Вечити ривали - вести и дискусија
- Bruno Sulak
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Bice zanimljivo. Zabrana gostovanja u najavi.
- ultrastito
kati magiko
bice gusto
bice gusto
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
stize Keba i iz Pireja
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- B.Centrale
Bruno Sulak wrote:Bice zanimljivo. Zabrana gostovanja u najavi.
Kako god, mora da se ide na obe strane. Krem de la krem!!
bologna centrale
Sto napravi Covke ovakav egzodus zna li ko ? Mozda planira da predje u trenere
zizou wrote:Sto napravi Covke ovakav egzodus zna li ko ? Mozda planira da predje u trenere
Opusteno, pravimo NBA pricu.
- ultrastito
mi ako budemo imali jednu pobedu u evroligi da se sutiramo u dupe od srece
преле
преле
ma imacete vi i ove sezone ozbiljnu ekipu vrv veci budzet nego ikad pa ne dovodi se ff u beograd zbog mene e sad dal cete uspeti da napravite onu hemiju u ekipi videcemo ja se nadam da necete u svakom slucaju opet vam niko nece moci nista u regionu pogotovo na vise tekmi
04 X 1945
to sto kazes da je f4 zbog Zvezde u Beogradu, ce imati smisla samo ako nam psiho da 20-30 miliona evra, a ni to nije garant uspeha.
on to radi iskljucivo zbog sebe i svoje promocije.
ali i ja verujem da ce Zvezda imati dobar tim, nerviraju me ovi sto kukaju kao Grobari kad im je otisao mag.
ili to, ili Legenda ovim potezima izvlaci pare i odlazi iz kluba.
on to radi iskljucivo zbog sebe i svoje promocije.
ali i ja verujem da ce Zvezda imati dobar tim, nerviraju me ovi sto kukaju kao Grobari kad im je otisao mag.
ili to, ili Legenda ovim potezima izvlaci pare i odlazi iz kluba.
njasvi wrote:ma imacete vi i ove sezone ozbiljnu ekipu vrv veci budzet nego ikad pa ne dovodi se ff u beograd zbog mene e sad dal cete uspeti da napravite onu hemiju u ekipi videcemo ja se nadam da necete u svakom slucaju opet vam niko nece moci nista u regionu pogotovo na vise tekmi
Нама су играчи примили четири плате ове сезоне, буџет нам је био смешан за европске оквире, ове године још мањи, зато је и Радоња отишао, кога да тренира јбт. Ако ћемо имати већи буџет, зашто су сви запалилил уз пребијање дугова преко обештећења, укључујући и Радоњу?
Вучела изјавио да Звезда нуди Суми милион по сезони и овај потпише за Партизан. Сутра ће заједно да изјаве да су пресудили спортски мотиви, зов ЛШ и клипови навијача
- ultrastito
i sarmice od bogdanove mame
преле
преле
Moskri wrote:njasvi wrote:ma imacete vi i ove sezone ozbiljnu ekipu vrv veci budzet nego ikad pa ne dovodi se ff u beograd zbog mene e sad dal cete uspeti da napravite onu hemiju u ekipi videcemo ja se nadam da necete u svakom slucaju opet vam niko nece moci nista u regionu pogotovo na vise tekmi
Нама су играчи примили четири плате ове сезоне, буџет нам је био смешан за европске оквире, ове године још мањи, зато је и Радоња отишао, кога да тренира јбт. Ако ћемо имати већи буџет, зашто су сви запалилил уз пребијање дугова преко обештећења, укључујући и Радоњу?
Ови трансфери су прављени да би се очистио дуг, који је био око 2м евра.
Jel u ta 2 miliona spadaju i plate igraca?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Да, требало би да исплате дугове из ранијих сезона и ове.
Мада неки су отишли уз опрост дугова за бољи ангажман. Зато су некима биле тако мале излазне клаузуле.
Мада неки су отишли уз опрост дугова за бољи ангажман. Зато су некима биле тако мале излазне клаузуле.
Mali Alimpijevic novi trener? Znaci nema se ni za leba...
- B.Centrale
Niko nece da preuzme, apsolutno niko. Cak je i Bosko Radovic odbio. Nema atraktivnijeg tima na Balkanu, ali je pretesko breme koje je ostavio Radonjic.
Pre formiranja bilo kakvog tima, moramo da znamo na cemu smo u organizacionom smislu, ko upravlja klubom i ko je prva vedeta na njegovom celu. Covic se ne oglasava, sto znaci da nas cekaju velike promene ili je situacija i vise nego komplikovana. Ako se stvari ne izregulisu jakim finansijama (ko god to ucinio), moramo da zaboravimo na EL i u novoj sezoni pokusamo da ostvarimo kontinuitet u ABA. Sve drugo je manje vazno. To je jedini nacin da budemo prvi izbor talentima u zemlji i regionu i da uspostavimo sistem sa "starim-novim" celnicima.
Pre formiranja bilo kakvog tima, moramo da znamo na cemu smo u organizacionom smislu, ko upravlja klubom i ko je prva vedeta na njegovom celu. Covic se ne oglasava, sto znaci da nas cekaju velike promene ili je situacija i vise nego komplikovana. Ako se stvari ne izregulisu jakim finansijama (ko god to ucinio), moramo da zaboravimo na EL i u novoj sezoni pokusamo da ostvarimo kontinuitet u ABA. Sve drugo je manje vazno. To je jedini nacin da budemo prvi izbor talentima u zemlji i regionu i da uspostavimo sistem sa "starim-novim" celnicima.
bologna centrale
Nece niko da preuzme jer Covke oce da je prva dirigentska palica . JAvna je tajna da je Radonja htio sa velikim bratom da izbaci covketa iz igre. A para nema od onog trenutka kad je brat izbacen iz igre.
- B.Centrale
Pa jes', brat je bio slabija glava od Covica, pa ga ovaj eliminisao. Koji s/f, ludilo...
bologna centrale
Сутра у 12ч КЗМ.