Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Grobar do groba

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Grobar do groba » Fri Jul 22, 2016 5:00 pm

Da,kako da ne Tosic je los igrac,a Tadic je osvajac zlatne lopte poslednje tri sezone i najbolji igrac po izboru Frans fudbala verovatno.Ne znam sta cekaju vise Gvaridola,Murinjo,Anceloti i ostali trenerski velikani kad im takav jedan igrac igra pred nosom,a oni opet nista.A ti ultra mentalitetu,gde si ti to igrao,pa si stekao utisak da si bolji od Tosica?
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Fri Jul 22, 2016 5:07 pm

Ниси ми одговорио немој се правити луд. Рекао си да је Тошић играо премијер лигу. Дај његову статистику.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Fri Jul 22, 2016 5:24 pm

Covek je odigrao 3 ili 4 utakmice tamo,koja crna statistika,ja nisam rekao da je briljirao tamo,vec da je osetio igranje tamo,kad vec toliko pominjes englesku ligu.I da,uzgred jednu polusezonu ga je tad Mancester pozjamio Kelnu koji je bio bundesliga tada,i pokidao je tamo,dao 5 ili 6 golova i bio najbolji igrac tima te polusezone.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Fri Jul 22, 2016 5:27 pm

Ja sam igrao tu u kraju sa ortacima i bolji sam od njega, ustvari samo moje leva noga je bolja od njegove dve

Занемарујем тактику

Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Занемарујем тактику » Fri Jul 22, 2016 5:40 pm

svuda.prisutan wrote:Po cemu ti je Tadic najbolji igrac? Kostic je mnogo bolje odigrao ovu sezonu, i pokazace mnogo vise i u svom buducem klubu i u reprezentaciji.

Показаће, лепо си рекао, футур, будуће време. Дај Боже. Тадић је већ показао, прошле сезоне у ПЛ је постигао седам голова и имао 12 асистенција(трећи асистент лиге), створио 74 шанси(само 7 мање од Де Брујнеа који је 4. на листи).

Ово не значи да мислим да је Тошић лош играч, али једноставно Тадић је бољи.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Fri Jul 22, 2016 5:48 pm

13 асистенција је имао ја мислим. Написао сам му већ све то. Па да, ја само кажем да је Тадић бољи не кажем да је Тошић лош.
Одиграо је 2 утакмице за Манчестер. Да да осетио је играње тамо а осетили су и из управе Манчестера да су се зајебали јако.
Ма ја сам будала, ја се расправљам са тобом ко је бољи играч Тошић или Тадић, видиш да те 5 људи дрка а само ја покушавам на леп начин да ти објасним оно што већ сви знају.
Опуштено брале, ја сам завршио. Све најбоље.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Fri Jul 22, 2016 5:59 pm

Ultra mentalitet,cim ti vidim nik i profilnu sliku jasno mi je zasto pises to sto pises.
Casual 1989,ja takodje nisam rekao da je Tadic los igrac,daleko od toga,vrati se jos na moj prvi post pa ces videti.Ono sto ja tvrdim jeste da je on govno malo odvratno,nista vise.Kvalitet poseduje svakako,to ne sporim.A da li je bolji ili nije od Tosica,ta tema je posle pocela,ali nije ni bitno vise,da ne duzimo dalje.Sve najbolje takodje.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Fri Jul 22, 2016 7:12 pm

A jbt nismo skontali ovog psihologa, pa on utvrdjuje karakterne osobine igraca, a ne igracke kvalitete, sto ne rece odmah prijatelju da ne tupimo 3 strane, nego da se vratimo na to jel trebalo zvati Bobija u reprezentaciju i jel Mihajlovic trebao izbaciti Ljajica zbog himne

Пери

Postby Пери » Sat Jul 23, 2016 7:11 pm

Genije :lol:

Гуера

Postby Гуера » Sun Jul 24, 2016 6:12 pm

Тошић је најгори играч у репрезентацији убедљиво, срамно га је и поредити са Тадићем и Костићем. Он може да се пореди са оном сисицом Ђуричићем и осталом братијом. Наши фудбалери кад би мислили мало више о свом послу (Кад играју за Србију) а не о курвама, алкохолу и осталим опијатима можда би и отишли на неко првенство, овако нам опет остају бламирања по Азербејџану, Јерменији и сличним дестинацијама.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Jul 25, 2016 11:56 am

