Космет је Србија wrote:Данас ме ортак смара цео дан да је младеновачки лука кум светог ђинђе? Штета што нема бобе демона више овде пошто би он то лепо срочио али ако има неко слободно нека каже нема шта да кријемо чисто да потврдимо писање сарме.
Korektan si covek sa normalnim upisima pa sam resio da proverim ovo sto si napisao, odnosno tvdnje tvog ortaka. E sad, glupo je sto bas ja potvrdjujem sam svoje pisanje ali tako je kako je.
Tragicno nastradali premijer Srbije, velikomucenik Djindjic, jebo mu pas mater, je krsteni kum Maksimovica. Dakle tacno je, ortak te nije slagao, mozes imati poverenja u njega Njegov otac drzi kafanu, drzao je i devedesetih, u vreme najgorih tenzija sa zapadnim okupatorima, tamo se okupljala prozapadna zuta bagra i planirala svoje delovanje kako bi na unutrasnjem planu destabilizovala zemlju. Inace moj sagovornik glasa za Belog, tvrdi da beli nema veze sa zutima, da je samo dobar sa pojedincima, da iza njega stoji veoma obrazovana i mudra ekipa te da se on sam nista ne pita, ali nema veze sa zutima. Svako ko malo mucne glavom ne moze, a da ne vidi da je to kontradiktorno. Dakle istina je, u pitanju je spidbol!