Политика, избори и вести о политици
- Влада Паликућа
Re: Политика, избори и вести о политици
Сад вам сметају и шиптари на протесту...
Bas je zajebana situacija, ne znam sta da mislim. Bez obzira sto je Vucko glatko pobedio, ne znaci da treba da se sedi kuci. Zasluzio je proteste mnogo davno al ajde. Nikada nije kasno. Sto se samih protesta tice, tesko je bilo sta reci. Jako je bitno da ispravne glave preuzmu pricu, ili u najmanju ruku sudeluju u organizaciji. Ko su te ne stranacke ispravne glave, ja ne znam. Moramo da razumemo da, i hvala Bogu sto je tako, Beograd i Srbija nisu samo
navijaci i desnicari. I nemojte misliti da samo mi desno orijentisani zelimo najbolje Srbiji. I ti ljudi na svoj nacin zele najbolje ovoj zemlji. Kao sto kod njih ima sljama ima ga i kod nas. Kako su mi gadni ovi sto misle da su velikogradjani ako pljuju po Srbiji i jedu u Meku, tako su mi gadni i nasi nabildovani pravoslavni "krimosi". Ako je iz najbolje namere, onda je to ispravno bez obzira na razlike. Sto se tice Cede, crnozena, ovog siptara i ostalih, da li je to razlog da se pljuje po protestu? Ko moze njima da zabrani da dodju? Sta ako su dosli samo iz namere da izazovu negativne reakcije desne strane i useru ceo protest?
Npr, patkica protesti su provaljeni vec nakon drugog izlaska, i od toga se treba distancirati. I ovde ce se pre ili kasnije videti ko vuce konce, do tada treba biti strpljiv.
navijaci i desnicari. I nemojte misliti da samo mi desno orijentisani zelimo najbolje Srbiji. I ti ljudi na svoj nacin zele najbolje ovoj zemlji. Kao sto kod njih ima sljama ima ga i kod nas. Kako su mi gadni ovi sto misle da su velikogradjani ako pljuju po Srbiji i jedu u Meku, tako su mi gadni i nasi nabildovani pravoslavni "krimosi". Ako je iz najbolje namere, onda je to ispravno bez obzira na razlike. Sto se tice Cede, crnozena, ovog siptara i ostalih, da li je to razlog da se pljuje po protestu? Ko moze njima da zabrani da dodju? Sta ako su dosli samo iz namere da izazovu negativne reakcije desne strane i useru ceo protest?
Npr, patkica protesti su provaljeni vec nakon drugog izlaska, i od toga se treba distancirati. I ovde ce se pre ili kasnije videti ko vuce konce, do tada treba biti strpljiv.
Да се подсјетимо велике изјаве:
"То је све нормално, ако неко изражава своје не задовољство." Јесте нормално, када играмо не љути се човече, али када пар хиљада ти јебе матер, то и није баш нормално...
Па онда пичкоусти пребацује на тему КОСОВО наравно на то се извлачи полтрон: "Наших удружења са Косова и Метохије."
Који то ваших ? аааа да да СНС удружења ови остали који нису за СНС они и нису Срби...
"Да поново направе оне зид плоче, које су им поцјепали срушили већ ни сам не знам ." А ШТО НЕ ЗНАШ?????ЗАР ТИ НИСИ ПАМЕТАН? Јесте иначе се зид плоче цјепају као папир направићемо ми плочу која је 100е са све уградњом. То је изјава дотичног уста га јебем.
Наравно има неких позитивних потеза, алииии, оно са клинтоном, пу, гади ми се, срам га било до гроба жртава и хероја који су дали животе за дјецу ове земље да би се овај мајмун кезио са њим... пу!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
И сама ова изјава његова, као "океј" опуштено лагано , боли ме кара, ви сте мишеви, ја сам мачор. Треба га јебати због тога, умјесто да изјави не знам, "није ми пријатно због ових протеста, жао ми је, што је ситуација у земљи кавој јесте, покушаћу да радим за добробит омладине још више итд, итд." примјера ради, он као океј је све то...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- ZoranKalezic
ahahahhaahaha....skoro se nisam ovako ismejao...kaze ako joj svrsis po faci kupicu ti krmenadlu...ocekivao sam da pri kraju price kaze da su karali te ribe,kad ono kurac
Чије овце тога и планина
Bez ikakve uvrede, ali mislim da nijedan vise patriota i rodoljub, nema opravdanja ako je ikad i bilo za ovim protestima.
