Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Земунац

Re: Вести

Postby Земунац » Thu Aug 24, 2017 4:09 pm

1958 wrote:Mislim da bi bilo najpametnije da svi prestanu da pisu na forumu, jer kako kaze munze: nisi navijac nemoj da mi odgovaras. Bolje blog da se otvori, mi da citamo zemumac da pise, da nam ozdravi scena.

A za koga navijas, za vozdovac? Mozda je kontra transfer u pitanju? Pozajmica + obavezan otkup na kraju sezone?

Ti si neki šaljivdžija? Jel normalno da neko ko nije navijač, ko nema navijačka dešavanja iza sebe, ko se šlepa uz navijanje iz ko zna kojih razloga, pravi se pametan po internetu, zna šta je sektaški mentalitet, piše za nekoga da je pičketina, licemer i lažni moralista? A pri tome toliko problema, podela i zle krvi na svojoj tribini ima, i samo pukom srećom nema tragičnih posledica u zadnje veme, odnosno izgubljenih života.
Kakav crni Voždovac, pozajmice i transferi, nemoj da braniš jednu od najvećih sramota navijanja u Srbji, menjanje klubova i tribina kao čarapa, kao što ti je taj gore primer.

Pišite o kladionici, klopi, filmovima i serijama, manite se mudrovanja o navijanju i navijačkim problemima, jer niste vi ti preko čijih se ledja nešto lomi i ne nosite se vi sa posledicama navijačkog zla u Srbiji, niti će te vi da poturite svoja ledja i da nešto menjate.

1958

Postby 1958 » Thu Aug 24, 2017 5:06 pm

Rado bi ti odgovorio, ali mislim da to nije moguce trenutno zato sto si uleteo kao sa Marsa. Nik specifican za navijace jednog kluba, klub za koji navijas nisi rekao... Iznosis mnogo teske optuzbe, predstavljas sebe kao nekog ko trpi najveci udar represije i potura sebe za boljitak navijacke scene u Srbiji, pritom napadas ljude koje ne poznajes... Kad budem znao ko si, sta si, za koga navijas onda ti mozda i mogu odgovoriti na nesto od ovoga. Do tada jedini odgovor koji ti mogu dati je: da, uglavnom sam saljivdzija, volim smeh i salu. Pozdrav
Често одем до на село

IRRIDUCIBILI

Postby IRRIDUCIBILI » Thu Aug 24, 2017 5:19 pm

Земунац wrote:
1958 wrote:Mislim da bi bilo najpametnije da svi prestanu da pisu na forumu, jer kako kaze munze: nisi navijac nemoj da mi odgovaras. Bolje blog da se otvori, mi da citamo zemumac da pise, da nam ozdravi scena.

A za koga navijas, za vozdovac? Mozda je kontra transfer u pitanju? Pozajmica + obavezan otkup na kraju sezone?

Ti si neki šaljivdžija? Jel normalno da neko ko nije navijač, ko nema navijačka dešavanja iza sebe, ko se šlepa uz navijanje iz ko zna kojih razloga, pravi se pametan po internetu, zna šta je sektaški mentalitet, piše za nekoga da je pičketina, licemer i lažni moralista? A pri tome toliko problema, podela i zle krvi na svojoj tribini ima, i samo pukom srećom nema tragičnih posledica u zadnje veme, odnosno izgubljenih života.
Kakav crni Voždovac, pozajmice i transferi, nemoj da braniš jednu od najvećih sramota navijanja u Srbji, menjanje klubova i tribina kao čarapa, kao što ti je taj gore primer.

Pišite o kladionici, klopi, filmovima i serijama, manite se mudrovanja o navijanju i navijačkim problemima, jer niste vi ti preko čijih se ledja nešto lomi i ne nosite se vi sa posledicama navijačkog zla u Srbiji, niti će te vi da poturite svoja ledja i da nešto menjate.

Zbog takvih kao ti sam i prestao da pisem na ovom forumu (sad uglavnom samo citam mada i mema puno toga da se procita) kao i vecina starijih koji su pisali, na starom forumu se znalo ko stoji iza kog naloga i da li njegovi postovi imaju neku tezinu, a ti druze dok se ne predstavis nemoj toliko da talasas i napadas ljude ovde. Takve postove mozes da pises na fejsbuku sa svojim vrsnjacima pa se svadjajte ciji je tata jaci, aj ziv bio i veliki porastao.

