Серије
- јахач магле
Re: Серије
Hvala Combe,
inace, Homicide - Life on the street kida, Munch i Giardello najjaci likovi
inace, Homicide - Life on the street kida, Munch i Giardello najjaci likovi
Lista gostiju koji se pojavljuju u BHLOTS, je isto veoma velika;Williams , Elijah Wood , Buschemi etc.....
ex-Pop Djujic
- Desnoruki levak
Homicide po meni najrealnija i najbolja detektivska serija koju sam gledao...neverovatno upečatljivi likovi, zanimljivi slučajevi i što je najvažnije-verno prikazana slika nivoa nasilja i stepena rešivosti slučaja-gomila crvenih imena ostane svake godine na tabli, jednostavno mnoga se ubistva nikad ne reše. Ne kao u raznim jeftinim kopijama ove serije gde svaki slučaj reše, i to naravno iznuđavanjem priznanja!
- pustinjska lisica
Bolesni^od^ljubavi wrote:Bas sam se lomio da li da skidam Rodjinu seriju i posle ova dva komentara sam definitivno odustao.
Одлична је серија "Одељење за убиства", скини је слободно. Рођа је (овај пут) у праву

У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Kolko ljubitelja spektora zlo i naopako.
Ja sve kontam da je pesnik tu hteo da prikaze kako su svi ti spektori sjebani il postanu sjebani, ali mu pobegla misao-poenta tokom serije.
Ja sve kontam da je pesnik tu hteo da prikaze kako su svi ti spektori sjebani il postanu sjebani, ali mu pobegla misao-poenta tokom serije.
"Policeman from the Rooster hill" je najjača detektivska serija. Ko nije gledao, obavezno neka skine.
endi sipovic je detektiv ostali su bulja
poljak,alkos,rasista...i fura kravatu na kosulju sa kratkim rukavima,homerov idol
poljak,alkos,rasista...i fura kravatu na kosulju sa kratkim rukavima,homerov idol
- Кудрави Гаучос
Negde sam pročitao da će da je razvuku na 6 sezona.
- ashatoraman
odgledao gomoru, mogu reci da je u rangu sa zicom, ako ne i bolja, sve pohvale za zabare.
-
Kada krece nova sezona blajndersa i vikinga?
- Kit_Karson
Rođaci wrote:je-ba-će vas Luis Meldrik!

Не знаш шта је боље у серији, глума, музика.. А и треба будете стрпљиви, од треће сезоне креће лудница.
Јел гледо неко southland, утисци?
- ultra mentalitet
Poceo sam da gledam Blacklist, video sam da je neko preporucio.
Ima dosta epizoda, pa mi ok da imam zanimaciju za malo duze vreme
Odgledao sam i trecu sezonu Tiranina (Tyrant) i kad god negde na pola svake sezone mislim da je dobra, oni pokvare kraj toliko da moraju da snime jos koju sezonu na kraju koje ce se desiti isto nista. Serija mi je toplo hladno, ako je nekom dosadno, eto ima cime da se iznervira
Ima dosta epizoda, pa mi ok da imam zanimaciju za malo duze vreme

Odgledao sam i trecu sezonu Tiranina (Tyrant) i kad god negde na pola svake sezone mislim da je dobra, oni pokvare kraj toliko da moraju da snime jos koju sezonu na kraju koje ce se desiti isto nista. Serija mi je toplo hladno, ako je nekom dosadno, eto ima cime da se iznervira

- Лудак из луднице
Kad ide nova sezona gomore?
- dlanovi_grla_dlanovi
Лудак из луднице wrote:Kad ide nova sezona gomore?
У октобру је почело снимање треће сезоне, тако да тек у мају 2017. треба очекивати трећу сезону.
- ultra mentalitet
Jeste gledali sinoc prvu epizodu ove domace krimi serije Ubice moga oca?
Meni gluma losa, Vuk Kostic mi ne ide nikako za inspektora, kao da ne glumi covek, nego samo izbacuje tekst
Meni gluma losa, Vuk Kostic mi ne ide nikako za inspektora, kao da ne glumi covek, nego samo izbacuje tekst