Dakle lista je dugacka:
Zene u crnom
Pederi
Anarhisti
Marks21
Komunisti
DS
LDP
Patkice
Migranti
Siptari
Sutanovac
Djuricko
Marcelo
Tatjana Vojtehovska
elementi bie ili udbe
i mnogi, mnogi, mnogi drugi...
I na sve to jos Vucic koji tu masu i te spodobe naziva finim imenima, poziva ih da slobodno protestuju iako krse zakon i ne prijavljuju skupove omogucava im da slobodno nastave to da rade... Dakle nisu niti rusilacke, niti sorosevske, niti spolja fingirane, niti nasilnicke demonstracije.
Znaci, momci nemate vise opravdanja.Naravno vasa stvar dali ili ne podrzavate ali nemojte ovde sektasiti, kome nije jasno, jebiga.
P.S. Predsednicki izbori ove godine su bili verovatno poslednji izbori sto sam zaokruzio nekog sa imenom Bosko i Dveri, posle ovoga i podrske ovakvim skupovima sa ovakvim ljudima naprosto mi je drago sto su u domenu statisticke greske, a pritom da napomenem da sam od njihovog pojavljivanja 2012 bio njihov verni glasac.
Koliko je to umobolno govori da se poltiika Dveri 10 godina bavila iskljucivo pederbalovima i protivljenju tome, borbom protiv abortusa i borbe protiv nezavisnosti Kosmeta i izrazito anti komunistickoj politici.
Danas je taj isti Bosko stao u red sa ljudima kao sto su ljudi iz pederskih udruzenja, sa zenama sa transparentima "Boze dalje ruke od moje materice" i onih koji zagovaraju da je Kosovo nezavisna drzava i da je to realnost, sa sve marks transparentima, komunistickim crvenim parolama. Smucio mi se za vjek vjekova.
Vucicu icepi gi svi!
Dakle lista je dugacka:
Zene u crnom
Pederi
Anarhisti
Marks21
Komunisti
DS
LDP
Patkice
Migranti
Siptari
Sutanovac
Djuricko
Marcelo
Tatjana Vojtehovska
elementi bie ili udbe
I na sve to jos Vucic koji tu masu i te spodobe naziva finim imenima, poziva ih da slobodno protestuju iako krse zakon i ne prijavljuju skupove omogucava im da slobodno nastave to da rade... Dakle nisu niti rusilacke, niti sorosevske, niti spolja fingirane, niti nasilnicke demonstracije.
Znaci, momci nemate vise opravdanja.Naravno vasa stvar dali ili ne podrzavate ali nemojte ovde sektasiti, kome nije jasno, jebiga.
P.S. Predsednicki izbori ove godine su bili verovatno poslednji izbori sto sam zaokruzio nekog sa imenom Bosko i Dveri, posle ovoga i podrske ovakvim skupovima sa ovakvim ljudima naprosto mi je drago sto su u domenu statisticke greske, a pritom da napomenem da sam od njihovog pojavljivanja 2012 bio njihov verni glasac.
Koliko je to umobolno govori da se poltiika Dveri 10 godina bavila iskljucivo pederbalovima i protivljenju tome, borbom protiv abortusa i borbe protiv nezavisnosti Kosmeta i izrazito anti komunistickoj politici.
Danas je taj isti Bosko stao u red sa ljudima kao sto su ljudi iz pederskih udruzenja, sa zenama sa transparentima "Boze dalje ruke od moje materice" i onih koji zagovaraju da je Kosovo nezavisna drzava i da je to realnost, sa sve marks transparentima, komunistickim crvenim parolama. Smucio mi se za vjek vjekova.
Vucicu icepi gi svi!
Last edited by brucelee on Sun Apr 09, 2017 10:33 pm, edited 1 time in total.
