Спортске вести и занимљивости
- Marti Misterija
Re: Спортске вести и занимљивости
Ovde imate mogućnost da gledate utakmice sa Arene, nije neki kvalitet, ali nije zajebancija sa strimovima i ostalim sranjima...
https://kliksport.mts.rs/
https://kliksport.mts.rs/
All those moments will be lost in time, like tears...in...rain.
У чему је фора са дешавањима у Воши гледам сад овог Збиљића на новосадској нешто се запалио каже представник навијача у скупштини га је испалио а баш је за два месеца постигао више него сви други у 102 године.
-
Нека то боље објасни неки фирмаш али колико сам скапирао они су хтели да приватизују клуб па су им ови ударили контру. Можда грешим али све је то игра власти јер ће они НАРАВНО опет бацити нека своје лопине. Истина је да је тај снс бумбар ћелави дао гомилетину пара али не својих већ државних али што је реално мало су се више утриповали да могу вечите да сјебу јер се зна ко је тата а брате и стварно су много кукали. Ево и дебил лалатовић је напустио клуб а они су се клели у њега а сам је довео доста менаџерских полутана.
axkontra wrote:за два месеца постигао више него сви други у 102 године.
Pametnom dovoljno kad ovo pročita.
Kao i svaki naredni koji će doći, uvek su baš ti najboli i najviše učinili za Vošu.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
-
Космет је Србија wrote:Нека то боље објасни неки фирмаш али колико сам скапирао они су хтели да приватизују клуб па су им ови ударили контру. Можда грешим али све је то игра власти јер ће они НАРАВНО опет бацити нека своје лопине. Истина је да је тај снс бумбар ћелави дао гомилетину пара али не својих већ државних али што је реално мало су се више утриповали да могу вечите да сјебу јер се зна ко је тата а брате и стварно су много кукали. Ево и дебил лалатовић је напустио клуб а они су се клели у њега а сам је довео доста менаџерских полутана.
Покушаћу укратко да објасним мада је тешко. Сада већ бивша управа је хтела да мења статут клуба јер им се не свиђа ко представља Скупштину, јер већину чине Фирмаши. Шта су они хтели тиме то ми не знамо, али сигурно не добро Воши јер да су променили статут навијачи се не би питали ништа и могла би управа да ради буквално шта хоће. Појединим Фирмашима је прећено, сазвана је скупштина, навијачи Војводине са свих трибина су дошли, било их је више него на утакмицама

Nikad to na dobro nije izaslo, da navijaci vode klub. Imate primjer u Ljutice Bogdana.
-
Nisi pazljivo citao aj ponovicu. Trenutno je klub u rukama navijaca jer imamo vecinu u skupstini kluba i jer nemamo upravu. Nadamo se da cemo je dobiti sad 21 decembra.
Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости
Istok wrote:Nikad to na dobro nije izaslo, da navijaci vode klub. Imate primjer u Ljutice Bogdana.
Šta ti dečko pričaš?
1989
Do pre par meseci kenjao o navijacima u upravi, ali ne sad to nije tako, cek da objasnim
Често одем до на село
Jbg Lalatu suđena Čuka.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
https://www.youtube.com/watch?v=Ln16us_-sbA
Legenda nema sta... Iako Barkli kaze da svaki superstar ima ogroman ego, ovaj batica sa tim nema problema.
Legenda nema sta... Iako Barkli kaze da svaki superstar ima ogroman ego, ovaj batica sa tim nema problema.
- ultrastito
http://www.mozzartsport.com/vesti/tako-radi-dinamo-30-000-000-evra-budzet-za-2017/154433
да се на гомилу скупе буџети свих спортских друштава их бивше југославије, не би скупили ових 30милки евра.
да се на гомилу скупе буџети свих спортских друштава их бивше југославије, не би скупили ових 30милки евра.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Шта доноси нови формат Лиге шампиона
План фудбалске елите је да новим местима за најјаче лиге и специјалним позивницама клубовима са „историјским заслугама“ учини такмичење затворенијим него икад
http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=106472
План фудбалске елите је да новим местима за најјаче лиге и специјалним позивницама клубовима са „историјским заслугама“ учини такмичење затворенијим него икад
Након што се у среду увече испоставило да су – први пут у историји – у нокаут фазу Лиге шампиона доспели искључиво клубови из шест најјачих европских лига, УЕФА је у петак објавила да ће очигледан проблем решити тако што ће у Лиги шампиона створити још места за клубове из најјачих европских лига. Од сезоне 2018/2019, Шпанија, Енглеска, Италија и Немачка имаће по четири гарантована места за своје најјаче тимове. То значи да ће четири принцезе европског фудбала имати шеснаест места на главном европском фудбалском балу – или седамнаест, пошто једно припада победнику Лиге Европе, који углавном долази из исте четири државе – а да ће се за осталих шеснаест или петнаест места борити педесет нижих племићких и плебејских фудбалских земаља.
http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=106472
04 X 1945
-
treba streljati ljude koji pričaju da je Željko Obradović prevara od trenera
pa sve ti jebem koliko malouman treba neko da bude da to izjavi?
Kako kaze brat Moka, imao je srece da trenira timove sa odlicnim igracima i velikim budzetom, car.
- lost&found
Rođaci wrote:treba streljati ljude koji pričaju da je Željko Obradović prevara od trenera
vaistinu.
kao i oni sto se sad nasladjuju sto Bobi mase peskirom, a ne bi imali nista protiv isto da rade za daleko manje pare..
Radili bi isto to i za 10% njegove plate, al da je kurton tamo, kurton je.
Често одем до на село
niti se naslađujem, niti bi mi smetalo da radim isto što i on
ali igranje za reprezentaciju ne-me-že, što kaže Georgi Čvarkof
ali igranje za reprezentaciju ne-me-že, što kaže Georgi Čvarkof