XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
NE ZALITE MUNICIJU !
bravo bre! au kakav kraj petog seta, kapa dole Tijani Rašić
Kosarkasice ni bronzu uzet nece ...steta...
kad ne mozes zicere da pogodis...
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- јахач магле
Хрвати би могли да се спремају полако за Боже правде у суботу.
...Сијају звезде као очи конобарице...
sve se plasim da izgovorim,ali voleo bih da nas nece ovoliko dobro protiv italijana,prosto kad imas ovako sjajan dan,obicno je sledeci dosta losiji.
9:3 u polufinalu olimpijskih igara,brate...
9:3 u polufinalu olimpijskih igara,brate...
- dennycrane
mora tako protiv mafije. da je bilo izjednaceno, sudije bi navlacile za goveda.
Vaterpolisti rekao bih rutinski.
Odbojkasice su me prijatno iznenadile. Poginuse devojke. Zasluzile su medalju. Verujem da mogu i zlatnu.
Kosarkasice nisam nesto ogledao ali racunam ako uzmu bronzu treba da se biju nogama u dupe od srece.
Muceni Dudas izginu. Jos dve discipline ima a 14. je. U 10 ako udje super.
p.s. Ko ce sve ove penzije i nagrade da isplati
Odbojkasice su me prijatno iznenadile. Poginuse devojke. Zasluzile su medalju. Verujem da mogu i zlatnu.
Kosarkasice nisam nesto ogledao ali racunam ako uzmu bronzu treba da se biju nogama u dupe od srece.
Muceni Dudas izginu. Jos dve discipline ima a 14. je. U 10 ako udje super.
p.s. Ko ce sve ove penzije i nagrade da isplati

Jos jedno dobro vece nakon kojeg novi potop Zvezde i ne izgleda tako tragicno.
Inace i dalje se nasladjujem pobedom nad ustasama. Sa onog foruma kratka poruka Ace Petrovica a.k.a Asa, samo ne znal da li je to nakon utakmice sa nama ili je nesto od ranije. Poruka ide ovako:
Asa je napisao/la:
"Doći cu na topic repke onog trena kada sjaše srbi i počnu pratiti svoju reprezentaciju na svom topicu".
Inace neki nas lik ih tamo onako malo jebucka sa ovim citiranim postom, pa su pojedinci zapenili. E da i nakon ovog poraza ustasija se i dalje tripuje da imaju neke jebene mlade kosarkase koji ce u buducnosti dominirati. Tamo na forumu pisu navodno ljudi koji poznaju kosarku, ali neverovatno je kakvu imaju poremecenu percepciju sopstvenih kvaliteta i nase snage. Ovo je za neku dublju analizu na temi o sportu.
Inace i dalje se nasladjujem pobedom nad ustasama. Sa onog foruma kratka poruka Ace Petrovica a.k.a Asa, samo ne znal da li je to nakon utakmice sa nama ili je nesto od ranije. Poruka ide ovako:
Asa je napisao/la:
"Doći cu na topic repke onog trena kada sjaše srbi i počnu pratiti svoju reprezentaciju na svom topicu".
Inace neki nas lik ih tamo onako malo jebucka sa ovim citiranim postom, pa su pojedinci zapenili. E da i nakon ovog poraza ustasija se i dalje tripuje da imaju neke jebene mlade kosarkase koji ce u buducnosti dominirati. Tamo na forumu pisu navodno ljudi koji poznaju kosarku, ali neverovatno je kakvu imaju poremecenu percepciju sopstvenih kvaliteta i nase snage. Ovo je za neku dublju analizu na temi o sportu.
Ja ne mogu da citam sve,ali zivo me zanima da li su oni svesni da su izgubili sa svojim najjacim sastavom u prethodnih ko zna koliko godina,od Srbije bez Bjelice?
Prvo mi da se pogledamo u oci,i da shvatimo da smo bez Bjelice(ne njega kao licno njega ali bez cetvorke tog ranga koja i na trojci moze da odigra bolje nego fantasticna trojka)sasvim prosecna evropska reprezentacija ranga Litvanije i Francuske,a da smo sa Bjelicom reprezentacija ranga Spanije sto vec pomera kvalitet navise za nekih 20%.
E takva Srbija ih je pobedila,sada vec mozemo reci bez neke preterane drame(to sto su oni pola minuta pre kraja krenuli da prave penale na -4 je izrezirana drama).
Sa Bjelicom,razlika bi bila minimum 10-15 poena,ako ne i vise...a nebi me iznenadio rezultat koji su napravili Spanci protiv Litvanije,jer je to taj odnos snaga!
Prvo mi da se pogledamo u oci,i da shvatimo da smo bez Bjelice(ne njega kao licno njega ali bez cetvorke tog ranga koja i na trojci moze da odigra bolje nego fantasticna trojka)sasvim prosecna evropska reprezentacija ranga Litvanije i Francuske,a da smo sa Bjelicom reprezentacija ranga Spanije sto vec pomera kvalitet navise za nekih 20%.
E takva Srbija ih je pobedila,sada vec mozemo reci bez neke preterane drame(to sto su oni pola minuta pre kraja krenuli da prave penale na -4 je izrezirana drama).
Sa Bjelicom,razlika bi bila minimum 10-15 poena,ako ne i vise...a nebi me iznenadio rezultat koji su napravili Spanci protiv Litvanije,jer je to taj odnos snaga!
-
Bjelica ne moze na 3, igra iskljucivo 4! Kako god, jezivo smo tanki na poziciji 4 bez Belog, Macvan pokidao sinoc za svoje mogucnosti i to malo koliko je igrao. A Litvanija i Francuska su na proslom EP uzeli medalju, a mi smo se vratili sa drvenom medaljom. Te 2 ekipe + mi i Spanija su Top4 ekipe evropske kosarke trenutno.
Hrvati nisu dosli sa najjacim sastavom, ni blizu, kukaju kako je Aca poveo par navijaca i mahaca peskirom i zato nisu mogli da pobede jer nemaju rotaciju, imaju njih 3-4 u ekipi koji su igrali 0 minuta na turniru, ali su tu zbog hemije u ekipi
Fali im sigurno Tomic centar, i jos neko, ali je Aca posle kvalifikacionog turnira za OI u Torino rekao nesto tipa da ti koji su hteli da igraju kvalifikacije idu i u Rio, nema izmene.
Nije ni vazno, sto se polufinala tice Australija je dobra ekipa, u boljoj su formi od nas, nek oni budu favoriti,ovi nasi kad su ustase pobedili sad su se izlozili sigurno.
Da zapnemo junacki pa sta bude.
Hrvati nisu dosli sa najjacim sastavom, ni blizu, kukaju kako je Aca poveo par navijaca i mahaca peskirom i zato nisu mogli da pobede jer nemaju rotaciju, imaju njih 3-4 u ekipi koji su igrali 0 minuta na turniru, ali su tu zbog hemije u ekipi

