Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Јебему дете, прогутао сам 10 слова.
... лично ме ЊИХОВА игра пред улазак у ПЛ потсећала на онај Питерборо, са млађим Фергијем на клупи.
Е, Брајтон не волим јер је енглески Сан Франциско.
... лично ме ЊИХОВА игра пред улазак у ПЛ потсећала на онај Питерборо, са млађим Фергијем на клупи.
Е, Брајтон не волим јер је енглески Сан Франциско.
– Није тачно да нам је ФСС финансирао рефлекторе, већ смо као и сви остали клубови добили сијалице, а све остало стубове, инсталацију, трафостаницу смо морали сами да финансирамо. То нас је коштало 400.000 евра. На крају је испало да не морамо да имамо рефлекторе, јер видимо да се неки такмиче без истих. Питам се и зашто нас нико није контактирао када се Његош Петровић, омладински репрезентације Србије, повредио. Операцију смо сами финансирали, а наш играч се повредио на утакмици репрезентације. Врхунац свега је да се дозволи Новом Пазару и Борцу да региструју играче, а ми смо морали да платимо све дугове. Позајмицу од 20.000 евра од ФСС нисмо добили, а знамо да многи други јесу – рекао је директор Рада Урош Тошић.
Осврнуо се директор Рада и на дисциплинске казне које су како он сматра само према његовом клубу ригорозне:
– Живо ме занима колико ће Партизан сада, дисциплинци да казне, после оних повика „пола Мађар пола усташа”.
http://sportklub.rs/Blog/Srdjan-Radojev ... vicem.html
Slabo se tamo trenira...
Slabo se tamo trenira...
Опет против свих. Браво Рад
У случају да Партизан буде имао позитиван резултат у реванш утакмици полуфинала купа, неби ме зачудило да макар резервни играчи Војводине напусте стаднион. Војводина је протеклих сезона задавала много муке Партизану, али кад год су доживели пораз никада га нису спортски поднели.
Мислим да ће дисциплинска комисија условно казнити стадион Партизана, и приде додати неку новчану казну.
Мислим да ће дисциплинска комисија условно казнити стадион Партизана, и приде додати неку новчану казну.
Офсајд слепче!
na današnji dan pre tri godine
sva lepota sporta u jednoj slici
sva lepota sporta u jednoj slici
-
Пирамида wrote:У случају да Партизан буде имао позитиван резултат у реванш утакмици полуфинала купа, неби ме зачудило да макар резервни играчи Војводине напусте стаднион. Војводина је протеклих сезона задавала много муке Партизану, али кад год су доживели пораз никада га нису спортски поднели.
Немој да мислиш више. Утакмицу нису прекинули играчи Воше него Мажић. Ако алудираш на финале купа где играчи Воше нису спортски поднели пораз онда знај да ту није био спорт у питању.
Casual 1989 wrote:Пирамида wrote:У случају да Партизан буде имао позитиван резултат у реванш утакмици полуфинала купа, неби ме зачудило да макар резервни играчи Војводине напусте стаднион. Војводина је протеклих сезона задавала много муке Партизану, али кад год су доживели пораз никада га нису спортски поднели.
Немој да мислиш више. Утакмицу нису прекинули играчи Воше него Мажић. Ако алудираш на финале купа где играчи Воше нису спортски поднели пораз онда знај да ту није био спорт у питању.
У предходној првенственој утакмици чланови управе су напустили стадион, у финалу купа су играчи напустили стадион, сад ред би био да макар резерве или бар тренер голмана из револта оде кући. Чисто да се испоштује традиција. Нисам поменуо прекид утакмице од стране судије, то је постала нормална ствар.
Офсајд слепче!
- ciganstura
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
-
Пирамида wrote:Casual 1989 wrote:Пирамида wrote:У случају да Партизан буде имао позитиван резултат у реванш утакмици полуфинала купа, неби ме зачудило да макар резервни играчи Војводине напусте стаднион. Војводина је протеклих сезона задавала много муке Партизану, али кад год су доживели пораз никада га нису спортски поднели.
У предходној првенственој утакмици чланови управе су напустили стадион, у финалу купа су играчи напустили стадион, сад ред би био да макар резерве или бар тренер голмана из револта оде кући. Чисто да се испоштује традиција. Нисам поменуо прекид утакмице од стране судије, то је постала нормална ствар.
У финалу су сви напустили утакмицу и тако и треба, то је исправна одлука била.
А ово остало је циркус по мени, или нека много јако казне Партизан или нека их пусте да певају па нек излази са стадиона ко хоће.
Кад смо већ постали толико политички коректни да кажњавамо увреде са трибина онда Партизан не треба да добије ништа мању казну од Рада. У супротном испада да неки тамо црнац вреди више од Срба и Војводине.
osećaj kad se završila utakmica Siti - Junajted
https://streamable.com/kje3p
https://streamable.com/kje3p
-
Баш тако. Пеп испао из ЛШ и из оба купа, плус реалне су шансе да не буде у топ 4 на крају.
За викенд Тотенхем-Арсенал и Евертон-Челзи.
За викенд Тотенхем-Арсенал и Евертон-Челзи.
- ciganstura
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
Јел има неко да прати бокс,да напише шта очекује од меча вечерас? Ко је ту фаворит
Choose Life
Ima li kakav stream predvidjen za boks veceras
biće na RTS
Gde je prenos jebeni?
kreće u 22:40