Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Коме смета јак Спартак? Срећна вам 28. титула цигани!
(Street Force / Curva Orientale)
- MentalitaBelgrado
Далтон wrote:Коме смета јак Спартак? Срећна вам 28. титула цигани!

...нису твоји вуци мртви само вребају...
Космет је Србија wrote:Не стигох синоћ да бацим коментар на ове пичкице које немају појма шта значи носити дрес светског првака јер сам био у хајпу због одбојке али да не заборавим. Јебем матер терзићу, вучићу, този мијаиловићу, лажном грофу, катаију, хугу, кахриману највише... јер су такви аматери да је то нешто невероватно. Мада ко их "тренира" апсолутно сам сигуран да им је плафон затворене сеоске утакмице у овој сељачкој држави. Катаи дечко је дебил и никад га нисам могао смислити јер је увек био умишљен и није ми јасно која та селта или неко из бундес лиге хоће да га узме за пар милки? А тек мали овај што је утопљен ливерпулу... погледајте ви само овај речник глупана једног брђанског црногорског... никакав играч и још гори тренер па и није чудо што се развео и виђа децу једном у 100 година. Пуши томпусе као да је корлеоне и псује пред камерама у преносу на празном стадиону... ма небитни ликови тоталес усрало их мало против тута и одма од свих добише хајп али добро ово синоћ жабари урадише. Кахриман дечко је болесник... мислио сам да је оно на дербију случајност али за њега помоћи нема. Довели глупе црне полутане које плаћају бога питај колико а народ нема леба да једе а деца која треба да нам донесу зараду су у 3 лепе. Обратите пажњу на речник на почетку клипа пичкице једне брђанске који треба да даје пример.
А фотељаши стручњаци нека нам...
- Кудрави Гаучос
Било је лепо бити на Маракани вечерас. Из фотеље жеље, фудбал менаџери, мајстори, срдачан поздрав.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Zvezdo spavas li mirno, proradio bomba Leonardo 

Ne možemo da spavamo...

Krki PFC wrote:Zvezdo spavas li mirno, proradio bomba Leonardo
Mislis eksplodirao?
-
Реакција wrote:А фотељаши стручњаци нека нам...
Попушиће и теби и лажном брђанском када и следеће године после намештених педерских утакмица буде изашао и рекао не може преко ноћи да се уиграва тим а већ у јануару ће бити јасно ко је првак.
Нека одма стави неке клинце да покушамо да их утопимо а не ове црначке полутане који ем узимају лову ем ништа не приказују макар за европу. Ако нам је циљ да се одмакнемо у титулама од комшија онда треба на време то да се каже да нас за европу боли уво и то је то. Ове године чиста импровизација иако смо имали мање више уигран тим и опет једва са малтежанима, са бугарима нас усрало тамо без икакве игре и жабари нас откинули. Много рупа невероватних почевши од голмана који је матор и прима кикс голове, одбрана такође шупља, средина не постоји, напад одсечен.
Пар година ми не можемо никога да продамо јер нико и неће да купи те полутане и онда се чудимо како нам костур екипе остаје. Па онај муслинов тим из 2003. је за ове реал на квадрат а није био ниједан странац. Ови ликови макар наши имају срце и то поштујем али стварно су тешке везаре а странци ко странци мислим да су превише исхваљени. Нисмо сад ушли у групне фазе и на коју фору ћемо исплатити ове силне црнце? Јебала нас педерчина премијерска кад моје паре даје тим имбецилима.
- Кудрави Гаучос
Брате, престани, кумим те богом. Значи без увреде, лепо те замољавам да искулираш.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Брате грофовски кад ме ти молиш и на марс ако треба.
-
Звезда у Другу београдску, Партизан у Зону (мањи дуг имају гробари, објективно). Пар година да титуле освајају Воша, Чука, Борац из Чачка, Младост Лучани. Ово више нема смисла. Као ликови који играју баскет испред своје зграде и најјачи су, па мисле да ће да откину оне на турниру два блока даље. Оду, издувају, онда се врате на свој терен и чекају оне који су одмах до њих да одмере снаге два пута годишње- то је наш фудбал и Звезда у њему.
ЦигаЊин сам, али и човек- оно не да није пенал над Кангом мајмунчином ментолском, него би свирао 1 од 500 судија- узбекистанске лиге.
ЦигаЊин сам, али и човек- оно не да није пенал над Кангом мајмунчином ментолском, него би свирао 1 од 500 судија- узбекистанске лиге.
Ali brate Sikimic...znaci to je lik koji mi je jedan od odvratnijih likova u nasem klubu u poslednjih nekoliko godina.. Sve od onog provociranja kad je dao nama gol dok je igrao za Vozdovac,pa kad je dosao pred nasu tribinu i slavio, do eto ove danasnje situacije gde je "ubio" golmana,pa sve do igara u Zvezdi,jebote da li je moguce da oni toliko vide nesto sto mi ne vidimo,pa da ga mecu da igra.
- ultrastito
cek sto nije penal? lik djonom na butinu ovog naseg came u 16metara...ne kapiram?!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Aj batalite vise pricu o penalima svake godine ista prica kako ne dosadi...
ultrastito wrote:cek sto nije penal? lik djonom na butinu ovog naseg came u 16metara...ne kapiram?!
Па суштина је да је одбрамбени играч Пазара ишао на лопту и први избацио лопту,а онда је овај наш Канга налетео... Да је било ван шеснастерца вероватно да је судија свирао опасну игру или шта већ,нико не би реч рекао нити би се бунио јер је исправна одлука,е сад пенал баш јбга,несам паметан. Можда је престрого али се не може рећи да је скроз непостојећи како сад неки причају.
Па шта курац није пенал, и онако воле да запевају хоћемо пенал за Звезду, ето им пенал. 

Ja i dalje neverujem da svi cute, da niko ne reaguje na ono sto rade poturice iz pazara.Dokle vise ovo je Turska, njihove zastave, skandiranje o zutoj kuci, naseru oricu, skandiranje da je Kosovo sused Srbije.Dokle bre vise ovo da slusam u sopstvenoj zemilji.Ovo je bre sramota sta se sve radi, a i dalje svi cute.
Jos kad sam video ono udbasko govno Mirkova kako odlucuje dal ce se utakmica nastaviti....
Jos kad sam video ono udbasko govno Mirkova kako odlucuje dal ce se utakmica nastaviti....
А на скандирање тешко болесном ђенералу Ратку Младићу у сред Србије замало па да се прекине утакмица, па државу ти јебем.. потурчени орангутани скандирају и раде шта хоће у српској земљи док јајаре политичарске, жандарске, новинарске ћуте.. али полако доћи ће и тај дан кад ће у пакетићима завршити на босфору.
-
Ја вас ништа не разумем што би реко никола симић у тесној кожи. Као да сте она његова деца и да живите у тунгузији. Као овај психо данас на конфернција коме је част да му вичу да је педерчина а не ово остало. Док год је љајића угљанина пазара ће бити у првој лиги и нема шта да се примате. Зар смо сви заборавили како су уопште ушли тамо и ово је уствари поклон тј. неки баланс како не би било већих тензија. Ја не знам да ли они имају икакву традицију у југи али откад се смањила држава они се процветали. После онога са форсима прве године кад нису били избачени или кажњени до краја сезоне празним стадионом знао сам у ком ће правцу ићи прича. Не можеш ти неком да забраниш на стадиону да скандира шта хоће било да је платио или добио карту. Уствари потребна је воља које нема ни у пиониру некад и шта сад? Тако је како је али ко јебе ову аматерску лигу.