Вести
Re: Вести
Da li možeš da mi definišeš pojam drugosrbijanci, šta to konkretno znači biti drugosrbijanac? I ko su njihovi predstavnici?
I kako objašnjavaš postupke Bojane Maljević, koji joj je andrak trebao u životu da se politički aktivira u 40 i nekoj i isteruje neku pravdu. Umesto da sedi na gajbi i broji Peconijeve pare. Da li misliš da je ona sada ono što je Lečić bio 90-ih?
I kako objašnjavaš postupke Bojane Maljević, koji joj je andrak trebao u životu da se politički aktivira u 40 i nekoj i isteruje neku pravdu. Umesto da sedi na gajbi i broji Peconijeve pare. Da li misliš da je ona sada ono što je Lečić bio 90-ih?
-
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%94%D1%8 ... 1%98%D0%B0
Колико ја капирам другосрбијанци су уствари ти не давимо београд можда не сви али већина или ти чиста левица. Сад што се та паткица и паткари зими смрзла и што нема никаквих пиштаљки до пролећа вероватно или отопљења уствари схваташ колико су бесмислени. На пролеће ће опет можда бити хајп као на почетку али ће временом опет да спласне како време буде хладније на јесен или зиму.
Колико ја капирам другосрбијанци су уствари ти не давимо београд можда не сви али већина или ти чиста левица. Сад што се та паткица и паткари зими смрзла и што нема никаквих пиштаљки до пролећа вероватно или отопљења уствари схваташ колико су бесмислени. На пролеће ће опет можда бити хајп као на почетку али ће временом опет да спласне како време буде хладније на јесен или зиму.
Bunt wrote:Da li možeš da mi definišeš pojam drugosrbijanci, šta to konkretno znači biti drugosrbijanac? I ko su njihovi predstavnici?
Monte Royal Pictures
Отворена врата, средином деведесетих, али одана жутима, иако спс давао спонзортства.
Како добија фреквенцију за хепи па је продаје Пецонију?
Другосрбијанци, пијани Пера Луковић говорио, док га Вучић и Цане Суботић нису одрадили као последњег алкоса за вињак: Постоји друга Србија која не воли Младића, Русију...другосрбијанац завистан од тзв. грантова са запада често навучен на алкохол и друге опијате. Нема везе са идеологијом, јер међу њима има алкоса који за себе кажу да су десничари, попут Басаре, који се од алкохола упишавао по амбасади на Кипру, буквално, до тзв. левичара, чак анархиста, који добијају новце од западних влада и компанија.
Last edited by Nexon on Thu Jan 05, 2017 7:49 pm, edited 1 time in total.
- Лудак из луднице
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... gradu.html
http://pannonrtv.com/web2/?p=306337
http://www.newsweek.rs/svet/80415-poljs ... imane.html
Стефановић је подсетио на то да је Ибрахимкадић нападнут рано јутрос у Немањиној улици. Напале су га три особе, за које се, према изјави повређеног, сумња да су мигранти.
http://pannonrtv.com/web2/?p=306337
Migranti napali devojku u Subotici
U incidentu koji se desio u ponedeljak su migranti ukrali mobilni telefon jednoj devojci. Tokom razbojništva niko nije povređen, što je sretna okolnost jer se ispostavilo da je jedan počinioc imao nož.
http://www.newsweek.rs/svet/80415-poljs ... imane.html
Prema dosadašnjim saznanjima istrage Danijela R. ubio je nožem kuvar Princ Kebaba, Tunišanin, u svadji zbog toga što je mladić ukrao dve flaše koka-kole, a za saučesništvo je optužen i 41-godišnji Alžirac sa poljskim državljanstvom, dok su preostala dvojica zaposlenih u ćevabdžinici puštena kući bez optužbe.
