Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Ok,necu se dalje uplitati ovde. Vise mi je bilo smesno kukanje slaninara za teoriju zavere da je u odlazak Lalatovica umesana Zvezda I drzavni vrh. To je jedna od bolesnijih stvari koje sam procitao. Ali kao sto rekoh ovu fudbalsku sapunicu necu dalje komentarisati.
udruzili se vecito treci i zika mustikla protiv crvene azdahe i tita
Често одем до на село
-
Брђо за то не знам, али знам за ситуацију да су људи са власти звали и вршили притисак да Иванић пређе у Партизан у 23:30 последњег дана прелазног рока, спортски директор Воше ми причао, каже не би веровао ко је све звао и шта су причали. И Војводина је пристала јер смо били у баш гадној финансијској ситуацији. Иначе понуда је била коректна за наше услове, прво милион, па милион и двеста хиљада и на крају иста та цифра и 20% Воши од наредне продаје, али Иванић је рекао ако буде морао да пређе у Партизан да ће завршити играчку каријеру.
Из тог разлога је и застава на западу Др. Ћоми.
Из тог разлога је и застава на западу Др. Ћоми.
ako su "nasi" iz uprave to stvarno nudili to jedan od primera kako se klub srozava, preplacujes igrace, nudis sakom i kapom boli te q nisu tvoje pare...
04 X 1945
Ево како,на ситуацију у Мачви,гледа Ивица Краљ.
http://srbijasport.net/vest/33007/ivica-kralj-predsednik-fk-quotmacvaquot---imperativ-je-kvalitetna-igra
Сложио бих се андро шанер,с тим што бих више истакао чињеницу да је остао костур тима од прошле сезоне и да су доведена добра појачања,пре свега у везном реду,и да због тога Мачва бележи одличне резултате.
Треба рећи да у првој постави игра 5-6 играча из Шапца,што је битна ствар.
http://srbijasport.net/vest/33007/ivica-kralj-predsednik-fk-quotmacvaquot---imperativ-je-kvalitetna-igra
Сложио бих се андро шанер,с тим што бих више истакао чињеницу да је остао костур тима од прошле сезоне и да су доведена добра појачања,пре свега у везном реду,и да због тога Мачва бележи одличне резултате.
Треба рећи да у првој постави игра 5-6 играча из Шапца,што је битна ствар.
- Neizlecivi
1958 wrote:udruzili se vecito treci i zika mustikla protiv crvene azdahe i tita
Jel mozes ti meni iskreno da priznas da mrzis Vosu zbog Casual-a i njegove teorije 3 za 3 sa Pazarom?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
ovaj nije normalan
- grobarizsrpske
Начекаћемо се да се поново роди један Теодосић... Какав геније.
-
Da l' ce ovo govno od Krkica da zaigra za reprezentaciju?
svuda.prisutan wrote:Da l' ce ovo govno od Krkica da zaigra za reprezentaciju?
Jebo mu ja mater! Sad kad je ispusio svud gde je pokusao da igra sad ajde daj sta das. Kurac bi ti dao mamu ti jebem prodanu. Pa kako igra, u Spaniji mu ne bi dali ni na stadion kao gledalac da udje. Neka Bojane neka, ne trebas nam. Da se razumemo, jesmo mi dno dna ali ovo govno nikada ne bih pozvao. Idi Bojane sad igraj za Spaniju, zar nisi tako oduvek hteo?!?!!
Каква све говна су играла и још увек играју овај је још и људина јебо му ти матер.
A zasto je on ljudina? Samo moze gori da bude od njih. Tu ne pricam o fudbalskim (ne)kvalitetima, nema to veze sa fudbalom. I njih boli tuki za reprezentaciju i fudbal i sve ostalo, to stoji. Ali Bojan je prodao veru za veceru sto se kaze. Sad kada je izduvao tamo daj, moze i Srbija. Pa u kilo govana bih se kladio da hipoteticki gledano moze da se posle nekog vremena opet menja nacionalni tim a da njemu dobro ide u nasem i da dobije poziv iz Spanije on bi otisao.
Ko ga jebe, ''ako ti je draze strano idi i ostani tamo''!
Ko ga jebe, ''ako ti je draze strano idi i ostani tamo''!
-
У последњој реченици ти фали једна реч из те песме, врло битна.
Дочекати га са паролама и звиждати му сваки пут кад прими лопту. Имамо Митровића, Ђурђевића и Ожеговића, нису Бог зна шта али су Срби.
Дочекати га са паролама и звиждати му сваки пут кад прими лопту. Имамо Митровића, Ђурђевића и Ожеговића, нису Бог зна шта али су Срби.
Ma i da je bolji od svih njih zajedno, da ne znam ni ja sta sve moze.....brate pljunuo je po nama jos nagazio da razmaze. A sad kad zaigralo i pred njegovom kucom oprostite mi moju ruznu proslost. Hvala lepo Bojane ali obidji nas!
-
Realno, smesan igrac, u rangu sa Filipom Djuricicem, ide od kluba do kluba, a ni u jednom nista pokazao nije. A i govno je.
SAO_Zeljin wrote:autsajder wrote:Кроз историју, ко је био веће зло за Србе - папина чеда или протестанти?
Protestanti
Само у паралелном универзуму. Па, протестанти нам спасише краља од мрских комуниста
-
nisu ga spasili,odvela ga keva tamo.A cak i da jesu dzaba sve kad su sad instalirali vUCKa