Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
Lazanski i Sreder, xo xo xo.
Jebeni botoksirani Miroslav Lazanski.
Jebeni botoksirani Miroslav Lazanski.
- dennycrane
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Ovo što je reko Žan Pol Sartr me podseti kako je na ovom forumu svojevremeno veličana nemačka vojska u WW2, navodno to su bili čestiti, hrabri vojnici i slično. Možete da pogađate ko je bio glavni u toj kampanji.
Ovo neće na dobro da izađe...
Inače, znam da se mnogi neće složiti ali mora da naglasim da Srbija nije za demokratiju. Pored toga što se radi o vladavini većine a većina nema dva zuba u glavi, problem su i političari.
Šta je cilj svakog političara? Da dođe na vlast. Kako će da se probije prvo u stranci a onda i na izborima da bi došao na vlast? Pa logično, gaziće preko mrtvih, jer druga opcija ne postoji. Da bi ti kao pojedinac napredovo u stranci moraš da lobiraš, da budeš dobar s ljudima, da ih malo i korumpiraš i kad sve to središ, tek onda kreću podmetačine, afere a sve u cilju da bi se protivnik diskreditovo. Dakle, radi se o klasičnim psihopatskim tipovima ličnosti i ko nije bio član neke stranke da malo vidi to iznutra taj pojma nema šta sve ljudi rade i na šta su sve spremni da bi avanzovali.
Šta je cilj svakog političara? Da dođe na vlast. Kako će da se probije prvo u stranci a onda i na izborima da bi došao na vlast? Pa logično, gaziće preko mrtvih, jer druga opcija ne postoji. Da bi ti kao pojedinac napredovo u stranci moraš da lobiraš, da budeš dobar s ljudima, da ih malo i korumpiraš i kad sve to središ, tek onda kreću podmetačine, afere a sve u cilju da bi se protivnik diskreditovo. Dakle, radi se o klasičnim psihopatskim tipovima ličnosti i ko nije bio član neke stranke da malo vidi to iznutra taj pojma nema šta sve ljudi rade i na šta su sve spremni da bi avanzovali.
Питао ја ђеда свог покојног, он је иначе био човек народа што се каже свуда по тим скуповима, па и у цркви, па и у политици, па и у патриотизму... Како ја могу да помогнем српском народу као појединац? А он ми одговори : "Мани се политике."
Тада нисам схватао зашто, али сада у потпуности схватам...
Тада нисам схватао зашто, али сада у потпуности схватам...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
U vezi ove price sta se sve radi po strankama i koje su to igrarije..
Bio sam klinac, osnovna skola jos ja mislim i otisao kod neke rodbine u jedno malo mesto u okolini NS. Tada se lomilo cini mi se ko ce s kime, da li radikali i sps, sps i ds, dss, nemam pojma vise, tako su se pretakali i na lokalu. I nemam pojma kako zavrsim ja sa zenom od burazera na tajnom sastanku lokalnih radikala i spsovaca, mozda je tu bio i dss, ne secam se stvarno vise, ona inace sps. Koje su to kombinacije, seme, price, mene je mozak zaboleo, tada sam pomislio pa sta se desava na drzavnom nivou ako je ovakva ludnica u mestu od oko 5 hiljada stanovnika, to je meni tad bilo potpuno nezamislivo..
Bio sam klinac, osnovna skola jos ja mislim i otisao kod neke rodbine u jedno malo mesto u okolini NS. Tada se lomilo cini mi se ko ce s kime, da li radikali i sps, sps i ds, dss, nemam pojma vise, tako su se pretakali i na lokalu. I nemam pojma kako zavrsim ja sa zenom od burazera na tajnom sastanku lokalnih radikala i spsovaca, mozda je tu bio i dss, ne secam se stvarno vise, ona inace sps. Koje su to kombinacije, seme, price, mene je mozak zaboleo, tada sam pomislio pa sta se desava na drzavnom nivou ako je ovakva ludnica u mestu od oko 5 hiljada stanovnika, to je meni tad bilo potpuno nezamislivo..
подвала wrote:U vezi ove price sta se sve radi po strankama i koje su to igrarije..
Vidis sta ti je vadjenje reci iz konteksta.. Mogao bi da budes politicar, novinar..
Пусти ти сад вађење, овде је проблем у стављању.
Koji autogol sa Marčelom u spotu. Ipak ću da glasam za Belog posle ovog sranja.
- B.Centrale
Malocas prosao pored skupstine, stizu busevi s radikalima. Da l' je miting ili sta vec, nemam pojma, ali one lobanje nisu ni za misao, kamoli pricu, a sliku ni da ne pominjemo. Potpuno neverovatno. Ganovi s djerma su yves saint laurent za ove. Pakao pakao pakao
bologna centrale
Чомбе wrote:Пусти ти сад вађење, овде је проблем у стављању.
Ех, одмах најцрња варијанта. Можда се исталио са женом, па завршио гудру од буразера
"Milan Stamatovic je desna ruka Mila Djukanovica i protivnik Rusije,tacnije saradnik Ukrajinske mafije".
Aleksandar Vucic.
Pa jebem ti dete od kilo maloumno,popisam ti se na sve mrtvo skote raspali.
Aleksandar Vucic.
Он нашао да прича о Ђукановићу
- B.Centrale
tizlabor wrote:"Milan Stamatovic je desna ruka Mila Djukanovica i protivnik Rusije,tacnije saradnik Ukrajinske mafije".
Aleksandar Vucic.
Tako burazeru a navlacis nas ovde, s ovcama ide lako... Ako, svaka cast ako te nije sramota. Nadam se da je barem super kartica puna bodova, tj. sendvica.
bologna centrale
Кога подржава Веља Илић на изборима?
Jeremica.
Да су успели да се договоре и изнедре једног кандидата опозиције против Вучића, можда би и било неке наде, овако има да их прегази све.