Игрице
- UltrasDoras
Игрице
PC, PS, Xbox, online, Android, iOS... Download link, torrent...
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Re: Игрице
Jel igra neko FM na Windows 10? Ne mogu nikako da pokrenem.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Игра неко клеш оф кленс? Каква зараза јбм ти...
Јел има неко торент за ФМ 16 без багова и са нормалним именима играча?
Ма само ПЕС 6 и 'кол оф дјути' 2 хехех
Вини Џонс wrote:Јел има неко торент за ФМ 16 без багова и са нормалним именима играча?
Tu nađi, po meni najbolji sajt..
http://www.nosteam.ro
zizou wrote:Игра неко клеш оф кленс? Каква зараза јбм ти...
Dva puta sam stizao do th8 sve do max nabudzeno...i onda se od jednom maximalno smorim,zahteva puno vremena pljacke donose malo para i eliksira i smorim se...tako da sam oba puta izbrisao igricu na th8...
Teske droge i lake zene!
Camkela wrote:Вини Џонс wrote:Јел има неко торент за ФМ 16 без багова и са нормалним именима играча?
Tu nađi, po meni najbolji sajt..
http://www.nosteam.ro
Hvala
Kox wrote:zizou wrote:Игра неко клеш оф кленс? Каква зараза јбм ти...
Dva puta sam stizao do th8 sve do max nabudzeno...i onda se od jednom maximalno smorim,zahteva puno vremena pljacke donose malo para i eliksira i smorim se...tako da sam oba puta izbrisao igricu na th8...
Ja vala dogurah do jakog th10. Drzi zaraza evo vec trecu godinu
ja igram PES2016
grafika vrhunska, golovi lepi, sve super
al support settings katastrofa, to je neki težak debil radio
lopta ide pored igrača na kojeg ne mogu da prebacim kursor, a ka njoj juri neki lik koji se nalazi dalje nego ovaj prvi i njega mogu da kontrolišem
glupi žutaći
grafika vrhunska, golovi lepi, sve super
al support settings katastrofa, to je neki težak debil radio
lopta ide pored igrača na kojeg ne mogu da prebacim kursor, a ka njoj juri neki lik koji se nalazi dalje nego ovaj prvi i njega mogu da kontrolišem
glupi žutaći
-
Графички напредовао, делује сјајно на прву лопту, али када мало одиграш, скапираш да су центаршут и пас у простор набаговани и да од неких ствари не можеш да се одбраниш.
2К је мајка свих игрица за Сони.
Sent from my C5303 using Tapatalk
2К је мајка свих игрица за Сони.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Tako je. I to nisu pasovi koje ne možeš da stigneš zato što su te izjebali, nego su u pitanju potpuno nelogične lopte koje nikada ne bi prošle u realnosti.
Igram na super star protiv Reala, Barselona i Bajerna, još uvek više gubim nego što pobeđujem, ali nisam zadovoljan samom igrom.
Igram na super star protiv Reala, Barselona i Bajerna, još uvek više gubim nego što pobeđujem, ali nisam zadovoljan samom igrom.
Је л има неко да је решио проблем са лажним именима у ФМ 2016? Инсталирао сам 3 различита крека, и у сваком ми се после пола сезоне појаве....
krenuo konačno GTA V
boleština od igre, ali mislim da se nikada neće pojaviti lik kao što je Tommy Vercetti
boleština od igre, ali mislim da se nikada neće pojaviti lik kao što je Tommy Vercetti
Да ли неко игра GTA V онлајн?
- Занемарујем тактику
Оће ли ови да избацују крек за менаџер или да лагано чекам 2017?
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
- losvolocos
Ryse Son of Rome
Preporuka igrica je premoćna.
Preporuka igrica je premoćna.
Aj nek neko da linkove za fm16 i krek i da lepo objasni sve kako i sta korak po korak, leba vam.
Често одем до на село
Pozdrav svima i na ovom novom forumu,
e sad ovako,
http://zamunda.net/banan?id=467660&t=game
Znaci instalira se normalno, prilikom pokretanja nove igre pokrece se fmMasking.exe, kad se izabere liga/tim i kreira igra snimite. Izadjete iz igre i pokrenete fm.exe i loadujete taj snimljeni fajl. Ja sam presao skoro celu sezonu i nisam imao nijedan problem.
e sad ovako,
http://zamunda.net/banan?id=467660&t=game
Znaci instalira se normalno, prilikom pokretanja nove igre pokrece se fmMasking.exe, kad se izabere liga/tim i kreira igra snimite. Izadjete iz igre i pokrenete fm.exe i loadujete taj snimljeni fajl. Ja sam presao skoro celu sezonu i nisam imao nijedan problem.
Форумаши једна помоћ, постоји ли могућност играња 64-бит игрица на 32-бит систему? Имам комп 4-коре + графичку од 2 гб + 8гб рама.. Штета нмг да играм ГТА 5...