Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
A sta ih znam, vidis da nagovaraju komsije da prijavljuju. A znas da se to ovde jedva ceka.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
ma jok, samo idi u muriju i prijavi ih, ja sam prijavljivao pre 2 godine lika samo licna karta i tamo sam ispunio neki papir, mozda se sad promenilo.
Често одем до на село
okej, komšija te prijavi
onda poreska dođe i ti kažeš da ste prijatelji sto godina i da si mu besplatno dao da tu živi, al da plaća račune
onda bi poreska uprava morala da pokrene postupak u kojem bi dokazivala da se po načelu poreskog fakcititeta radi o zakupu
a to se neće desiti nikad, jer bi morali da jure ljude po celom Beogradu, imali bi bezbroj postupaka
onda poreska dođe i ti kažeš da ste prijatelji sto godina i da si mu besplatno dao da tu živi, al da plaća račune
onda bi poreska uprava morala da pokrene postupak u kojem bi dokazivala da se po načelu poreskog fakcititeta radi o zakupu
a to se neće desiti nikad, jer bi morali da jure ljude po celom Beogradu, imali bi bezbroj postupaka
A taj ugovor sto smo napravili? Jel vredi necemu?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
to je ugovor kojim regulišete međusobna prava i obaveze i to treba imati, ako ispadne neko sranje sa zakupcem
a i mogu da vam ga traže u muriji kad ga budeš prijavljivao
ali to ne ide Poreskoj upravi
a i mogu da vam ga traže u muriji kad ga budeš prijavljivao
ali to ne ide Poreskoj upravi
Da, znam da ne ide Poreskoj ali jel stiti mene na neki nacin ako nije overen u sudu ili ako nije prijavljen i sl?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
naravno, ugovor o zakupu ne mora da se overava
Ok, hvala na odgovorima.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Neizlecivi
Treba li se placati tramvaj sa Novog Beograda preko mosta? Koliko je pametno svercovati se? I da li se moze uzeti tudja ona bus plus kartica, pa dve osobe odjednom sa nje da placaju? Ni sam ne znam kako funkcionise...
Ako ti nije blam da se vozis bez karte i da te one zene zamole da sidjes na sledecoj,uzmi od nekoga bus plus koji nije personalizovan i vozi se
Neizlecivi wrote:Treba li se placati tramvaj sa Novog Beograda preko mosta? Koliko je pametno svercovati se? I da li se moze uzeti tudja ona bus plus kartica, pa dve osobe odjednom sa nje da placaju? Ni sam ne znam kako funkcionise...
ma svercuj se koji bus plus fuck that
З В Е З Д А Л Е !
Плати црвену,буди господин, а не фуњара...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Neizlecivi wrote:Treba li se placati tramvaj sa Novog Beograda preko mosta? Koliko je pametno svercovati se? I da li se moze uzeti tudja ona bus plus kartica, pa dve osobe odjednom sa nje da placaju? Ni sam ne znam kako funkcionise...
Zapreti prstom i resen problem
Често одем до на село
Jel postoji mogucnost da iz inostranstva uplatim tiket i (ukoliko dobijem) da mi se isplati na bankovnu karticu?
Tj imam americku master card sa kojom mogu bilo gde u svetu da koristim samo ne znam proceduru i neki sajt koji mi to omogucava. Pa moze li neka preporuka.
Tj imam americku master card sa kojom mogu bilo gde u svetu da koristim samo ne znam proceduru i neki sajt koji mi to omogucava. Pa moze li neka preporuka.
(Street Force / Curva Orientale)
Имаш http://www.skrill.com исто имају мастер картицу. Погледај на нету шта и како доста се писало о томе.
Јел се разуме неко у јебене андроиде? Конкретно како да подесим да ми слике из вибер и воцап галерије чува на сд картици, а не у меморији телефона?
Чомбе wrote:Јел се разуме неко у јебене андроиде? Конкретно како да подесим да ми слике из вибер и воцап галерије чува на сд картици, а не у меморији телефона?
Odes na Podesavanja/Upravljanje aplikacijama I tu nadjes te dve aplikacije. Udjes u bilo koju I ides na Premesti na Sd karticu. Tako meni sljaka na huaveu tj. aplikacija ti je sad na kartici pohranjena pa bi I tu trebala da cuva sve to.
Јок, одавно сам апликације пребацио на сд али фолдер где чува слике и даље је у меморији телефона.
- CamoSurprise
Drugar sinoć bio na ŠLF, kaže Momčilo se zaboravio i krenuo da ciganiše na bini...spontano ga masa gađala.
Večeras idemo, večeras sviraju naši...
Večeras idemo, večeras sviraju naši...
Gilajdza RIP