Девојке, жене
Re: Девојке, жене
ако је веганка наби јој чапоњак у душник, после ће да гута све
-
Е, тачно ћу да питам неке од тих фејсбук веганки, какав је њихов став по том питању. Ко зна, можда они заступају гутачки став и тако надокнађују сву енергију коју пропусте немесоједством. 

-
Danas bas naletoh na ovu sliku na fejsu

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

-
Da ne zamre bas tema, ako se neko seca moje price sa devojkom koja je bila 8 godina u vezi sa vojnikom, pre nedelju dana i nasa saga je zavrsena. (Mojom krivicom)
-
Gazda Drki wrote:Nema od toga nista, kapiram da ce sad taj vojnik da joj se najebe mame i ona ce ostati sa njim. Nije malo 8 godina, tu ce biti raskid samo ako njemu dokurci, ne pita se ona mnogo. Tebe je vise uzela za neku rezervu.
sta sam reko
-
Ja sam pojeo govna, precutao sam nesto iz moje bliske proslosti (nazalost).
-
Sta ti je zensko. Bio sam cimao za opstenje jednu damu iz provincije i sve klasika samo reci bez dela sve dok posle nekih 2 godine ja nisam uleteo u stabilnu vezu,zivimo zajedno,redovno opstimo i sve to i sad me ona dodaje po 50 put na fejsu i lajkuje sve moguce i javlja se non stop, a ja sam poslusao vas savet za boljenje kurca i do jaja mi je. 

svuda.prisutan wrote:Ja sam pojeo govna, precutao sam nesto iz moje bliske proslosti (nazalost).
Често одем до на село
-
Hahahahah, e otprilike tako nesto.
Да и ја питам искусне швалере са трибине за савет
Неколико дана се дописујем са девојком. Упознали смо се преко фејса, све кул прича, она одговара културно и љубазно, лајкује делује ми заинтересовано
. Међутим у њеним пријатељима сам нашао лика са гомилом слика са њом, коментара и остала срања... Да ли околишати или одма конкретно? 

- ZoranKalezic
- Кудрави Гаучос
Све зависи од тога шта ти лајкује и којом фреквенцијом. Ти нпр под хитно треба да јој лајкујеш све слике са тим типом и да је заспеш коментарима типа нема брата док не роди мајка.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Re: RE: Re: Девојке, жене
Кудрави Гаучос wrote:Све зависи од тога шта ти лајкује и којом фреквенцијом. Ти нпр под хитно треба да јој лајкујеш све слике са тим типом и да је заспеш коментарима типа нема брата док не роди мајка.
Hahahahhahaha
-
Zajebi Badzo ko zna u šta sve to može da izraste(u koliki problem)
Улични ратник! wrote:Zajebi Badzo ko zna u šta sve to može da izraste(u koliki problem)
Izjeba li ti? Nikako to da te pitam.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
-
Re: RE: Re: Девојке, жене
Баџа wrote:Да и ја питам искусне швалере са трибине за саветНеколико дана се дописујем са девојком. Упознали смо се преко фејса, све кул прича, она одговара културно и љубазно, лајкује делује ми заинтересовано
. Међутим у њеним пријатељима сам нашао лика са гомилом слика са њом, коментара и остала срања... Да ли околишати или одма конкретно?
Ako hoces samo da je bocnes, sta te boli uvo sta ima sa tim likom? (I on je bocka ili je barem bockao, a sad se samo "druze"). Ti lepo probaj sa njom, vidi sta ona uopste hoce sa tobom, pa ako bude nesto, pitas lepo sta te muci.