axkontra wrote:јесам добро схватио да следи неки жреб за број који ће који кандидат добити као извлаче се неке куглице ко у лиги шампиона.Фарса у најави и ако то има у кладионици или ко они керови да се погоде прва два, можда роберто карлос овај пут извуче поштено.
Redosled kandidata na izbornom listiću biće određen javnim žrebom 17. marta
Него...
Janjić srdačno sa teroristom u prištinskom restoranu
Kakva je veza člana Foruma za etničke odnose i nekadašnjeg vođe OVK
NISAM prijatelj, već poznanik sa Haradinajem i sa njim sam se sretao u više navrata. Njegov deda je sahranjen na groblju u Beogradu, a moj na groblju kod Dečana, i 2012-13. smo u jednom restoranu razgovarali o tome. Tada je i nastala naša zajednička slika, koja sada izaziva burne reakcije.
Ovako Dušan Janjić iz Foruma za etničke odnose komentariše fotografiju na kojoj se srdačno pozdravlja sa Haradinajem, a koja je, međutim, kako prenose dobro obavešteni izvori "Novosti", nastala 2016. u Prištini.
Janjić tvrdi da su stiskom ruke praktično pečatirali dogovore da međusobno učine sve što mogu da se posmrtni ostaci Haradinajevog dede prenesu na KiM, kao i da se obnovi groblje kod Dečana.
- Nismo se videli poslednje dve godine. Ne znam da li je zvanično tražio od srpskih vlasti prebacivanje tela, ali dečansko groblje više nije na udaru ekstremista - kategoričan je Janjić.