Душевна болница
Re: Душевна болница
Ne moras da postanes bikonja. To je sve stvar licnog izbora.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Република Српска wrote:Znas kako brate... Krenes prvo radi sebe i svog zdravlja da treniras. Imas vise tipova ljudi koji treniraju. Neki treniraju godinama bez ikakvog cilja, dodju u teretanu/na fudbal/kosarku cisto da ubiju vrijeme. Imas tip ljudi koji imaju neki cilj koji ih vodi tj. hoce da budu bolji od prethodnog rezultata. To je takmicarski duh, prije svega sam sebe nastojis pobjediti. Ja prvi ne bi izlazio na ovakva takmicenja jer znam da citav zivot tome moras posvetiti, i stvarno ogromna su odricanja. A opet kad dodjem u tu teretanu hocu da odradim trening kako treba ili ga necu uopste raditi. Tako radim mnoge druge stvari.
E sada, sta podstice ovog Lepomira i ostale da se takmice? Prvo on izlaskom na binu i osvajanjem gradi svoje ime zarad love. Vecina tih likova ima svoje teretane i u vecini slucajeva drze personalne treninge pojedincima koji hoce da se spreme za takmicenja ili da budu fit za ljeta. Primjera radi, jedan momak iz Bih koji je poznatiji u tim bilderskim krugovima na Balkanu i koji izlazi na domaca takmicenja (jagodina open itd) za 2 mjeseca personalnog treninga uzme 400E po osobi. On u toku mjeseca radi sa sigurno 2-3 lika, i to vecinom online. Tako rade mnogi. Ogromne su to pare+ lova od teretane+ sponzori itd. E sad, u dosta slucajeva i sponzori igraju ulogu. Npr. desava se dosta situacija gdje sponzor uslovljava takmicara da ce ako osvoji takmicenje dobiti npr. veci novac, vecu podrsku u suplementaciji itd. a ovaj zauzvrat vrti njihove proizvode po fb, nosi njihove majice na takmicenjima ili u teretani, lozi narod ...
Већина људи у теретану иде због комплекса, или оће да изгледају зајебано, оно напуца се и мршти се кад шета или мисле да ће изјебати пола града ако набију масе. Ја кад одем у теретану па кад видим типове, а таквих је већина како по 50 пута за вријеме тренинга стану испред огледала или кад почну да мјере обиме Довољно је чути само причу већине људи који висе по теретане и све ће чо'еку бити јасно.
Одлгедах овај клип, не знам ни сам звог чега, и схватих да бих следећи пут прије одгледао умјетничко клизање него ово педерско срање.
- dennycrane
...mada bilderi imaju vece sise od klizacica...
- Кудрави Гаучос
Рецимо да ме не занима ко је "водитељ" а ко је гост, мислим да је ово вредна емисија за погледати, за моје схватање суштина свега, осим једног дела оне приче са Трампом, човек је рекао апсолутно све што ја мислим, па сам пожелео да поделим:
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- ultrastito
нисам одгледао целу, прелетео сам преко коментара и видео линк за једно питање које је поставио видојковићу, а то је "шта је теби горе, малограђанштина или сељана?"
одговор видојковића је сељана, али заправо мислим да је тачан одговор малограђанштина.
занимљиво питање свакако
одговор видојковића је сељана, али заправо мислим да је тачан одговор малограђанштина.
занимљиво питање свакако
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ima par dobrih emisija tih...sa kesicem je dobra, sa ajs nigrutinom takodje
dok slušamo fank lagano praznimo šank
rizzler wrote:ima par dobrih emisija tih...sa kesicem je dobra, sa ajs nigrutinom takodje
Sa ekipom iz Državnog posla takođe
- Влада Паликућа
Кад смо код Бокана погледах ову емисију синоћ. Све препоруке.
- Blackadder
Mislim da je bolje ovde da postavim nego u zanimljivim klipovima
Nema teme o ljubimcima al moram podijeliti vijest sa clanstvom tribine foruma. Najveci brat macak Garfild nakon pet godina zajednickog zivota napusti ovaj svijet.. sjebalo me totalno velika je to legendica bila. Mater krila od mene jedva se usudila da mi kaze.. najgore od svega komsija ga nasao na cesti udario ga neko autom sve najgore mu zelim a ostace sjecanje na najveceg macora Bojinog brda. Pazite se ljudi, jebena stvar izgubiti nekog s kim si toliko vremena proveo zajedno.. tacno jebena.
Ostaje da nadjem ovu macku i odma uzmem zuto mace , od ove sezone je slika.
Ostaje da nadjem ovu macku i odma uzmem zuto mace , od ove sezone je slika.
- Кудрави Гаучос
Нисам баш љубитељ тих онлајн масовних жаљења за славним особама, али данас кад сам чуо да је умро Гага Николић, нешто ме штрецнуло. После сам сконтао, то је први наш глумац за ког имам утисак- јбт, како је умро баш тако млад... а он је имао 71 пуну годину. Лик из мог детињства, јединица за шмекеризам, неко за кога истовремено капираш да је фаца, и да је изузетно добра особа.
Контам да у неким годинама свако од нас већ има и тако неког свог, за кога не може да верује да је тако млад отишао, јер је за тебе био тако млад.
Контам да у неким годинама свако од нас већ има и тако неког свог, за кога не може да верује да је тако млад отишао, јер је за тебе био тако млад.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
ovako je "stvorena" i Mimi Oro, okupiran je bio internet njenim snimkom, delili ga ljudi smjuci joj se, a na kraju ona profitirala od toga.
tačno tako, samo vi gledajte i delite, to i očekuju.
-
čompika wrote:tačno tako, samo vi gledajte i delite, to i očekuju.
Ali nemojte na ovom forumu...kao i desavanja iz rijalitija..koga boli kurac za te nakaze...
- Кудрави Гаучос
Можда једна од најбољих фотки са коментаром у историји Свемира.
Како ми се гади ова источна Србија и ти секташко цигански обичаји њихови. Тачно је треба дати бугарима или коме већ.
http://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/unosni-biznis-folk-pjevaca-pjevaju-na-sahranama-i-zarade-1200-eura
http://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/unosni-biznis-folk-pjevaca-pjevaju-na-sahranama-i-zarade-1200-eura