Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Ultra Sarma

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Ultra Sarma » Tue Mar 14, 2017 7:14 am

Космет је Србија wrote:Данас ме ортак смара цео дан да је младеновачки лука кум светог ђинђе? Штета што нема бобе демона више овде пошто би он то лепо срочио али ако има неко слободно нека каже нема шта да кријемо чисто да потврдимо писање сарме.

Korektan si covek sa normalnim upisima pa sam resio da proverim ovo sto si napisao, odnosno tvdnje tvog ortaka. E sad, glupo je sto bas ja potvrdjujem sam svoje pisanje ali tako je kako je.
Tragicno nastradali premijer Srbije, velikomucenik Djindjic, jebo mu pas mater, je krsteni kum Maksimovica. Dakle tacno je, ortak te nije slagao, mozes imati poverenja u njega :D Njegov otac drzi kafanu, drzao je i devedesetih, u vreme najgorih tenzija sa zapadnim okupatorima, tamo se okupljala prozapadna zuta bagra i planirala svoje delovanje kako bi na unutrasnjem planu destabilizovala zemlju. Inace moj sagovornik glasa za Belog, tvrdi da beli nema veze sa zutima, da je samo dobar sa pojedincima, da iza njega stoji veoma obrazovana i mudra ekipa te da se on sam nista ne pita, ali nema veze sa zutima. Svako ko malo mucne glavom ne moze, a da ne vidi da je to kontradiktorno. Dakle istina je, u pitanju je spidbol!
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

prcko

Postby prcko » Tue Mar 14, 2017 7:18 am

Tesko da ce se Belom odrzati kandidatura, jedino ako pritisak javnosti bude toliki da ustuknu radikalski i sudski pacovi.

DRINK

Postby DRINK » Tue Mar 14, 2017 11:51 am

Улични ратник! wrote:Trebamo burazeri moji da bojkotujemo izbore ko Grci verujte mi.

О овоме сам писао пре месец дана овде. У младима је ''ин'' да се не изађе на изборе, нацрта .!. итд... Не знам како су баш ти млади пред којима је живот, у фазону ма који избори сви су исти (доживели 2 владе у животу) па треба неписмени део становништва који нас је и довео овде где јесмо и који ће да проживи још 10,15 година одлучује о нашој судбини и животима... Не кажем да ћеш ти сад нешто битно да промениш као појединац, али таквим ставом утичеш на многе људе у твом окружењу, и онда долази до тога да људи који треба да бирају људе који ће да представљају нашу земљу заболе куац, као да је то нека мала ствар.
Треба законом забранити гласање људи од 60 година и више и донети закон да су избори обавезни за све граћане од 18-59.

niko

Postby niko » Tue Mar 14, 2017 12:19 pm

to za starosnu granicu mi je najveca glupost koja je jako popularna medju omladinom.
znam dosta ljudi od preko 60 koji su apsolutno svesni svega i mrze vodju iz dna duse.
inteligencija se dobija rodjenjem, koliko ja znam, dzabe neko procita milion knjiga ako je glup, i dalje ce isto da rezonuje.
znaci debil je debil i sa 20 i sa 60 godina.
pa pogledajte malo po tom prokletom fejsbuku sta ga je omladine koja ce da glasa za Seselja iz fazona ili zato sto stvarno veruju da je on opozicija(to je pa jos gore od ovih koji ce da glasaju iz zezanja).

nego gledao sam sinoc dnevnik na RTS-u bas da vidim koji deo Boskovog izlaganja ce da puste, i naravno, isekli su nesto gde ne kaze nista, nema Cane, Saric, dokazi, kurac, palac, nista, pustili neku floskulu tipa, zalagacemo se za pravnu drzavu i cao.

DRINK

Postby DRINK » Tue Mar 14, 2017 12:31 pm

Има, не кажем да нема, али колико је таквих? А ово да омладина гласа и да има дебила... Па то је већ нешто што се не може забранити законом, већ кућним васпитањем, то је нека друга ствар.

