Клопа
Re: Клопа
Pa big pizza, caribic i bucko i sluze samo da natrpas nesto u stomak kad si u gradu i nemas vremena za nesto drugo, daleko je to od nekog kvaliteta...
Nego, nema nista gore od toga kad se neki bahati crnogorci ili studenti sa pravnog parkiraju na sred beogradske ulice i kulturno odu da jedu kod bucka.
Nek preporuci neko dobar giros, bio mi se smucio jedno vreme al' evo jede mi se vec nekoliko dana...
Nego, nema nista gore od toga kad se neki bahati crnogorci ili studenti sa pravnog parkiraju na sred beogradske ulice i kulturno odu da jedu kod bucka.
Nek preporuci neko dobar giros, bio mi se smucio jedno vreme al' evo jede mi se vec nekoliko dana...
Vinz wrote:Rođaci wrote:i Bucko u isti koš, samo što ima dobre salate
pa majku ti jebem, taj bucko te je othranio u 5 godina studiranja i sad pljuješ čoveka
Hahahahahahahahahahahahahahahaha pakao
Jebo te fabrike, radionice, cuda muda, Golub je Golub. Vazda bio odlican restoran a imaju i dostavu.
Често одем до на село
Gomorrah wrote:Pa big pizza, caribic i bucko i sluze samo da natrpas nesto u stomak kad si u gradu i nemas vremena za nesto drugo, daleko je to od nekog kvaliteta...
http://www.011info.com/en/fast-food/gir ... vski-cevap
Odlicni
Rođaci wrote:Golub mi je na 15 sekundi od zgrade, moram opet ići ove nedelje
Probaj kalconu ako nisi do sad.
I ja se slazem za giros, debeli je korektan. Nije skup, a ogromna je porcija. I ne lici na grcki giros, vise je neka srpska verzija.
Често одем до на село
- pustinjska lisica
Потврда за Дебелог у Светогорској. Вреди сваки динар.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
- Влада Паликућа
препорука и за гирос и за мунзе
http://www.011info.com/fast-food/pileci-giros
Нисам дуго био, ал раније је био одличан гирос овде.
http://www.011info.com/fast-food/pileci-giros
Нисам дуго био, ал раније је био одличан гирос овде.
Da bacimo analizu teksta. Prva stvar, naravno da ima perioda kad nema nikog, svaki radni dan oko 6-7 je prazno, leti i zimi.
Sis je najbolji? Doslo mi da ga pljunem. Meso u sisu se pravi od kartona, soje i malo mesa + se pece na plotni. Da nema one carobne supe i cene od 180 dinara ne bi im bilo nikoga u tom redu. Klasicna cigla koju kunes vise nego pijanstvo sutra. A ova braca da znaju nesto, uzeli bi pomfrit koji je ubedljivo najjaci u sisu a kosta 100 dindzi i jos im trazis priloge u casu da natrpaju da bude pravi uzitak.
Ponco je sledeci. Koliko god bio sranje, ponco u toj ulici je stvarno korektan. Prvo sto je jeftiniji od onog kod arene, kvalitetniji je sigurno i uglavnom se ne dobija ziva hrana. Pica je djubre kao uostalom u svakom poncu (sto bi rekao jedan pica majstor, pa i ne mogu bolje da naprave kad imaju budzet od 250 dinara).
Kebab je stvarno dobar, nemam primedbi za taj lokal, kvalitetna klopa, radnice zajebanti, cena onako.
Pomenuo je i palacinke i karibik. Karibik nema potrebe komentarisati, bum palacinke su dobre, pogotovo sto imaju cokoladno testo, puding, sladoled, kinder, milku sve sto neko moze pozeleti.
Eto ukratko
Sis je najbolji? Doslo mi da ga pljunem. Meso u sisu se pravi od kartona, soje i malo mesa + se pece na plotni. Da nema one carobne supe i cene od 180 dinara ne bi im bilo nikoga u tom redu. Klasicna cigla koju kunes vise nego pijanstvo sutra. A ova braca da znaju nesto, uzeli bi pomfrit koji je ubedljivo najjaci u sisu a kosta 100 dindzi i jos im trazis priloge u casu da natrpaju da bude pravi uzitak.
Ponco je sledeci. Koliko god bio sranje, ponco u toj ulici je stvarno korektan. Prvo sto je jeftiniji od onog kod arene, kvalitetniji je sigurno i uglavnom se ne dobija ziva hrana. Pica je djubre kao uostalom u svakom poncu (sto bi rekao jedan pica majstor, pa i ne mogu bolje da naprave kad imaju budzet od 250 dinara).
Kebab je stvarno dobar, nemam primedbi za taj lokal, kvalitetna klopa, radnice zajebanti, cena onako.
Pomenuo je i palacinke i karibik. Karibik nema potrebe komentarisati, bum palacinke su dobre, pogotovo sto imaju cokoladno testo, puding, sladoled, kinder, milku sve sto neko moze pozeleti.
Eto ukratko
Често одем до на село
- ZoranKalezic
DRVCE na pocetku ulice nisu ni spomenuli a tamo je najbolji has,mada jesu jaci sa cenama u odnosu na ostale
Чије овце тога и планина
Пуњено бело месо The Saint...да се удавиш од качкаваља. Раде озбиљно доставу имају 8 аутомобила.
http://thesaint.rs/
http://thesaint.rs/
- B.Centrale
Jel ima neko da poznaje Zlatibor? Idem sledece nedelje na vikend na prsutijadu, zanima me u gradu neko dobro mesto da se pojede, po mogucstvu da budu i korektne cene. Po mogucstvu kafana, janje i taj fazon... Znaci, samo grad jer sam tu i smesten a kola nemamo prvo vece, pa cemo drugog dana do Mackata i Ljubisa, kad budemo motorizovani. Hvala
bologna centrale
- B.Centrale
1748 wrote:Možda, ali samo MOŽDA, tizlabor može nešto više da ti kaže...
Jeste burazeru, vidis koliko sam pametan da mi nikad nije palo na pamet da je to anagram, jbt...
Tizlaborac, javi se!
Ps. Rodjace, pa nije mladenovac bas bg...
bologna centrale