Serbon AB wrote:kakvi samo strucni natpisi razocaranih ultrasa svi navikli na uspjehe gledaju velicine svaki vikend pa je sad borba i kad se skupi nesto napacenog naroda na toj marakani pa se gleda malo i po koji nas igrac da valja. istina gleda se i maneken i menadzerov pulen. a TO NEMATE U SVOJIM PRCIJAMA OD KLUBOVA?Mogo se pravite englezi mnogi od vas na forumu il vi to redovno gledate Totenhem, Mancester, Celzi??
Код нас је проблем што иначе пратимо сви све, али само онда кад је у моди. Не пишем о форуму, него иначе, сви се у све разумеју и све прате, само кад буде два дана заредом на тв-у о томе. Крене рукомет, ај рукомет, ватерполо- дај ватерполо, репрезентација ова, репрезентација она, онда нагрну људи тако на те утакмице као на збор, на вашар, а ни према играчима ни према тиму а ни према конкретном спорту немају скоро никакав однос. И ако нема резултатског успеха креће негодовање, обавезно прича о мудима (то је главно, нису муда имали играју ко пичке, као да је спорт такмичење дердевила), нема залагања, не ваља ово не ваља оно. Супротно, ако нас усере- какве мудоње, нису као ОНИ (што су изгубили), па макар се 90' мин бранили у петерцу, нема везе. Ја бих искрено баш волео да се квалификујемо за Русију, мада сам скоро потпуно изгубио однос према тој репрезентацији, поготово после оне бламаже са дроном кад је гле чуда стварно требало показати муда и отети жваљама ону крпетину (мада сам убеђен да је тог дрона пустио исти онај који је фрескописао по возу, али то је друга прича), и проће још доста времена док не будем могао да као некад одем на неку утакмицу Националног тима и да ми трип буде бар приближан као кад одем на Звезду (некад је тако било), али то долази са редовним праћењем и јебемлига... лепо би било да се и то деси једног дана. До тада трпим своје Офкане, а Кокезе онако.. колико се баш мора, не потресам се превише.