Девојке, жене
Re: Девојке, жене
Ja imam curu ali nijedna druga me ne napada
U pitanju je samopouzdanje iliti bol u kurcu za druge devojke jer imas svoju. I bas zato sto te boli kurac nesvesno zracis samopouzdanje i stvaras magiju oko sebe kad raskines kao kugu da si navukao.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
pertla wrote:Ma spava na terasi sigurno
победа, скоро да сам заборавио на ову причу
-
Sanse da ona tamo ne bude razvaljena od alkohola 10 dana od 13 (ne znam koliko dana je na ekskurziji, lupio sam 13) su veoma male. A ono sto se desi u Barseloni ili gde je vec, to ostaje tamo. Mislim, realno i ti da si tamo, cisto sumnjam da bi se nesto ustrucavao da pridjes nekoj razvaljenoj ribi, ili da bi spopadao svaki trecu. Preboli tako sto neces da vidis, a ne mozes bas da joj ne verujes da se nije drzala za ruke sa nekim garavim Spancem. A ti sve to lepo iskuliraj, jer za cas neko to vidi i prenese njoj.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Hm, ili ti treba ta riba ili ti treba taj dres. Odgovor na to pitanje ti je i odgovor šta da radiš sa kres kombinacijama koje su ti se "slučajno" pojavile. Ne bi me čudilo da ti je riba za dve klase bolja od drugarica pa da one sa tim činom žele u stvari sebi nešto da dokažu.
1989
1989
-
Ja sam ribi zabranio da ide na ekskurziju ma zajebi da se ja nerviram
- Новосадиста
Bunt wrote: Ne bi me čudilo da ti je riba za dve klase bolja od drugarica pa da one sa tim činom žele u stvari sebi nešto da dokažu.
1989
1748 wrote:U pitanju je samopouzdanje iliti bol u kurcu za druge devojke jer imas svoju. I bas zato sto te boli kurac nesvesno zracis samopouzdanje i stvaras magiju oko sebe kad raskines kao kugu da si navukao.
Мислим да је ово суштина, углавном тако бива... Нисам од оних што шврљају около ил тако нешто док имам девојку, ал хиљаду пута сам чуо ову причу а и самом ми се десило неколико пута. А неко има добар потпис овде на форуму о човеку који подлеже чарима курве, подржавам то у потпуности!
Преименујте тему у "Нисам јеб'о, ал сам треб'о!"
стадион-место народног бунта!
Ма батке гледај то са ведрије стране, можда ти управо сад неки навијач хелас вероне хипотетички гледано пуши курац, а после ће она њему. Ако ме разумеш.
Batke ocigledno zeli da nadje izgovor da opali nesto sa strane. Ili ćeš da pojedes vnogo ili nećeš, odluči se. Ja znam neke koje nemaju nikakav problem da jedu govna i "normalno" zive sa tim
Улични ратник! wrote:Ja sam ribi zabranio da ide na ekskurziju ma zajebi da se ja nerviram
Srednja ili osnovna?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Batke wrote:dres Helas Verone kao poklon sa ekskurzije
номе греко, сквадра албанезе... мој Батке
Имам три кера, два су различита а један је исти.
-
Обавезно иди код њеног фризера кад се врати
Koliko smo mi muskarci primitivniiiiiiiiiii..................
- Кудрави Гаучос
1748 wrote:U pitanju je samopouzdanje iliti bol u kurcu za druge devojke jer imas svoju. I bas zato sto te boli kurac nesvesno zracis samopouzdanje i stvaras magiju oko sebe kad raskines kao kugu da si navukao.
Баш то, а и подсвесно осете да си заузет, ако те ћапи значи да је зајебала другу жемскињу, боља је од ње, оне све горе од жеље да буду боље једна од друге и да покопају једна другу. Ако си соло, поставља се питање зашто је тако, то ти обара цену одмах. Два највеће силе међу људима су мушка љубав према пички и женска мржња и подозрење према другим женама. На те енергије да закачиш Ђердап, извозили би струју у Лас Вегас.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
"Sta je to u njemu cim je ona sa njim, hocu ga i ja sad"
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
zizou wrote:Ja imam curu ali nijedna druga me ne napada
nit je imam nit me napadaju
Razmačinji stolove, počinje šiz...
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
http://crno-bela-nostalgija.blogspot.rs/
Док мене, рецимо, не нападају а немам девојку...
Имам три кера, два су различита а један је исти.
- B.Centrale
Kad ti je dobro i imas sta ti je potrebno, picke se lepe u najavi, kad ti je lose...nema pa nema. Psihoterapeuti kazu da covek podsvesno zraci pozitivnom ili negativnom energijom, te shodno tome ljudi i reaguju.
bologna centrale
-
99% tacno (bar po sebi)
Sve je OK. Dobio malu zastavicu Espanjola i Apsint. Elem izgleda da je ozbiljno. Upoznao je pre neko veče sa sestrom i zetom ,a kada je upoznaješ sa familijom to ti skoro dođe na put bez povratka.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.