Спортске вести и занимљивости
-
Re: Спортске вести и занимљивости
Јбг кад не стављаш најбољег играча лиге у тим
Ova riba sto vodi vesti na Sport Klubu u zadnje vreme, to ista ona sto uzima izjave na utakmicama Zvezde u Evroligi?
Kibiców wrote:Ova riba sto vodi vesti na Sport Klubu u zadnje vreme, to ista ona sto uzima izjave na utakmicama Zvezde u Evroligi?
Jeste, Mina Pavlović.
Zar nije ovo Mina Pavlovic??
Pa na nju sam mislio.
Ma ne mislim na nju!
Ona sto na poluvremenu i na kraju meca Evrolige, ona za Sport Klub uzima izjavu. Crna devojka sa siskama! Zadnjih par dana vodi vesti na Sport Klubu.
Cak joj je i Kinsi jednom prilikom bacao neke komplimente tokom intervijua.
Ova je valjda ranije radila na SK, sad je nema!
Na ovu sam mislio.
http://www.srbijadanas.com/clanak/udvarac-kako-je-kinsi-muvao-novinarku-video-12-03-2016
Ona sto na poluvremenu i na kraju meca Evrolige, ona za Sport Klub uzima izjavu. Crna devojka sa siskama! Zadnjih par dana vodi vesti na Sport Klubu.
Cak joj je i Kinsi jednom prilikom bacao neke komplimente tokom intervijua.
Ova je valjda ranije radila na SK, sad je nema!
Na ovu sam mislio.
http://www.srbijadanas.com/clanak/udvarac-kako-je-kinsi-muvao-novinarku-video-12-03-2016
-
Вредело је устајати у 3 ујутру и гледати доктора на делу, али не играмо ништа, стварно треба да се запитамо.
Павловић одсечен, везног реда нигде, сва срећа па имамо добра крила иначе никада не би дали голове.
Павловић одсечен, везног реда нигде, сва срећа па имамо добра крила иначе никада не би дали голове.
-
Musline jebem ti mater u picku! Igramo kao kurtoni najgori! Frajer igra sa 5 odbrambenih i 2 zadnja vezna, bez spica...krv ti jebem
2:0 najopasniji rezultat
-
Dzaba 0:3, igra je ocaj. Daj bre 2 napadaca!!! Kakvi god oni bili. Vrati Anticevu formaciju.
-
3-4-2-1 нам је била формација ову утакмицу. Тадић и Костић се одлично снашли на тим позицијама иза нападача.
Гудељ и Миливојевић као и увек млако, нападач одсечен највећим делом јер Коларов и Рукавина нису били опасни по гол, нити су упућивали центаршутеве. Имам осећај да Павловић не би дао гол да игра 1000 година.
Тадић од доласка Муслина на 5 утакмица за Србију 4 гола и 5 асистенција.
Гудељ и Миливојевић као и увек млако, нападач одсечен највећим делом јер Коларов и Рукавина нису били опасни по гол, нити су упућивали центаршутеве. Имам осећај да Павловић не би дао гол да игра 1000 година.
Тадић од доласка Муслина на 5 утакмица за Србију 4 гола и 5 асистенција.
- ultra mentalitet
Koja jajarska igra, to je neverovatno. Sad ce naslovi opet orlovi igraju fudbal i slicno. Pa mamu vam jebem, jel nemate zelju da date 10 komada, ja kad bih dao 10 isao bih da dam 20. Cekamo kolarova da izadje iz ofsajda da bi napravili akciju, samo se duva posle 3 pasa u odbrani.
A onaj majmun Curcic, kad nije zvao Tadica i rekao da je zvao najbolje sto Srbija ima, nadam se da su mu neke stvari jasnije.
Isto tako i onom ko je tvrdio da je Tadic nula od igraca a nosata konjina Tosic vedeta, isto neka pogleda veceras utakmicu.
Moldavija, protivnik za respekt
A onaj majmun Curcic, kad nije zvao Tadica i rekao da je zvao najbolje sto Srbija ima, nadam se da su mu neke stvari jasnije.
Isto tako i onom ko je tvrdio da je Tadic nula od igraca a nosata konjina Tosic vedeta, isto neka pogleda veceras utakmicu.
Moldavija, protivnik za respekt
И даље је лоше, одбрана погубљена.
Нисам оптимиста против јужних швабова, једино ако се Арнаутовић смилује због порекла.