Улични ратник!

Postby Улични ратник! » Tue Mar 14, 2017 12:55 pm

Pa vidi DRINK tebra ja nisam glasao ni na prošlogodišnjim izborima niti ću na ovima,ali se delimično slažem sa nekim tvojim izjavama.Prošle godine kad je izašla ona pesma od BS a kao svi postali revolucionari,buntovnici itd,udjem na fejs malo a na sve strane svi u fazonu "SISTEM TE LAŽE AAA OVO ONO"glupost.Najjače bude kad udjem na profil od nekog ko je to postavio a postavila neka prepička,likuša u fazonu revolucija a slikala se u Milanu,Parizu čak i u Dubaiu a izgleda ko da joj Stanija sestra bliznakinja e od toga mi se sere,ili još gore kad to postavi neki student debil...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Mar 14, 2017 1:25 pm

Ау, ако Белом не прође кандидатура треба сви да изађемо на улице и да вриштимо. Мислим, ја ћу сигурно доста плакати, по могућству негде у јавности.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

prcko

Postby prcko » Tue Mar 14, 2017 1:29 pm

Кудрави Гаучос wrote:Ау, ако Белом не прође кандидатура треба да изађемо на улице и да вриштимо. Мислим, ја ћу сигурно доста плакати, по могућству негде у јавности.

Sacuvaj suzice kad vodja trijumfuje. :mrgreen:

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Mar 14, 2017 1:55 pm

al to će mu biti radosnice :mrgreen:

MARKER

Postby MARKER » Tue Mar 14, 2017 1:55 pm

Тако је бре Стамате ! :mrgreen:

http://www.blic.rs/vesti/politika/stama ... tu/r7eny12

Пери

Политика, избори и вести о политици

Postby Пери » Tue Mar 14, 2017 1:59 pm

prcko wrote:
Кудрави Гаучос wrote:Ау, ако Белом не прође кандидатура треба да изађемо на улице и да вриштимо. Мислим, ја ћу сигурно доста плакати, по могућству негде у јавности.

Sacuvaj suzice kad vodja trijumfuje. :mrgreen:

To ce biti radosnice

Edit: prestize me metalika, sisaj kurac :D

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Mar 14, 2017 2:00 pm

Говно трећесрбијанско као и онај љигави паровић.А све на фору да вучић буде чист, као не буни се снс.

Него...колика количина непотизма у рик-у, сестра вјерице радете, красићева жена...нема већих гована од тих радикала јебо их шешељ уста све.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Mar 14, 2017 2:49 pm

Не, озбиљно ми није јасно на шта се маса толико ложи код тог Белог. Хоће раја да истролује изборе, да учествује неко ко је тотална зајебанција и пародија накарадног система. То је ок прича и било би супер што се мене тиче, само што то уопште није тако. Тај тип је итекако обојен, и само је питање времена кад ће да испадне шупак, ево сад сам спреман на девизну опкладу. Продо је причу товарења чим је рекао да је то "полупародија." Онда обарате Вучића? Да дође ко, тачно? Јанковић? Па ако буду он и Вукагија без проблема може да се деси да изађем и гласам за Алека. Политика је суштински иста, само што ме та либерално југословенска вегуњска говна мнооого више нервирају. Они кад повлаче издајничке потезе они то раде с уживањем. Овај се бар претвара да му је тешко. Која је тачно прича, шта очекујете, шта је поента, ја не видим. И по чему то треба он да буде кандидат ако то није легално. Оће зли радикали сад да оборе кандидатуру, јао шта ћемо, отпор режиму, АВЕ бели, идемо на бункере, јуриш.. За шта? За кога? Уместо да маса запита како је нормално да све ове године нема ЈЕДНОГ нормалног, националног кандидата, са било каквим изгледима, клинци се бацају у транс због невешто изведене, несмешне левичарске саботаже система.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Mar 14, 2017 3:02 pm

pa dosad je Šešelj služio za glasanje iz sprdačine, sad malo druga strana
svakako neće ništa uraditi

oi!

