1748 wrote:Jesi prčio tu zmiju?
Ako nisi, priča i nije baš neka
Ма нисам слушали смо плоче па ми се отварала кад је пукну емоције
1748 wrote:Jesi prčio tu zmiju?
Ako nisi, priča i nije baš neka
FDPP wrote:Bully
nije zlostavljanje , to je njoj satisfakcija , fora je u potpisu.ali to je neka druga igra...
Denny,
nema ljutnje brate nemam sestru pa nemam taj osecaj...ali mi je gotivno kako ti brines o svojoj i u ovoj situaciji , svaka cast .
Sala samo, bez ljutnje
Samo jako
Ortak moj, vidjao se sa jednom malom udatom. Ona radila preko puta njega gde zivi, bukvalno zavrsi posao riba u 15h, dodje kod njega pola sata, i pali kuci da kuva rucak. I to trajalo njemu full, njoj full. Muz je cava neka , realno papan.
Kad jednu noc , secam se Sv. Nikola je bio mi na slavi cela ekipa, zvoni njemu fon lik preti psuje , ubicu te jebes mi zenu , nasao sam pun njen tel tvojih kurceva ( curka sve cuvala slike sto su razmenjivali ) .
I sta kako , mi pocnemo da ga sprdamo , pod gasom svi, aa koja ti cava preti, i ortak se iskompleksira nazove muza, kao znas ti kome pretis, polomicu te aaaa, sutra u 8 da mi spremis lovu za ove uvrede tu i tu da se pojavis, ili urnisacu te.
Sutradan ista prica, ova riba posle posla kod njega , i kako je usla kao na kolenima ide ka njemu, otkopcava mu slic , i kaze - pare koje ja zaradim to su moje pare, pare koje on zaradi su moje pare, ne radi to i pocne da mu dudla
naravno burazer pod pritiskom, odustao od namere Letos smo je sreli , seta dete malo bas godina koliko bi trebalo da ima od tih dogadjaja zene...
dennycrane wrote:FDPP wrote:PS ... https://postimg.org/image/slqktqevl/ odmah unapred za neverne Tome
Laku noc .
ispratio si sestru na sljaku?
sala samo, bez ljutnje...
EvoksPGD wrote:dennycrane wrote:FDPP wrote:PS ... https://postimg.org/image/slqktqevl/ odmah unapred za neverne Tome
Laku noc .
ispratio si sestru na sljaku?
sala samo, bez ljutnje...
forumaši mu nisu verovali, a onda ih je on ŠOKIRAO i uradio OVO
FOTO VIDEO.
Улични ратник! wrote:Ja hoću da dobijem neke savete od vas starijih kako karati neku ribu neobavezno il neku na veče barem.Koga god da pitam za savet svi mi kažu da prvo moram da je smuvam ili tako nešto,al shvatite ja nemam živaca za to mene mrzi da muvam oću da je u dve tri reči odvedem u krevet al neću da odma traži da je ženim,oću samo da je karam bez izlazaka,hiljade poruka dnevno i ostalih gluposti znači čist seks ali čist.19 mi je godina za par dana a karao sam mizeran broj devojaka i još svaka mi uzela po par meseci života,neću to.Pomozite!
Улични ратник! wrote:Ja hoću da dobijem neke savete od vas starijih kako karati neku ribu neobavezno il neku na veče barem.Koga god da pitam za savet svi mi kažu da prvo moram da je smuvam ili tako nešto,al shvatite ja nemam živaca za to mene mrzi da muvam oću da je u dve tri reči odvedem u krevet al neću da odma traži da je ženim,oću samo da je karam bez izlazaka,hiljade poruka dnevno i ostalih gluposti znači čist seks ali čist.19 mi je godina za par dana a karao sam mizeran broj devojaka i još svaka mi uzela po par meseci života,neću to.Pomozite!
Users browsing this forum: No registered users and 57 guests