Душевна болница
- Blackadder
Re: Душевна болница
Sta reci... Cestitke, ljubi brat....
Iskreno bih voleo da upoznam likove koji uredjuju Zonu Sumraka, dal' se oni navare pa pisu ili neku drogu piju s'nogu pa im nadolaze vizije, voleo bih da znam
Iskreno bih voleo da upoznam likove koji uredjuju Zonu Sumraka, dal' se oni navare pa pisu ili neku drogu piju s'nogu pa im nadolaze vizije, voleo bih da znam
- dennycrane
njihove vizije nisu nista nenormalnije od vizija velikog vodje
- Кудрави Гаучос
Blackadder wrote:Sta reci... Cestitke, ljubi brat....
Била је варијанта да можеш да им пошаљеш свој тхт, па целу акцију можеш да испробаш из топлине сопственог дома Врло квалитетан лист у сваком случају.
http://www.zonasumraka.oni.cc/utvara-zene-u-belom-opseda-restoran-branke-sovrlic-i-salje-goste-na-vecni-pocinak/
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Evo jedna poznata faca ulazi u zadrugu na pinku
- pustinjska lisica
?
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
Uso bata zivotinja u farmu,Romele.
- pustinjska lisica
Шта би, пропао каo певач?
У реверу носим марамицу белу ја,
odbijam da poverujem da je Dule Vujosevic toliko prso da izjavi da su Srbi najveci krivci za gradjanski rat.
razumem da je on Jugosloven, da je naso neke partizanske knjige na buvljaku, razumem i da se uvlaci balijama u bulju, ali mi neverovatno da je to izjavio bas tako.
nadam se da su "novinari" izvukli iz konteksta.
zato molim onog koji kupi Nedeljnik da citira ovde tu izjavu.
razumem da je on Jugosloven, da je naso neke partizanske knjige na buvljaku, razumem i da se uvlaci balijama u bulju, ali mi neverovatno da je to izjavio bas tako.
nadam se da su "novinari" izvukli iz konteksta.
zato molim onog koji kupi Nedeljnik da citira ovde tu izjavu.
-
Ja sam bio za Jugoslaviju i bio sam za svakog za koga sam mislio da se bori za Jugoslaviju. Međutim, brzo se pokazalo da to nije bilo tako, da se vojska povlačila na granice Velike Srbije. Naravno, krivice ima na svim stranama, ali s obzirom na to da je Srbija bila najmnogoljudnija i da je kontrolisala vojsku, ipak najveću odgovornost za te ratove ima Srbija. Nešto veću od ostalih.
Pogotovo kada je u pitanju Sarajevo koje je toliko bombardovano kako bi se tu koncentrisala bosanska vojska, da bi mogle da se oslobađaju druge teritorije. Kao da smo osvajali Albaniju. Pa to je bila naša zemlja, Jugoslavija. Šta smo onda osvojili?", rekao je Vujošević.
- Кудрави Гаучос
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
nada se covek bubregu iz sarajeva
kao i svaki crnogorac,srbija je losa ali kad je stani-pani vozi me na vma
kao i svaki crnogorac,srbija je losa ali kad je stani-pani vozi me na vma
hvala SAO_Zeljin.
izvinjavam se sto sam i ovde pokrenuo temu o kojoj se vec prica i na vecitim rivalima, nisam video.
Duletu zelim da ozdravi i jos dugo pozivi kako bi nastavio da dokazuje koliko je mali covek.
izvinjavam se sto sam i ovde pokrenuo temu o kojoj se vec prica i na vecitim rivalima, nisam video.
Duletu zelim da ozdravi i jos dugo pozivi kako bi nastavio da dokazuje koliko je mali covek.
Pogledaj mu CV, bre. Pa ovaj ima 400 godina radnog staža
Novi čelni čovek redakcije, sa diplomom Pravnog fakulteta u Beogradu, dugo plovi vodama žurnalizma. Rođen je 1948. godine, a bio je urednik u "Studentu", "Književnoj reči" i "Književnim novinama". Na toj poziciji ostavio je traga i u SKC od 1977. do 1985, u NIN-u od 1985. do 1991. i "Politici". Od 1991. do 1992. vodio je RTV Novi Sad, a od 1992. do 1995. godine radi kao prvi generalni direktor RTS. Nedeljnik "Pečat" osnovao je 2008. godine i odatle sa mesta direktora i glavnog urednika stiže u “Novosti“.