Прије неколико дана Вучић је имао састанак са Андријом Мандићем једним од лидера црногорске опозиције и представником најјаче српске странке у Црној Гори. Вучић је Мандићу рекао да је добио инструкције из Москве да се ради на зближавању Србије, Републике Српске и Црне Горе у циљу прављења неке мање коалиције, да тако кажем, која ће бити руски играч на Балкану. Планира се стопирање уласка Црне Горе у Нато итд. Такође, Вучић је рекао да га више интересују ЦГ и РС од Косова и да имају неки план да уз помоћ Руса узму сјеверни дио Косова под своје. Ова је информација од људи који су у врху Мандићеве странке, није од неки баба јага. Да вјерујем у то навела ме је чињецица да је прије неколико дана угашен црногорски информер који је служио у блаћењу опозиције, а ваљда смо сви свјесни ко њиме командује. У прилог овој причи иде и данашња Мандићева изјава ће између осталог каже
http://www.in4s.net/mandic-ovih-dana-po ... jednistva/
Он је истакао да се ових дана поново праве контуре српског заједништва, а најодговорнији представници нашег народа схватају да је куцнуо час да се интензивирају активности на том плану.
http://www.in4s.net/mandic-ovih-dana-po ... jednistva/
- Лудак из луднице
Какав је Мандић? Какво је мишљење наших људи доле о њему?
Шта знам, добар је војвода . Он је један од вођа Демократког фронта који је најјача опозициона екипа и предсједник је Нове српке демократије. Србин је са дна каце и мислим да се никад неће продати овима, а имао је прилике до сад колико је хтио. Од свих опозиционих политичара највише је оцрњен у јавности, јер као има неку титулу четничкога војводе, а иначе потиче из четничке фамилије која је масовно страдала од мошиних јамара за вријеме рата. Већина Срба у ЦГ га воли, осим потомака виђенијих комуниста, мада га ни они не нападају, док га остали углавном не могу очима виђети. Мило иначе плаши националне мањине, нарочито муслимане са њим. Посебно их плаше са редарском службом фронта у којој имају доста људи који су били чланови Седмог батаљона ВЈ. Иначе, за вријеме бомбардовања Мандић је био на положају, чак мислим као добровољац, али нијесам сигуран. Најјаче упориште његове станке је у Никшићу, одакле је скоро пола његових посланика, плус је доста седмобатаљонаца са све вођама одавде. Кад је била афера Викиликс изашло је да је Мандић у периоду отприлике 2007 или 2008 ишао у америчку амбасаду и да је говорио да би он подржао улазак ЦГ у Нато, али да је тешко да чланове његове странке може на то наговорити. Он то негира али му ја лично не вјерујем. Сада је највећи противник Натоа.
- ultrastito
Лудак из луднице wrote:http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/2584915/pretucen-snimatelj-anadolije-u-beogradu.htmlСтефановић је подсетио на то да је Ибрахимкадић нападнут рано јутрос у Немањиној улици. Напале су га три особе, за које се, према изјави повређеног, сумња да су мигранти.
http://www.informer.rs/vesti/hronika/111807/POSLE-JEREMICEVIH-IZJAVA-PRETUCEN-TURSKI-SNIMATELJ-teskim-telesnim-povredama-prevezen-VMA
да не буде да браним јеремића, информер је заиста онако баш...
мрзи ме да тражим, али они наслови о обрадовићу из двери да је педер-усташа, па сале прангија форе и фазони...
из судске праксе, види се колико нам је судство ефикасно, те је нин попио казну од 300 сома за пар недеља од покретања поступка због фантома. да сам на месту ових прозваних, тражио бих да суди исти судија као и нин-овом спору, јер очито да човек ради свој посао на тему пљувања по јавним личностима.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Kockalone wrote:Шта знам, добар је војвода . Он је један од вођа Демократког фронта који је најјача опозициона екипа и предсједник је Нове српке демократије. Србин је са дна каце и мислим да се никад неће продати овима, а имао је прилике до сад колико је хтио. Од свих опозиционих политичара највише је оцрњен у јавности, јер као има неку титулу четничкога војводе, а иначе потиче из четничке фамилије која је масовно страдала од мошиних јамара за вријеме рата. Већина Срба у ЦГ га воли, осим потомака виђенијих комуниста, мада га ни они не нападају, док га остали углавном не могу очима виђети. Мило иначе плаши националне мањине, нарочито муслимане са њим. Посебно их плаше са редарском службом фронта у којој имају доста људи који су били чланови Седмог батаљона ВЈ. Иначе, за вријеме бомбардовања Мандић је био на положају, чак мислим као добровољац, али нијесам сигуран. Најјаче упориште његове станке је у Никшићу, одакле је скоро пола његових посланика, плус је доста седмобатаљонаца са све вођама одавде. Кад је била афера Викиликс изашло је да је Мандић у периоду отприлике 2007 или 2008 ишао у америчку амбасаду и да је говорио да би он подржао улазак ЦГ у Нато, али да је тешко да чланове његове странке може на то наговорити. Он то негира али му ја лично не вјерујем. Сада је највећи противник Натоа.