Blackadder

Postby Blackadder » Sat Aug 26, 2017 8:55 pm

http://rs.n1info.com/a313486/Showbiz/Showbiz/Cak-Noris-preziveo-dva-infarkta-u-45-minuta.html 8-)

Nisam znao da li ovde ili u zanimljive slike i klipove ali ipak ovde jer nije vic :)

čompika

Postby čompika » Mon Aug 28, 2017 4:19 pm

http://tamotisina.blogspot.rs/2017/08/s ... zivno.html
Čudi me da je ovo uopšte izašlo kao vest, pa makar i na ovom portalu koji nikad nisam video.
Bata ovo radi isto i po NS, samo što je sada izgleda naleteo na jačeg kera.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Aug 28, 2017 6:23 pm

Мислим да је вест изворно таблоидова, Бркић их редовно пљује, као и претходну власт.

Morbid

Postby Morbid » Mon Aug 28, 2017 7:39 pm

Vest istinita, subaja bruji o tome već mesec dana. Vlasnik Bossa je prejak igrač i neće dozvoliti da mu posle Petrusa uzme i ovo.
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Aug 28, 2017 7:56 pm

Па како су му узели Петрус ако је јак? Тих прича има сад већ безброј. Капирам да је одређени проценат истина али сад већ по причама нема фирме, кафане, ресторана....који нису узели.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Aug 28, 2017 8:01 pm

bila je prica za frans, al sam opet cuo iz recimo trece ruke da nema nista od te price. malo i preteruju ljudi, mitomanija. daleko od toga da ne klepaju rekete, al mislim da ima dosta preterivanja.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

brucelee

Postby brucelee » Mon Aug 28, 2017 8:14 pm

po meni Andrej jeste usao u neke dilove, rekete, ali je druga strana to provalila i sad je u fazonu da samo sto Andrej ne uzima kredite sa bus plus kartica, mislim ono, malo smesno.

Za win win se zna, ali frans, madera i ostalo sto se pominjalo na kraju ispade patka a tek mi je nelogicno neka picerija u Subotici, vazi.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Aug 28, 2017 8:36 pm

Па та пицерија у Суботици ради боље од било ког локала у ком си био. :mrgreen:

brucelee

Postby brucelee » Mon Aug 28, 2017 8:43 pm

ozb?
nemam pojma.

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Mon Aug 28, 2017 9:04 pm

Чисто да се зна Марк Цукерберг добио друго дијете. Присила га родила, ваљда.

друг члан

Postby друг члан » Mon Aug 28, 2017 9:57 pm

Јел Андрејево? Прича је да он стоји иза "арапских" фирми,које узеше силну земљу по војводини
Choose Life

pertla

Postby pertla » Mon Aug 28, 2017 10:26 pm

U ns je uzeo bivsi djokovicev restoran i restoran zak,prilicno sam siguran da je to istina.takodje i poznata firma za izgradnju stanova radi u dilu sa njim,peru pare iz republike srpske
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

1748

Postby 1748 » Mon Aug 28, 2017 11:01 pm

po graCkim tracevima bata je uzeo jos lokala po gradu the street, kafemat, paradiso
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

stručnjak

Postby stručnjak » Mon Aug 28, 2017 11:40 pm

I u Pianino je išao da pregovara pa su ga Kosovari oladili. Možda je tu viđen sledeći koktel, bomba ili neko veće sranje.

stara pizda

Postby stara pizda » Tue Aug 29, 2017 4:22 am

1748 wrote:po graCkim tracevima bata je uzeo jos lokala po gradu the street, kafemat, paradiso

Kafemat je pripadao vlasnicima Maxbeta, tako da je to sve u paketu preuzeo. Covek po gradu pravi haos, rovari po imovinskim papirima za svako atraktivno zemljiste i otima ljudima imovinu zbog nekompletne dokumentacije... Jeben igrac

prcko

Postby prcko » Tue Aug 29, 2017 8:44 am

Apropo vase price o braci Dalton.

Image

penzos

Postby penzos » Tue Aug 29, 2017 9:14 am

brucelee wrote:Za win win se zna, ali frans, madera i ostalo sto se pominjalo na kraju ispade patka a tek mi je nelogicno neka picerija u Subotici, vazi.

Franš nije patka, sigurno je preuzeo, Durmitor takođe.
Maderu drži Čeda trenutno.

Return to “Само опуштено”