1958 wrote:Mislim da bi bilo najpametnije da svi prestanu da pisu na forumu, jer kako kaze munze: nisi navijac nemoj da mi odgovaras. Bolje blog da se otvori, mi da citamo zemumac da pise, da nam ozdravi scena.
A za koga navijas, za vozdovac? Mozda je kontra transfer u pitanju? Pozajmica + obavezan otkup na kraju sezone?
Ti si neki šaljivdžija? Jel normalno da neko ko nije navijač, ko nema navijačka dešavanja iza sebe, ko se šlepa uz navijanje iz ko zna kojih razloga, pravi se pametan po internetu, zna šta je sektaški mentalitet, piše za nekoga da je pičketina, licemer i lažni moralista? A pri tome toliko problema, podela i zle krvi na svojoj tribini ima, i samo pukom srećom nema tragičnih posledica u zadnje veme, odnosno izgubljenih života.
Kakav crni Voždovac, pozajmice i transferi, nemoj da braniš jednu od najvećih sramota navijanja u Srbji, menjanje klubova i tribina kao čarapa, kao što ti je taj gore primer.
Pišite o kladionici, klopi, filmovima i serijama, manite se mudrovanja o navijanju i navijačkim problemima, jer niste vi ti preko čijih se ledja nešto lomi i ne nosite se vi sa posledicama navijačkog zla u Srbiji, niti će te vi da poturite svoja ledja i da nešto menjate.