Bolesni^od^ljubavi wrote:Zimovanje je u sustini skuplje samo za ski pass ako imas opremu. Ja sam bord polovan sa vezovima kupio pre 5 godina za 80 evra, cizme sam platio 90 na popustu. A jaknu i pantalone ako se ne lozis da imas marku mozes ukupno platiti 10 000 din i to ti sve traje od 5 do 10 godina. Znaci ja cu izabrati da vozim bord na planini i ne napijem se ni jednom u tih 7 dana, nego na moru da izlazim i locem svaki dan. To ti na kraju isto dodje, neces ti ni na moru proci ispod 500 evra ako ces da partijas.
Edit: Kibicow dete stavis izmedju skija i ulazite na tvoju karticu oboje a smestaj je uglavnom besplatan za decu, jedino ako je dete starije pa bi te onda malo skuplje izaslo ali ni blizu kao sto treba za odrasle.
Slazem se sa ovim. Ustanes u 7h, kafa, dorucak, montiranje i na zici si u 9h. Rokas do 1h, neka pauza, pojedes nesto na brzaka, i nastavis do 16-17h zavisi kada je zadnja zica. Posle tusiranje, vecera i u 19-20h sam vec mrtav u krevetu. Ni ne okrenem se do jutra. Onda ujutru iz pocetka.
Ovo sa detetom izmedju skija sam video par puta ali ne znam da li bih se oslonio na to. Sto se tice smestaja ti uzimas apartman pa moze i 6 da vas bude.
Na skijama sam ja, imao sam svoje i bile su skroz korektne ali moras redovno da ih servisiras, cimanje oko transporta....na kraju sam ih prodao pa iznajmim kada mi treba. Naravno da nije isti kvalitet ali rokas, ne razmisljas i na kraju vratis. Sto se para tice dodje mu na isto, ili priblizno.
p.s. isao sam u Sutomore sa 300 jevreja i povratnom kartom za voz lagano.