Серије
-
Re: Серије
Da Vinci's demons
Jako dobra serija , interesantna prica i sto je najvaznije ima kraj . Vredi pogledati...
Ono sto smara , gotovo u svakoj novoj seriji su jebene pedercine ... Strasno koliko jak lobi i koliko kesa imaju
Jako dobra serija , interesantna prica i sto je najvaznije ima kraj . Vredi pogledati...
Ono sto smara , gotovo u svakoj novoj seriji su jebene pedercine ... Strasno koliko jak lobi i koliko kesa imaju
ultra mentalitet wrote:Jeste gledali sinoc prvu epizodu ove domace krimi serije Ubice moga oca?
Meni gluma losa, Vuk Kostic mi ne ide nikako za inspektora, kao da ne glumi covek, nego samo izbacuje tekst
i meni za sad gluma losa, iako imena uopste nisu slaba.prica obecava, ali tek je prva epizoda
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Počela 7. sezona šetajućih mrtvaca!
Sunce ti jbm kakav početak
dok slušamo fank lagano praznimo šank
-
rizzler wrote:Počela 7. sezona šetajućih mrtvaca!
nisam pratio temu, verovatno je već bilo reči o ovome
redovno pratim GoT,u poslednje dve godine paralelno pogledao breaking bed, vinil, žicu, rim.
sad sam počeo hirurga. opasno mi se dopale prve dve epizode.
sve preporuke
redovno pratim GoT,u poslednje dve godine paralelno pogledao breaking bed, vinil, žicu, rim.
sad sam počeo hirurga. opasno mi se dopale prve dve epizode.
sve preporuke
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
National wrote:Ima li kraja toj seriji?davno sam prestao da je gledam,razvukli cupri u beskraj
Slazem se za to razvlacenje. Al sta cu kad sam fan.
6. sezona je imala 2 eventualno 3 dobre epizode al i GoT takodje. Ovaj novi negativac koji se pojavio moze da razmrda seriju totalno ove sezone i izvuce je iz kolotecine.
@undertaker pun je net slicnih zajebancija na temu prve ep.
dok slušamo fank lagano praznimo šank
- lost&found
Gde mogu da pogledam u dobrom kvalitetu novu epizodu walking dead na netu a da ne moram da skidam s torenta ? nema na popcorn time...
lost&found wrote:Gde mogu da pogledam u dobrom kvalitetu novu epizodu walking dead na netu a da ne moram da skidam s torenta ? nema na popcorn time...
http://filmovi.infopult.net/online-film/sa-prevodom/2645-17051/The-Walking-Dead-Season-7-01.-The-Day-Will-Come-When-You-Wont-Be
Zavrsena prva epizoda. Ne znam sta da mislim, stvarno .Ova Dajan Kiton mi opasno ide na zivce jos od kad sam bio klinac. Sve imam utisak da serija hoce da kaze nesto,tako da cu joj Dati vremena da se razvije.
ex-Pop Djujic
- lost&found
Шогун wrote:lost&found wrote:Gde mogu da pogledam u dobrom kvalitetu novu epizodu walking dead na netu a da ne moram da skidam s torenta ? nema na popcorn time...
http://filmovi.infopult.net/online-film/sa-prevodom/2645-17051/The-Walking-Dead-Season-7-01.-The-Day-Will-Come-When-You-Wont-Be
Hvala buraz, odlican link !
pertla wrote:ultra mentalitet wrote:Jeste gledali sinoc prvu epizodu ove domace krimi serije Ubice moga oca?
Meni gluma losa, Vuk Kostic mi ne ide nikako za inspektora, kao da ne glumi covek, nego samo izbacuje tekst
i meni za sad gluma losa, iako imena uopste nisu slaba.prica obecava, ali tek je prva epizoda
Jest ocajno glume, Kosticu bas ne lezi uloga inspektora. A tek ovaj njegov kolega ganci . Prica dobra, Glogovac naravno dominira.
Sto se tice Mrtvih Setaca, jel poslednja sezona ono kada su ih sve strpali u neki kontejner, pa ovaj glavni reko ko se s nama bije bolje da ga nije?
Pa je ovo sada nastavak toga?
Odgledao sve sezone Shield-a. Sasvim dobra serija, drži pažnju, preporuka.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Треба гледати South Park ове недеље.
- Hunter_S._Thompson
ultra mentalitet wrote:Jeste gledali sinoc prvu epizodu ove domace krimi serije Ubice moga oca?
Јесте све онако чудно и по ЈУС-у али ево ја испратих и трећу епизоду за редом, једва чекам четврту. Опростићу им и ту чудну глуму и Вука Костића само да не закрмаче серију до краја, и да ово није неки чудан сценарио где се радила серија само због серије па да РТС може да каже направили смо српску верзију Тру Детектива!
Раднички 1967
- Кудрави Гаучос
Врхунска. Не бих волео да прешишају три серијала, ова прича није за дуже по мени... Хопкинс... немам речи. Ко хоће, може да погледа сцену испод, није неки спојлер, али једна од најбољих у досадашњих 7 епизода, довољно да се извали о ком нивоу глуме и продукције се ради.
Spoiler:
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Hunter_S._Thompson wrote:ultra mentalitet wrote:Jeste gledali sinoc prvu epizodu ove domace krimi serije Ubice moga oca?
Јесте све онако чудно и по ЈУС-у али ево ја испратих и трећу епизоду за редом, једва чекам четврту. Опростићу им и ту чудну глуму и Вука Костића само да не закрмаче серију до краја, и да ово није неки чудан сценарио где се радила серија само због серије па да РТС може да каже направили смо српску верзију Тру Детектива!
Јел има на торентима да се скине серија, тих пар епизода које су изашле?
Svi se primili na Zapadni svet, a meni nikako da legne. Pokusavam iz epizode u epizodu, al dzaba. Produkcija i gluma su fenomenalni, ali pricu jednostavno ne mogu da svarim.
- ultra mentalitet
Combe imas i na torentima i onlajn da gledas