Modus Operandi wrote:
Вести
- Ultra Sarma
Re: Вести
Daj sprej da nacrtam kozu kako guzim...
Hahahha
Hahahha
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
- Modus Operandi
DRINK wrote:Шта треба неког натерати да нацрта трампа или било ког америчког председника.... Шта ви људи радите...
Шта неком треба да прежврља натпис Србија, да ли си се то питао?
Наставља се експлоатација Србије, српства и српског националног интереса. И то од стране оних код којих не знаш где су полупанији. (овај графит и представљање на форуму)
Све у свему, мала бара пуна крокодила. Путин, Трамп, Косово, Четникс скејтбординг, анархисти, Вацић, нацисти, форум.
Мало ме само буни ово што је усрано Србија а остављено Косово. Јел то значи да се ови наводни анархисти слажу са политиком национал социјализма Химлера и Хитлера да су Албанци виша раса у односу на Србе, и да им зато припада Косово у саставу Велике Албаније? Некако ми ту анархисти нису доследни, ако нема нација и граница, онда ваљда нема ни једних ни других.
А и ова бре зелена боја, негде сам је још видео у граду, познат ми рукопис.
Све у свему, мала бара пуна крокодила. Путин, Трамп, Косово, Четникс скејтбординг, анархисти, Вацић, нацисти, форум.
Мало ме само буни ово што је усрано Србија а остављено Косово. Јел то значи да се ови наводни анархисти слажу са политиком национал социјализма Химлера и Хитлера да су Албанци виша раса у односу на Србе, и да им зато припада Косово у саставу Велике Албаније? Некако ми ту анархисти нису доследни, ако нема нација и граница, онда ваљда нема ни једних ни других.
А и ова бре зелена боја, негде сам је још видео у граду, познат ми рукопис.

Pips, Chips, i snuff videoclips
- Влада Паликућа
Chips wrote:Мало ме само буни ово што је усрано Србија а остављено Косово. Јел то значи да се ови наводни анархисти слажу са политиком национал социјализма Химлера и Хитлера да су Албанци виша раса у односу на Србе, и да им зато припада Косово у саставу Велике Албаније?
Не, то значи да је уметник нека онижа раса па није могао да дохвати Косово.
Влада Паликућа wrote:Chips wrote:Мало ме само буни ово што је усрано Србија а остављено Косово. Јел то значи да се ови наводни анархисти слажу са политиком национал социјализма Химлера и Хитлера да су Албанци виша раса у односу на Србе, и да им зато припада Косово у саставу Велике Албаније?
Не, то значи да је уметник нека онижа раса па није могао да дохвати Косово.
Аха, мислиш да је само један био? Ја реко с обзиром на прошлу страницу да је то цела нека анархо-антифа екипа била, кад оно изгледа неки соло ентузијаста ниже расе. Паде ми напамет један, мада је виша раса али ниског раста. А и тај је дохватио Косово, мислим дохватио позицију.
Пази само како и када користиш овај израз (о)нижа раса, има углавном негативну конотацију. Свашта ће људи помислити. Има те ниже расе која је дала своје животе за Косово и Србе на Косову.
Нексоне, гледај своја посла.
Pips, Chips, i snuff videoclips
- Влада Паликућа
DRINK wrote:Шта треба неког натерати да нацрта трампа или било ког америчког председника.... Шта ви људи радите...
To su radili ovi vacicevi verovatno, to je njegov kraj delovanja. Mora politicki korektno, covek je savetnik za Kim.
Често одем до на село
- B.Centrale
Nexon wrote:
Je li pandur, ovo pucanje po sentimentalnosti i boskova empatija je bas patriotski, za divljenje cin, a kad vucic deli paketice je populizam?
bologna centrale
B.Centrale wrote:Je li pandur, ovo pucanje po sentimentalnosti i boskova empatija je bas patriotski, za divljenje cin, a kad vucic deli paketice je populizam?
Мени је познато да ви леви одувек радите као жбирови за страног газду. Знаш да су вам идола Лењина швабе убациле у Русију, тј. немачки цар преко своје тајне полиције да је руши изнутра. Пре тога сте радили за Британце исту ствар итд. Није ни чудо што ти се допада Вучић.
Двери су и пре него што су постали политички покрет помагали угрожене Србе, колико сам приметио то раде и данас. Можеш да зовеш то како хоћеш.
Него, данас Дневник, тек у 20 минуту о прослави РС. Као црвени Слоба када је постао фактро мира и стабилности за запад па продавао Србе за више циљеве његове власти. Додуше, овога пута није била само агенцијска вест али је претходила тирада Џавахарала Вучића из Индије у трајању од неких 10 минута.
Занимљиво како ни оно смеће информер нема ни реч на насловној о прослави дана РС.