu-odobrili-pet-fotelja

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Fri Mar 25, 2016 11:40 am

У Београду је јуче одржан Марш сећања поводом 17 годишњице од НАТО агресије.
Маршу је присуствовало око 120 активиста и симпатизера Националног српског фронта.

Image

Image

Image

Nexon

Postby Nexon » Fri Mar 25, 2016 12:50 pm

Види Вучић опет вади џокера Мишковића пред изборе као ономад када је издавао КиМ. У међуврмеену заједно се друже и наздрављају.
Једном те преваре, они су криви
Други пут те преваре, ти си крив.

Још је горе што ово користи да поклопи бомбардовање нато-а, од чега бежи као ђаво од крста. Само да се што мање говори о било чему везаним за нато.
Нема сумње да ће онај наркоман што држи пинк, чији је син убио девојку па сада мора да испуњава све захтеве власти, и она наказа из информера да ово максимално форсирају.

gradski_boem

Postby gradski_boem » Fri Mar 25, 2016 1:49 pm

Nexon wrote:Види Вучић опет вади џокера Мишковића пред изборе као ономад када је издавао КиМ. У међуврмеену заједно се друже и наздрављају.
Једном те преваре, они су криви
Други пут те преваре, ти си крив.

Још је горе што ово користи да поклопи бомбардовање нато-а, од чега бежи као ђаво од крста. Само да се што мање говори о било чему везаним за нато.
Нема сумње да ће онај наркоман што држи пинк, чији је син убио девојку па сада мора да испуњава све захтеве власти, и она наказа из информера да ово максимално форсирају.

Све је тако као као што кажеш Нексоне,само што сам ја поприлично сигуран да је у овом покрету добар део људи са твоје трибине ''United Force 87'' и један део оних тзв. ''Забрањених''.Сви покрети на екстремној левици и десници,групице људи од 10-200 су финасирани махом од стране државе,невладиних организација и интересних група ван Србије.То може да буде веом профитабилан бизнис,из искуства у раду са таквим људима сам то увидео,а препознаћете такве организације по томе што ничу као печурке после кише,а онда се брзо се расформирају или могу чак и да потрају, али им се бројчано стање годинама и деценијама не повећава.Људи који воде организацију имају театрална медијска хапшења пропраћења блицевима и помпезним снимцима, док клинцима који им се чиста срца прикључују одваљују бубреге у полицијској станици кад направе неко срање.Да не говорим о томе да их се организација неретко одриче кад направе нешто озбиљно.

Сећам се Анти-Нато скупа 2009 год. на Тргу Републике, припадници ''Образа'' око 150 људи и ''Националног Строја'' долазе из правца Калемегдана и налећу на групу комуниста,анархиста (међу којима сам био и ја) и једне левичарске организације из Грчке које су ту дошле у знак солидарности са породицама страдалника НАТО агресије.Како су се десничари приближили на неких педесетак метара,почели су да се залећу ка нама.Инстинктивно сам са пар ортака узео компље са заставе,док су неки одваљивали плочу код фонтане која се тада реновирала.''Образовци'' и ''Стројевци'' су носили бакље и топовске ударе и како су се приближили на неких 10 метара, видевши да не бежимо (ту је било пар нас који имамо искуства са фудбалских утакмица и знали смо да не треба у таквим ситуацијама одступати),застали су, а онда је један од типова у раним 40-их, који је стајао са стране код ресторана Руски Цар притрчао вођи ''Образа'' и дошапнуо му пар речи,тако да се ситуација изненађујуће брзо смирила, иако је могло да буде повређених и на једној и на другој страни.Ко је та особа међу нама и ко је човек који је водио ''Образ'' тада,шта му је дошапнуо остаће мистерија,да ли је у питању био неки дил,просудите сами.

Главни скуп је тада организовао Покрет 1389 на Тргу Републике.Сведоци тих догађаја ће се сетити о чему причам.
Last edited by gradski_boem on Fri Mar 25, 2016 1:56 pm, edited 1 time in total.

P R O S T A K

Postby P R O S T A K » Fri Mar 25, 2016 1:55 pm

da li samo ja odlepim kada procitam da je neko komunjara? i jos da taj neko pise javno to... sramota...
a sada si zakleti Seseljovac? :lol: Da nisi ti onaj cupavi sto je bio levicar, pa je neko skoro pisao na starom forumu da je postao ekstremna desnica?
Last edited by P R O S T A K on Fri Mar 25, 2016 2:00 pm, edited 1 time in total.

gradski_boem

Postby gradski_boem » Fri Mar 25, 2016 1:59 pm

P R O S T A K wrote:da li samo ja odlepim kada procitam da je neko komunjara? i jos da taj neko pise javno to... sramota...

Никога не занима шта ти мислиш,људи у новобеоградским блоковима и са трибине знају моје ставове којима се ја не размећем,а то што људи попут тебе одлепе на ''комуњаре'' ме право да ти кажем боли дупе.Ја сам иначе у тим водама,знам како ствари стоје и ко је од навијача у којој од ових комби организација,тако да сам само навео о чему се ради.Што кажу у оној турбо фолк песми ''мали је ово град у њему све се зна.''
Иначе нисам никакав Шешељевац.

Return to “Само опуштено”