Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Чомбе

Re: Вести

Postby Чомбе » Mon May 22, 2017 8:05 pm

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue May 23, 2017 10:00 am

Најзад мало весеља у Британији.

H-30

Postby H-30 » Tue May 23, 2017 10:04 am

Ти си ретардиран.
незнам

niko

Postby niko » Tue May 23, 2017 10:19 am

nuklearna debilcino, svaki put kad se obradujes zbog takvih stvari, seti se koliko Srba ima po celom svetu, cak imamo i tebe u Zagrebu, mada pitanje je koliko si ti Srbin i Pravoslavac, odlika ustasa je da slave neciju smrt.

hvala ljudima koji su mi razjasnili situaciju oko Dragise Misovica.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue May 23, 2017 11:51 am

šta očekivati od čoveka koji zove na obračun u Italiji, Sloveniji ili Hrvatskoj, gde više odgovara

nego
krenula kampanja za gradske izbore u Beogradu, Šapić i Vesić varniče
koliko sam ispratio, Šapića Novi Beograd baš podržava, iako je nestranačka ličnost

koliko tamo ima glasača u odnosu na ostale BGD opštine?

јахач магле

Postby јахач магле » Tue May 23, 2017 1:07 pm

Rođaci wrote:šta očekivati od čoveka koji zove na obračun u Italiji, Sloveniji ili Hrvatskoj, gde više odgovara

nego
krenula kampanja za gradske izbore u Beogradu, Šapić i Vesić varniče
koliko sam ispratio, Šapića Novi Beograd baš podržava, iako je nestranačka ličnost

koliko tamo ima glasača u odnosu na ostale BGD opštine?

На последњим изборима у Београду је било 1.620.648 гласача, од тога на НБГ-у 213.078.
...Сијају звезде као очи конобарице...

prcko

Postby prcko » Tue May 23, 2017 1:14 pm

Klasika, imaju vise glasaca nego stanovnika. :mrgreen:

njasvi

Postby njasvi » Tue May 23, 2017 1:27 pm

pih ako na nbg nema vise od 300 000 ljudi onda stvarno ne znam...

sapic se cima za nbgd, malo malo pa neki koncerti, putavanja, delio je i paketice za novu... stalno neke akcije
04 X 1945

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue May 23, 2017 1:30 pm

niko wrote:nuklearna debilcino, svaki put kad se obradujes zbog takvih stvari, seti se koliko Srba ima po celom svetu, cak imamo i tebe u Zagrebu, mada pitanje je koliko si ti Srbin i Pravoslavac, odlika ustasa je da slave neciju smrt.

Дебилчина си ти,православац нисам,Србин сам већи од тебе.славим смрт душмана и олоша који су нам упропастили државу и нацију,који трују и уништавају читав свет ,ј..е ми се за њихову децу,ако имаш проблем са тим твоја ствар !Смрт Британцима!
Рођаци де си ,нема те ,жив ти мени био још 100 година.

njasvi

Postby njasvi » Tue May 23, 2017 1:35 pm

jesi li ti svestan da ti sto su poginuli verovatno misle kad cuju srbija aha sirija, isli klinci da slusaju neku pevaljku
04 X 1945

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue May 23, 2017 1:44 pm

njasvi wrote:jesi li ti svestan da ti sto su poginuli verovatno misle kad cuju srbija aha sirija, isli klinci da slusaju neku pevaljku

Јесам.ко им је.е матер нека пате колико су зла њихови преци сународњаци направили.мени је најжалије што морам то овде да објашњавам после свега шта смо прошли..

Мићара

Postby Мићара » Tue May 23, 2017 1:56 pm

Пошла деца да гледају концерт? У сирији се деца убијају у рођеним кућама школама вртићима болницама од стране великих бораца за мир попут Британије. Убијали су Српску децу ти исти, не желим никоме несрећу, али све се враћа све се плаћа. Јебо им Харадинај матер у пичку. И онај пичкоусти дебилносуђује нешто као нечовечански напад ћути бре ћути коње!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

čompika

Postby čompika » Tue May 23, 2017 2:19 pm

jeste,neki tamo majkl od 12 godina sto je otisao na koncert je sigurno ubijao srBsku decu,a i ako nije on,sigurno je neki njegov predak ubijao i klao srBsku decu,tako da treba ubijati engleske civile i decu zbog tamo nekih odluka njihovih vlada i politicara, od pre 20ak godina kad ta deca nisu ni rodjena.

Blackadder

Postby Blackadder » Tue May 23, 2017 2:58 pm

Ne vidim cemu tolika frka? Svi mediji prenose sta se dogadja po Mancesteru, i to u milion clanaka, a kad se desi tako nesto u Libiji, Siriji, Afganistanu - napisu mali clanak o tome u stilu "roknula bomba, mrtvih toliko, napad izveli ovi ili oni", jos malo i pojavice se oni sto kace zastave po fejsu "svi smo mi Mancester" i ta neka prica... Da se razumemo, zao mi je tih ljudi al jbg sranja se desavaju...

Ne znam zasto nasi mediji ne pisu o posledicama nato bombardovanja, povecanom obolevanju od raka i tim stvarima, to su nasi problemi koji nikoga tamo neinteresuju. Ne znam da li sam u nekom tripu ali u zadnjih godinu dana 5-6 ljudi ima problem sa rakom, to su ljudi iz mog okruzenja i koje poznajem.