Нисам оптимиста против јужних швабова, једино ако се Арнаутовић смилује због порекла.
- Занемарујем тактику
Шта вам је више са та 2 нападача? Као да фудбал у животу нисте гледали, 2 нападача па 2 нападача, то решава све проблеме. Која то екипа у Европи игра са 2 нападача осим Лестера и Атлетика? Много је већи проблем што је штоперска линија била погубљена, што су једни Молдавци пресингом лако разграђивали нашу игру, а голове смо давали из грешака, и озбиљније екипе од Молдавије ће то знати да искористе. Све у свему у недељу ћемо видети где смо и шта смо што се тиче репрезентације.
Кежуал укратко описао утакмицу!
Кежуал укратко описао утакмицу!
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
- CamoSurprise
Ispade rutinski, ali da je svirao penal za Moldaviju pri 0:0, pitanje je kakvu bismo pricu danas slusali.
Gilajdza RIP
- Neizlecivi
Da li neko prenosi mlade danas protiv Irske?
-
TV Arena Sport 1 u 14h sudar titana Macva-Sindjelic, koga interesuje, u pitanju je direktan prenos danas
Tadic i Kostic najbolji, ostali kao da ne znaju gde treba da stoje na terenu, dva centralna vezna su ispod prosecna. Fudbal nam je toliko degradiran da nemamo ni jednog spica, tragedija.
Требао би Матић када се врати да стабилизује средину.
Као што сам најављивао, Рагби савез је спреман да помогне оснивању клубова широм Србије. Ако нисте у могућности да сакупите 20ак људи за рагби 15, можете се организовати за рагби 7, где треба мање играча.
Немојте ми рећи да не можете при СД Раднички у Нишу и Крагујевцу ово организовати. Исто важи за Суботицу и Спартак. Ту је и Чачак, Краљево, Ужице, Лесковац, Врање, Пирот, Бор, Пожаревац, Неготин, Смедерево, Шабац, Сремска Митровица, Кикинда, Косовска Митровица, Прибој, Кула, Зајечар...не може да се формирају клубови.
Као што сам најављивао, Рагби савез је спреман да помогне оснивању клубова широм Србије. Ако нисте у могућности да сакупите 20ак људи за рагби 15, можете се организовати за рагби 7, где треба мање играча.
Javni poziv Ragbi saveza Srbije za osnivanjem novih Ragbi klubova
Ragbi savez Srbije na ovaj način želi da pozove sve zainteresovane da u svojim lokalnim sredinama osnuju Ragbi klubove, u cilju širenja ragbi familije po Srbiji i otvaranja novih Ragbi centara. Na teritoriji Srbije je trenutno aktivno 11 ragbi klubova u 6 gradova (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin,Kruševac, Loznica). U okviru Strateškog plana razvoja Ragbi sporta u periodu od 2015-2019 Ragbi savez Srbije je predvideo osnivanje novih Ragbi klubova u svim lokalnim sredinama u kojima postoji interesovanje za formiranje novih klubova. Cilj je omasovljavanje, povecanje kvantiteta i kvaliteta učesnika i poboljšanje svesti celokupne populacije o Ragbi sportu. Takođe ideja je da kroz osnivanje novih klubova dopremo do što većeg broja dece i mladih koje bi animirali da se bave Ragbi sportom. Prednost imaju lokalne sredine van Beograda, što za cilj ima razvijanje novih regija po celoj Srbiji a samim tim i uspešno širenje i jačanje Ragbi sporta. Da bi se ova ideja uspešno realizovala Ragbi savez Srbije je spremio niz podsticaja i planova u cilju osnivanja , i funkcionisanja novoosnovanih klubova. Sve što nam je potrebno su osobe koje bi želele da zajedno sa nama rade na širenju ove sjajne igre. Svi zainteresovani,se za sve dodatne informacije mogu obratiti na e-mailove office@rugbyserbia.com i marko.milosavljevic@rugbyserbia.com ili na telefon 064/219-0017.
Немојте ми рећи да не можете при СД Раднички у Нишу и Крагујевцу ово организовати. Исто важи за Суботицу и Спартак. Ту је и Чачак, Краљево, Ужице, Лесковац, Врање, Пирот, Бор, Пожаревац, Неготин, Смедерево, Шабац, Сремска Митровица, Кикинда, Косовска Митровица, Прибој, Кула, Зајечар...не може да се формирају клубови.