Postby oi! » Tue Mar 14, 2017 3:05 pm

Izgleda da je odbijen prigovor tog lika iz trece srbije.

DRINK

Postby DRINK » Tue Mar 14, 2017 3:06 pm

Одбијен приговор Мироја. АВЕ БЕЛИ !

prcko

Postby prcko » Tue Mar 14, 2017 3:10 pm

Sve po planu, sad ide na Upravni sud i tu ce pasti kandidatura. Jedina nada ako odustane od zalbe ili se ovi iz suda useru.

Nekad i sad>

http://www.blic.rs/vesti/politika/i-to- ... te/xrzytxe

1000‰

Postby 1000‰ » Tue Mar 14, 2017 4:29 pm

Кудрави Гаучос wrote:Не, озбиљно ми није јасно на шта се маса толико ложи код тог Белог. Хоће раја да истролује изборе, да учествује неко ко је тотална зајебанција и пародија накарадног система. То је ок прича и било би супер што се мене тиче, само што то уопште није тако. Тај тип је итекако обојен, и само је питање времена кад ће да испадне шупак, ево сад сам спреман на девизну опкладу. Продо је причу товарења чим је рекао да је то "полупародија." Онда обарате Вучића? Да дође ко, тачно? Јанковић? Па ако буду он и Вукагија без проблема може да се деси да изађем и гласам за Алека. Политика је суштински иста, само што ме та либерално југословенска вегуњска говна мнооого више нервирају. Они кад повлаче издајничке потезе они то раде с уживањем. Овај се бар претвара да му је тешко. Која је тачно прича, шта очекујете, шта је поента, ја не видим. И по чему то треба он да буде кандидат ако то није легално. Оће зли радикали сад да оборе кандидатуру, јао шта ћемо, отпор режиму, АВЕ бели, идемо на бункере, јуриш.. За шта? За кога? Уместо да маса запита како је нормално да све ове године нема ЈЕДНОГ нормалног, националног кандидата, са било каквим изгледима, клинци се бацају у транс због невешто изведене, несмешне левичарске саботаже система.

Zamisli ciganstura bi izmedju gospodara i nekog drugog,ipak glasao za prvog :roll:
Imas pravo,Beli je sranje,glasajmo za pickoustog i odrzimo blagostanje.

kajzersoze

Postby kajzersoze » Tue Mar 14, 2017 4:34 pm

Кудрави Гаучос wrote:Не, озбиљно ми није јасно на шта се маса толико ложи код тог Белог. Хоће раја да истролује изборе, да учествује неко ко је тотална зајебанција и пародија накарадног система. То је ок прича и било би супер што се мене тиче, само што то уопште није тако. Тај тип је итекако обојен, и само је питање времена кад ће да испадне шупак, ево сад сам спреман на девизну опкладу. Продо је причу товарења чим је рекао да је то "полупародија." Онда обарате Вучића? Да дође ко, тачно? Јанковић? Па ако буду он и Вукагија без проблема може да се деси да изађем и гласам за Алека. Политика је суштински иста, само што ме та либерално југословенска вегуњска говна мнооого више нервирају. Они кад повлаче издајничке потезе они то раде с уживањем. Овај се бар претвара да му је тешко. Која је тачно прича, шта очекујете, шта је поента, ја не видим. И по чему то треба он да буде кандидат ако то није легално. Оће зли радикали сад да оборе кандидатуру, јао шта ћемо, отпор режиму, АВЕ бели, идемо на бункере, јуриш.. За шта? За кога? Уместо да маса запита како је нормално да све ове године нема ЈЕДНОГ нормалног, националног кандидата, са било каквим изгледима, клинци се бацају у транс због невешто изведене, несмешне левичарске саботаже система.

Потпис!
Најсмешнији су ови што произивају људе који ће глас дати Шешељу, а они гласају за Белог
Биће нам мало два ока за плакање
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

Return to “Само опуштено”