Fali im sigurno Tomic centar, i jos neko, ali je Aca posle kvalifikacionog turnira za OI u Torino rekao nesto tipa da ti koji su hteli da igraju kvalifikacije idu i u Rio, nema izmene.
Nije ni vazno, sto se polufinala tice Australija je dobra ekipa, u boljoj su formi od nas, nek oni budu favoriti,ovi nasi kad su ustase pobedili sad su se izlozili sigurno.

Da zapnemo junacki pa sta bude.
Rođaci wrote:bravo bre! au kakav kraj petog seta, kapa dole Tijani Rašić
kome???

odbojku sam igrao, i ajde sa nekim predznanjem da skrenem pažnju na neke stvari
igramo bez napada sa kraja kada je na mreži malešević, nema mnogo napada na drugog srednjaka osim rašićke.
tek tu se vidi koliko su opterećene tijana i brankica.
Dugo dugo nisam video da neka ženska ekipa tako jako napada iz servisa i da ima toliko dobro postavljanje bloka.
terzić je govedo od čoveka koji je bukvalno terorisao sve svoje igračice, ali kako je postavio igru...doktorski.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Gore je neko pomenuo igrali smo bez Bjelice,ok, ali nemoj da zaboravljate da fali i Bobi Marjanovic.
i Rasko Katic.
samo Beli fali.
program za danas

samo Beli fali.
program za danas

Morbid wrote:Rođaci wrote:bravo bre! au kakav kraj petog seta, kapa dole Tijani Rašić
kome???![]()
![]()
ponela me euforiija

Brankica Mihajlović ubila, strašna igračica
- Grobar do groba
B.Centrale wrote:Ovo nema veze ni sa cim, drugorazredna kosarka u odnosu na sve druge polufinaliste. Ko god da dobije, Australija ce da ih opere za dijamantsku medalju. Sto se nas tice, bezidejno, masis zicere, bekovi nemaju sut, na turniru si dobio samo Kineze i Venecuelu, a pricas o medalji...
Djordjevicu, prepotentna celava prevaro bez pokrica, jebali te Bircevic, Stimac i sujeta, smrade raspali, neznalico klasicna.
Kako god, mozemo da dobijemo nocas, sreca nasa pa s komsijama imamo dobre sanse. Sve u svemu, katastrofa.
Jedini koji ovde nema veze jesi ti.I na SP 2014te smo do eliminacija imali samo pobede nad Iranom i Egiptom,pa sta je bilo na kraju posle????Djordjevic nije nikakva prevara,bio je veliki igrac,i sada je takodje veliki trener,kakav ce biti u nastavku karijere,to cemo jos da vidimo,ali niko ne moze da mu ospori da je sa reprezentacijom vec postigao uspehe.Covek je usao u polufinale OI,i to je vec samo po sebi ogroman uspeh,samo budala moze da ga nazove neznalicom posle toga.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
-
B.Centrale wrote:Ovo nema veze ni sa cim, drugorazredna kosarka u odnosu na sve druge polufinaliste. Ko god da dobije, Australija ce da ih opere za dijamantsku medalju. Sto se nas tice, bezidejno, masis zicere, bekovi nemaju sut, na turniru si dobio samo Kineze i Venecuelu, a pricas o medalji...
Djordjevicu, prepotentna celava prevaro bez pokrica, jebali te Bircevic, Stimac i sujeta, smrade raspali, neznalico klasicna.
Kako god, mozemo da dobijemo nocas, sreca nasa pa s komsijama imamo dobre sanse. Sve u svemu, katastrofa.
Nisam hteo da reagujem kad sam video ovaj upis ,jer retko pisem,ali najbolji odgovor na tvoj komentar bi bio, SEDI JEDAN !!!!!!!