- Занемарујем тактику
Rođaci wrote:poznati srpski novinar Teša Tešanović, pre nekoliko godina
https://i.imgur.com/cZtwNsn.png
Ово као да је писао админ странице Помазимо коње Звонка Богдана.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Брус Ли, и ја размишљам да одустанем од Двери,пратим њихов рад 10 година,2012-е сваки протест и након тога гласање због идеја...ово сада је разочаравајуће.
Rođaci wrote:poznati srpski novinar Teša Tešanović, pre nekoliko godina
Hahahah, pa on je car.
Inače, danas prolazim Bulevarom u NS posle tekme, tu prolazi kolona demonstranata (zauzeli su celu desnu traku od Futoške pijace pa tamo do raskrsnice sa Braće Ribnikar, dobra brojka). Kad ono iz neke merdže izlazi ovaj bolid Boki iz Srbske časti sa još par likova sličnim njemu. Pojma nemam da li je se pridružuje protestu ili nešto drugo. Eto, ne može da škodi da znate, a čim ne škodi, znači da koristi.
Хајдучија wrote:Брус Ли, и ја размишљам да одустанем од Двери,пратим њихов рад 10 година,2012-е сваки протест и након тога гласање због идеја...ово сада је разочаравајуће.
Da ne bude zabune, ja sam odustao jos odavno, ali sam ipak glasao za njih cisto eto znajuci da se bore za neki cenzus, iako su izmenili pricu u potpunosti.
Ovo sad je za povracanje i znam dosta ljudi koji su i dan danas u Dverima i koji ovo ne podrzavaju i protiv su podrske ovakvim skupovima.
Ocigledno se Bosko osilio i ne preza od nicega da opstane i izbori opstanak na politickoj sceni Srbije. Samo sto mi se cini da ispada u drugu ligu, ali bez obraza.
Занемарујем тактику wrote:Rođaci wrote:poznati srpski novinar Teša Tešanović, pre nekoliko godina
Ово као да је писао админ странице Помазимо коње Звонка Богдана.
al vi niste svesni koliko toga ima
https://i.imgur.com/wWAEHJx.png
QUOTE (Теша Тешановић @ 2. 4. 2009, 12:17) <{POST_SNAPBACK}>
ja hocu da proglasim sebe za drugi dolazak isusov i da ba taj nacin steknem grdne pare od glupih amerikanaca(ovo mastam od malih nogu)
ovde diskutuju dva velikana misli, Teša Tešanović i Vladimir Trapara, sada politički analitičar
https://i.imgur.com/LYv4X3V.png
nerealno, ja gledam Vučića kako priča o Teši Tešanoviću i gledam da li je sve ovo moguće
brucelee wrote:Bez ikakve uvrede, ali mislim da nijedan vise patriota i rodoljub, nema opravdanja ako je ikad i bilo za ovim protestima.
Dakle lista je dugacka:
Zene u crnom
Pederi
Anarhisti
Marks21
Komunisti
DS
LDP
Patkice
Migranti
Siptari
Sutanovac
Djuricko
Marcelo
Tatjana Vojtehovska
elementi bie ili udbe
Vucicu icepi gi svi!
Лепо си то анализирао. Ај сад пробај да нам анализираш која су оправдања тих правих, искрених, патриота и родољуба што ево већ пету годину курцем не мрдају на све ''родољубиве'' потезе великог вође? Шта се чека? Да се сви иселимо из земље или да се сви запослимо у неку јуру за 21.000 да кењамо у пелене?
Шта вас је који курац све захватио синдром Шешеља, он је све време нападао опозицију, превасходно двери и бошка да су усташе, а вама сметају протести против вучића. Па добро ајде нек буде да је ове организовао сорош лично и да су на њима све саме жене у црном и шиптари. Шта чекате ви прави искрени родољуби и патриоте?