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue May 23, 2017 3:36 pm

:D Увек иста прича.ја поздравим напад, онда ме болиди изнападају па се ипак укаже Мићара или такав неки мудри брат ,и опет Јово наново.
Смрт Америци и Натоу!

brucelee

Postby brucelee » Tue May 23, 2017 3:44 pm

нуклеарни удар wrote:
niko wrote:nuklearna debilcino, svaki put kad se obradujes zbog takvih stvari, seti se koliko Srba ima po celom svetu, cak imamo i tebe u Zagrebu, mada pitanje je koliko si ti Srbin i Pravoslavac, odlika ustasa je da slave neciju smrt.

Дебилчина си ти,православац нисам,Србин сам већи од тебе.славим смрт душмана и олоша који су нам упропастили државу и нацију,који трују и уништавају читав свет ,ј..е ми се за њихову децу,ако имаш проблем са тим твоја ствар !Смрт Британцима!
Рођаци де си ,нема те ,жив ти мени био још 100 година.

Sveti Avva Justin je imao dobru polemiku tokom 40tih sa komunjarama. Usli tako oni u voz, vide mantiju i pocese da ga zezaju i na kraju dodjose do price ko je Srbin. Kazu oni mi smo Srbi, avva im kaze pa jel ste pravoslavci, jel verujete u Boga? ne, mi smo Srbi i bez toga, pa kako? kaze rodjeni smo na srpskoj zemlji! a ava im kaze pa i volovi su rodjeni na srpskoj zemlji pa nisu Srbi.

Tako da vole jedan, radovati se bilo cijoj smrti je ruzno, nehigijenski. A pogotovo smrti dece, devojcice od 8 godina, decka od 12 godina i slicno.

To sto su mediji licemeri, sto su nam mnoge drzave nanele zla, nije nama opravdanje da velicamo i slavimo smrt dece, dece koja nisu ni bila rodjena pre 18 godina.

weekend offender

Postby weekend offender » Tue May 23, 2017 3:59 pm

ja ne verujem u boga i ostale budalastine, znaci ja nisam srbin?

imam rodbinu u engleskoj, i dosta prijatelja po londonu. ali ne mozes ti da krojis svet poslednjih 300 godina kako tebi odgovara i unistavas MILIONE zivota, drzave i nacije zarad svog interesa i posle da kukas kad se ovako nesto desi. niko ne slavi smrt te dece daleko bilo ali da li neko normalan moze da se saoseca sa njima?

prcko

Postby prcko » Tue May 23, 2017 4:06 pm

Image

8 godina.

niko

Postby niko » Tue May 23, 2017 4:09 pm

kako ne slavi? evo nuklearni slavi.
necu ja da idem da palim svece pred Britanskom ambasadom, niti volim incestoidnu gamad pegavu, ali brate mili, deca izginuse.
nisu krivi nuklearni i micarica i ostali Boki Selfi Anti-Srpi, Seselj i sluzba su krivi.

brucelee

Postby brucelee » Tue May 23, 2017 4:24 pm

weekend offender wrote:ja ne verujem u boga i ostale budalastine, znaci ja nisam srbin?

imam rodbinu u engleskoj, i dosta prijatelja po londonu. ali ne mozes ti da krojis svet poslednjih 300 godina kako tebi odgovara i unistavas MILIONE zivota, drzave i nacije zarad svog interesa i posle da kukas kad se ovako nesto desi. niko ne slavi smrt te dece daleko bilo ali da li neko normalan moze da se saoseca sa njima?

Pa za mene je neverovatno da postoji neko ko je Srbin, a da ne veruje u Boga, da ne sledi bar kroz pricu duh svojih predaka, da ne voli svoju istoriju, da ne voli svoju postojbinu, a gde i sta god da zagrebes od toga nacices Boga.

Krenuvsi od Nemanjica, pa preko drugih slavnih nasih predaka svi su bili i onakvi i ovakvi ali su imali jedan isti koren, veru u Boga. Nemanjici su gradili tolike svetinje i posvecivali Bogu, Milos Obilic je po predanju isto ostavio u amanet nekoliko manastira npr jedan od je manastir Tumane, car Dusan Silni, Stefan Decanski, Karadjordje je takodje ostavio svojim naslednicima toliko svetinja, Obrenovici isto...pa krenimo samo od svojih predaka sopstvenih, meni je deda cetnik kretao u 2 nocu na put od 40km pesaka da bi dosao u manastir Tronosu na pocetak liturgije i bio na Bogosluzenju.

Dakle sve do najveceg zlotvora nase zemlje Josipa Broza Tita je bila drzavna politika prozeta sa spoznajom Boga i vere.

I sad neko kaze jel mogu biti Srbin a ne verovati u Boga i jos u ostale budalastine, pa mozes bracela, mozes jednako kao Aboridzin koji se doselio u Beograd i podigne tri prsta i zna poneku psovku, Srbenda si. Ne znam ali ja tu delim stav svetog Ave Justina, Srbin ne moze biti nevernik,ateista ili jos gore bogoborac.

Pritom ne znam da li si procitao poruku nuklearca gde upravo to radi, slavi smrt dece.
Last edited by brucelee on Tue May 23, 2017 4:27 pm, edited 1 time in total.

Return to “Само опуштено”