Posto sam iz C. Gore, mogu potvrditi ovo sto si naveo, lijepo si to ukratko objasnio. Samo bih malo iz sale, malo iz zbilje pitao, jel info od brata S. Tomica
Inace, nesto ne vjerujem da ce Vucic nastojati da odradi Ruske zadatke o tom ujedinjenju, jer je Kancelar postavljen direktno od Caneta Subotica, koji drzi i Mila i njega. Isto tako, ovoliku pomoc nije pruzao ni Slobo Momiru, kao Vucic Milu za lazni drzavni udar.
Rođaci wrote:negde sam pročitao detaljniji tekst
lik ukrao nešto i krenuo da beži
Tunižani ga navatali i olomili, kako i dolikuje
on posle došao sa ekipom i izbilo sranje, pa je neko u tom haosu ubijen
доликује да имигранти оломе пољака у пољској
Бања Лука
хехе
хахаха
хехе
ŠOKANTNA VEST KOJU U SARAJEVU NE SMEJU DA OBJAVE: Bakir Izetbegović dobio unuku SRPKINJU?!
Međutim, ne slave svi političari u BiH kao Dodik već se o prinovi u njihovim porodicama za sada samo šapuće po sarajevskoj čaršiji, a evo i zbog čega.
Naime, član Predsedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao je deda. Njegova jedinica Jasmina porodila se u Holandiji sa svojim dugogodišnjim izabranikom Gligorom Popovićem rodivši kćerkicu.
хахаха
Сасвим је у реду што си поставио слику усраног графита са НБГ-а. Па нека људи сами процене да ли се ради о Рачак, Маркале, Фонтана акцији, или је нека друга акција у питању. Нека Београђани обрате пажњу и на рукопис на десној страни графита "Генерација без нација", и оне "Двери амерички плаченици" на НБГ и у граду. Сам графит на којему су амерички председник Трамп, Путин, Косово је Србија је сам по себи комедија, и нема потребе да га било ко додатно тако усере. Поготово не ово да је Косово Србија, па да онда испадне да српско Косово бране они који следе политику отимача српске територије, оних који су Космет дали шиптарима, организовали шиптарске ратне формације и направили масакр и протеривање Срба са Косова.
А што се тиче слика ових анархиста, не знам зашто поново крећеш са тим када ти је прошли пута обрисана порука са њиховом сликом да се не би распламсавала беспотребна расправа? Јел треба сада неко да се наставља на те твоје фотографије и крене да стављам ваше компромитујуће слике? Јел има смисла то да се ради?
А што се тиче слика ових анархиста, не знам зашто поново крећеш са тим када ти је прошли пута обрисана порука са њиховом сликом да се не би распламсавала беспотребна расправа? Јел треба сада неко да се наставља на те твоје фотографије и крене да стављам ваше компромитујуће слике? Јел има смисла то да се ради?
Pips, Chips, i snuff videoclips
- lost&found
Neko je napravio grafit sa motivima Putina, Trampa i Kosova ?
sto jes, jes, nismo bas najbistriji kao narod (sto se politike tice barem)
EDIT: a ove pacijente sa slika, koji god da su i sta god da su, leba vam nemojte vise postavljati, nema potrebe da se gledaju te bljuvotine ovde..
sto jes, jes, nismo bas najbistriji kao narod (sto se politike tice barem)
EDIT: a ove pacijente sa slika, koji god da su i sta god da su, leba vam nemojte vise postavljati, nema potrebe da se gledaju te bljuvotine ovde..