Osim novinarstva, Vučelić se oprobao i u publicistici. Autor je knjiga "Argument protiv neutralnog", "Osumnjičeno društvo", "Razgovori sa epohom", "Kosovo - koreni separatizma', "Ima li ovde Srba". Bio je predsednik Upravnog odbora i direktor izdavačke kuće "Komuna", kao i upravnik "Zvezdara teatra" i umetnički direktor "Budva grad teatra".
Nije bežao ni od politike. Bio je poslanik Socijalističke partije Srbije u tri saziva i šef poslaničke grupe od 1992. do 1995. Staž u partiji obeležio je i kao potpredsednik SPS.
Menadžerske sposobnosti isprobao je i kao predsednik Upravnog odbora "Telekoma", od 1997. do 1999, a kao veliki zaljubljenik u sport predvodio je Rukometni savez Jugoslavije od 1997. do 1999. i Rukometni savez Srbije od 2001. do 2003. Sa parketa je ne tako davno prešao na zeleno borilište. Aktuelni je predsednik fudbalskog kluba, a predvodi i crno-belu porodicu u okviru sportskog društva. Vučelić je dobitnik nagrade "Politika" i "Zlatnog beočuga" KPZ Beograda.
Novi čelni čovek redakcije, sa diplomom Pravnog fakulteta u Beogradu, dugo plovi vodama žurnalizma. Rođen je 1948. godine, a bio je urednik u "Studentu", "Književnoj reči" i "Književnim novinama". Na toj poziciji ostavio je traga i u SKC od 1977. do 1985, u NIN-u od 1985. do 1991. i "Politici". Od 1991. do 1992. vodio je RTV Novi Sad, a od 1992. do 1995. godine radi kao prvi generalni direktor RTS. Nedeljnik "Pečat" osnovao je 2008. godine i odatle sa mesta direktora i glavnog urednika stiže u “Novosti“.
Osim novinarstva, Vučelić se oprobao i u publicistici. Autor je knjiga "Argument protiv neutralnog", "Osumnjičeno društvo", "Razgovori sa epohom", "Kosovo - koreni separatizma', "Ima li ovde Srba". Bio je predsednik Upravnog odbora i direktor izdavačke kuće "Komuna", kao i upravnik "Zvezdara teatra" i umetnički direktor "Budva grad teatra".
Nije bežao ni od politike. Bio je poslanik Socijalističke partije Srbije u tri saziva i šef poslaničke grupe od 1992. do 1995. Staž u partiji obeležio je i kao potpredsednik SPS.
Menadžerske sposobnosti isprobao je i kao predsednik Upravnog odbora "Telekoma", od 1997. do 1999, a kao veliki zaljubljenik u sport predvodio je Rukometni savez Jugoslavije od 1997. do 1999. i Rukometni savez Srbije od 2001. do 2003. Sa parketa je ne tako davno prešao na zeleno borilište. Aktuelni je predsednik fudbalskog kluba, a predvodi i crno-belu porodicu u okviru sportskog društva. Vučelić je dobitnik nagrade "Politika" i "Zlatnog beočuga" KPZ Beograda.
Rođaci wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=09&dd=07&nav_category=12&nav_id=1301316
sunce ti...
Iz glodara u glodura...
- Ultra Sarma
To je to, generacije koje su bile dosta sposobnije i ako bolovale od komunizma, svi su znali po 10 zanata, da rade sve od poljoprivrede, gradjevinstva, trgovine, elektrike, stolarstva, mehanike, vojske. Danasnje generacije se useru u gace kad iskoci osigurac ili treba da se zameni sijalica, a da spreme neki becarac, e to je kao doktorat
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
Ultra Sarma wrote:To je to, generacije koje su bile dosta sposobnije i ako bolovale od komunizma, svi su znali po 10 zanata, da rade sve od poljoprivrede, gradjevinstva, trgovine, elektrike, stolarstva, mehanike, vojske. Danasnje generacije se useru u gace kad iskoci osigurac ili treba da se zameni sijalica, a da spreme neki becarac, e to je kao doktorat
Ма да бре човек је експерт на свим пољима исто као и Весић што је експерт за југословенско речно бродарство и градске пијаце. Још само космонаут није био.