Видим Томић се извињава јавно. И треба он је једини кривац за све. Плус је заратио изгледа са гробарима тако да неће он још дуго.
Када је постављен за тренера рекао је да ће бити примарно да партизанови клинци играју и добијају велику минутажу, од тога нема ништа.
Јуче од тих клинаца једино Богосавац који не зна да трчи, Миленковић и Михајловић у првој постави.
Када на то додамо да је рекао да му не требају Трујић, који је код нас један од кључних играча, Филип Кнежевић који је асистирао код победноносног гола 1:2 за Чуку у 90мин и Субић који је играо сасвим коректно на левом беку, бар је знао да трчи ако ништа друго, добијамо да је Томић велики промашај од тренера. Мада можда боље истрпети њега него поставити неког Беквалца, Зорана Марића и остале, који се врте већ 15 година по Супер Лиги а имали су успеха можда у по 2 године, од тих 15.

Krki PFC

Спортске вести и занимљивости

Postby Krki PFC » Mon Jul 25, 2016 1:16 pm

Radovan Ćurčić je trenutno slobodan, bojim se najgoreg :)

Etaoin

Postby Etaoin » Mon Jul 25, 2016 8:18 pm

УФЦ је пре пар недеља продат за 4 милијарде долара и званично су најскупља организација на свету. Иначе купљен је за 2 милиона долара пре 15 година.

http://www.marketarija.rs/ufc-kako-je-krvavi-sport-uspesno-prodat-za-4-milijarde-dolara/

Далтон

Postby Далтон » Tue Jul 26, 2016 2:37 am

Свака част на посту Етаоин. Занимњив чланак. Иначе и даље је УФЦ јефтин спорт. 4 млрд је смешна цифра када се узму у обзир други спортови. Али опет, мислим да је најпрофитабилнији борилачки спорт данас.
(Street Force / Curva Orientale)

Casual lads

Postby Casual lads » Tue Jul 26, 2016 7:52 pm

neki stream za Zvezdu

fuck_off

Postby fuck_off » Tue Jul 26, 2016 7:58 pm

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

МГП

Postby МГП » Tue Jul 26, 2016 10:47 pm

Далтон wrote:Свака част на посту Етаоин. Занимњив чланак. Иначе и даље је УФЦ јефтин спорт. 4 млрд је смешна цифра када се узму у обзир други спортови. Али опет, мислим да је најпрофитабилнији борилачки спорт данас.

Далтоне није УФЦ јефтин спорт наспрам тога колико није још у великој мјери заступљен у медијима и популаран као нпр. бокс, што самим тим и не носи већи новац од овог који се данас врти. Опет кад се све узме у обзир борци могу од њега фине паре да зараде (највеће звијезде милион и више долара кад су већи мечеви у питању), али још ће проћи времена док он не достигне бокс по популарности (ако га уопште достигне). Узми само чињеницу да је тај спорт забрањен у Француској а да је скоро легализован у држави Њујорк.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Fri Jul 29, 2016 9:04 am

Steta za Vojvodinu sinoc, bas su dobro odigrali, pogotovo prvo poluvreme. I sad ako mi neko kaze da su ovima iz Zvezde i Partizana teske noge i slicne fraze, da nemaju snage, pa ovi iz Vojvodine juce su trcali sigurno jedno 60 ako ne i vise minuta u istom tempu. Posle su malo pali, ali to je normalno, medjutim konstatno su imali loptu i igrali unapred. Mana im je sto sinoc nisu imali puno sansi za gol, a i onaj bek Antic je ocajan. Realno je bilo 1:0 da se zavrsi

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Fri Jul 29, 2016 10:24 am

Ма брате... Опет Пушкарић који је крило игра нам штопера, Милетић који је штопер игра нам десног бека, Трујић који је крило игра нам напад, а на клупи нападачи Ашћерић и Кордић, ја не знам кога Лалатовић зајебава више.
Бољи смо од њих видело се, али требаће нам среће у реваншу, да играчи играју на својим позицијама, или да Мелег да 2 гола из слободњака.

Vinz

Postby Vinz » Fri Jul 29, 2016 10:35 am

je l video neko izjavu ovog govnara Divca?
neverovatno kakva sisa od čoveka

Return to “Само опуштено”