Au rođače, krv ti jebem, šalji još ovoga, pa ovo je suva đenijalnost
ima i poezija
i životne istine
QUOTE (Теша Тешановић @ 25. 3. 2009, 22:43) <{POST_SNAPBACK}>
naravno svako normalan bi za iste pare otisao recimo da slusa krajisku muziku u restoranu zavicaj u borci i jos bi imao para za kiselu i skembice umesto da pare za orginal metal disk
QUOTE (Теша Тешановић @ 22. 3. 2009, 21:30) <{POST_SNAPBACK}>
gde si sada moj brate
da zajedno maloletnice jebemo
sta bi dao da se ponovo vremena vrate
i da kao nekada idemo da se provedemo
dosadni su meni dani ovi
jer oko mene su sve neki smorovi
sve same dosade od ljudi
nema onih koji su ludi
secas li se zezanja
onih nasih razgovora
sve je to bio deo odrastanja
zajedno smo se svi tukli do umora
ma ko te jebe majmune
sedis u kuci dve jebene godine
samo na tv pink gledas
i razmisljas kako da se prodas
ti si jedan idiot
QUOTE (Теша Тешановић @ 16. 4. 2009, 22:20) <{POST_SNAPBACK}>
Pitanje
Zasto majko pobogu zasto
uvek me muci nesto
muci me pitanje vecno
zbog kog nemogu da zivim srecno
Zasto svaka dobra cura
ima onog koj joj gura
zasto one koje su picke cuvale
su se nekome na kraju predale
Zasto su sve dobre zauzete
dok sam ja zeljan ljubavi kao dete
Hocu malo devojku nevinu
da je volim kao ljubav jedinu
da joj iz ljubavi rascepam himen
da potece crvena krv njena
da i ona konacno bude jebena
i životne istine
QUOTE (Теша Тешановић @ 25. 3. 2009, 22:43) <{POST_SNAPBACK}>
naravno svako normalan bi za iste pare otisao recimo da slusa krajisku muziku u restoranu zavicaj u borci i jos bi imao para za kiselu i skembice umesto da pare za orginal metal disk
Last edited by Rođaci on Sun Apr 09, 2017 10:51 pm, edited 2 times in total.
Чомбе wrote:Лепо си то анализирао. Ај сад пробај да нам анализираш која су оправдања тих правих, искрених, патриота и родољуба што ево већ пету годину курцем не мрдају на све ''родољубиве'' потезе великог вође? Шта се чека? Да се сви иселимо из земље или да се сви запослимо у неку јуру за 21.000 да кењамо у пелене?
Шта вас је који курац све захватио синдром Шешеља, он је све време нападао опозицију, превасходно двери и бошка да су усташе, а вама сметају протести против вучића. Па добро ајде нек буде да је ове организовао сорош лично и да су на њима све саме жене у црном и шиптари. Шта чекате ви прави искрени родољуби и патриоте?
Ne još Čomb E, ne još.
Чомбе wrote:brucelee wrote:Bez ikakve uvrede, ali mislim da nijedan vise patriota i rodoljub, nema opravdanja ako je ikad i bilo za ovim protestima.
Dakle lista je dugacka:
Zene u crnom
Pederi
Anarhisti
Marks21
Komunisti
DS
LDP
Patkice
Migranti
Siptari
Sutanovac
Djuricko
Marcelo
Tatjana Vojtehovska
elementi bie ili udbe
Vucicu icepi gi svi!
Лепо си то анализирао. Ај сад пробај да нам анализираш која су оправдања тих правих, искрених, патриота и родољуба што ево већ пету годину курцем не мрдају на све ''родољубиве'' потезе великог вође? Шта се чека? Да се сви иселимо из земље или да се сви запослимо у неку јуру за 21.000 да кењамо у пелене?
Prvo nemam ja sta bilo koga da opravdavam...Nisam na celu nijednog pokreta, da jesam, dao bih ti neki valjan razlog. Cinjenica je doduse da kad su oni protestvovali protiv Vucica bi se okupljalo par desetina ili koju stotinu ljudi i da tad se gledalo ko ce sa kim, a danas kao nema veze.
Seselja necu da komentarisem, bar moj stav o njemu znate.
Ja kao glasac njihov pljujem njih, ali ne na konto ne znam koje price, nego na konto toga da su stali iza pederskih zastava, komunistickih zastava i parola "Bog dalje od moje materice"
Bosko danas to radi jadno i providno, a sve u svrhu toga da opstane na politickoj sceni, odjednom gej parada nije bila bitna, odjednom sva politika Dveri koja je forsirana nije bila toliko bitna, a danas ne da nije bitna, nego stajemo jos iza te zastave,ideje, parole.
Jbg.
Каква поезија млађаног Теше!Колико је он у ствари болестан лик