Postby pertla » Tue Sep 05, 2017 3:01 pm
To je to.ja imam vec 4-5 godina i u proseku jednom godisnje mi se upali,boli me prilicno ali mogu da istrpim,pukne taj gnoj i za par dana sam ko nov.pre mesec dana mi se opet upalilo ali toliko da sam dva dana jedva ustajao iz kreveta.to je malo puklo,smirilo se,ali sam ja otisao na pregled iz predostroznosti posto sam se spremao na more,treba da vozim 1000km u jednom pravcu.mislio sam da ce me.pregledati i eventualno dati neke lekove,medjutim gospodja mi je nazivo to rasekla i nekim sranjem mi kopala po toj rani,vristao sam kao devojcica.to je posle jos par dana malo izlazilo,pio sam antibiotike i sve se smirilo o sad sam kao nov,bio na moru bez tegoba sve u fulu.
Problem je sto sam cuo da to moze bas ozbiljno da se zakomplikuje ako se ne operise,tipa da ostanem nepokretan.meni se sad naravno ne ide na tu operaciju posto sam dobro,ali se bojim da ce se opet upaliti ili me daj boze nesto gore.na poslu uglavnom sedim,slabo se krecem,treba da spremam pravosudni ispit...a zena i familija su me bas stisli da idem na operaciju.nisam pametan
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu