Hrvatska - 2022/23

No al calcio moderno

Re: Hrvatska - 2022/23

Postby No al calcio moderno » Sat May 03, 2025 4:50 pm

Svaka čast bbb, što se torcide tiče, jebali ih poljski mma borci koje su poveli sa sobom.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Sat May 03, 2025 6:20 pm

Kapa dole za BBB, top ekipa. Splicani klasicni indijanci bez mozga, da su imali promil pameti ne bi ih napali sa obe strane vec samo s jedne, pa bi mogli da ih izguraju na cistinu i tu ih realno dobiju, obzirom na veliku razliku u brojnosti. Ovako Boysi nisu mogli ni napred ni nazad, nego stani gde jesi i nema pomeranja. Sve u svemu, Boysi preozbiljna ekipa.
bologna centrale

lukabrasi

Postby lukabrasi » Sat May 03, 2025 9:15 pm

Bukvalno tako, kao i u ratu, nekad je opkoljavanje totalno nepotrebno i samo natera protivnika da se bori do zadnjeg.

1937

Postby 1937 » Sun May 04, 2025 1:58 am

Ako su jos tacne price da su Bojsi u sustini bili samo mladja ekipa, onda Torcida moze da se zapita malo vise gde su suplji.
Deluje mi da su Bojsi ekipa, i prava banda huliganska, dok Torcida nekako metiljava kao da su obican narod, kuka i motika pokupljena sa ulice pa sta se desi desi se...
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков

lukabrasi

Postby lukabrasi » Sun May 04, 2025 11:13 am

Torcida je vise fazon, cela rivijera navija za Hajduk, mislim da imaju vise grupa iz unutrasnjosti nego Dinamo.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Sun May 04, 2025 3:19 pm

Meni je ovo za poštovanje za obe ekipe, baš onako kako bi trebao i izgledati cijeli fazon, došli, pošibali se, niko nije osakaćen, niko nije izlomljen, vidimo se sljedeći put. Da uopšte ne ulazimo u priču ko je koga. Nešto slično kao onomad Zabranjeni i Cigani prije jednog od derbija.

Treba računati da je ovo prvi pravi upad BBB u Split nakon 20ak godina. U isto vrijeme Torcida je upadala u Zagreb sigurno bar 10ak puta, doduše imaju i par drugih gostovanja tamo al opet..

Torcida je, kao što je i nekad prije pisao Juka, uvijek imala problema sa tzv. Alealštinom. Čini se da su zadnjih godina malo suzbili redove i postali prava ekipa. Pa samo koliko puta su imali okršaje sa policijom, upada na teren i sličnih akcija za razliku od BBB.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Sun May 04, 2025 6:04 pm

@ElPadrino

Pa nije isto upasti u Zagreb koji je skoro metropola i Split koji je skoro u vukojebini, gde ima cini mi se samo 3 velika ulaza u grad drumom i to ovaj treci pravac iz Cg mozes komotno da otpises, plus manje mesto. To kao kad se ovi evropski navijaci slikaju "Night before, looking for trouble" u Parizu, Milanu, Amsterdamu, Minhenu koji su ogromni gradovi plus puno ljudi i turista.

Mislim ni da Torcida ne spori da su Bojsi jaci na ulici oduvek, samo oni kazu da se ta razlika u zadnje vreme smanjila, a Bojsi nikad jaci na ulici, prava banda. Plus nemaju taj kompleks recimo i da izgube, ali ponudice se i pojaviti sigurno, sto bi oni rekli, nisu Kalkulatori, za sta cesto optuzuju Cigane koji ce tesko izaci na sukob bez velike brojke i kuvanih. Mislim ljudi isli mecki na rupu kod Olija, na zabranjeno gostovanje, gde su znali sta ih ceka, jos im tad tribina bila u kurcu sa represijom. Ovo je isto samoubilacki potez u Splitu, znali su da ce ih biti mnogo manje i da ce ih uloviti policija, ali svesno su usli u to. Kazem, po meni samoubistvo klasicno, ali to je njihov fazon.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Mon May 05, 2025 3:04 pm

E pa to su sad ta dva gledišta i dva stila - žabarski i engleski. Meni je recimo draže vidjeti MRZIN DINAMO na dvomotkama na derbiju ili prekrižen grb Dinama kao koreografija nego dosta akcija Boysa. Recimo Boysi takvo nešto nemaju već godinama u Splitu, ispravi me ako se varam.. Ovo sad što su malo potkačili za Titovu smrt i to je to. Konkretno imao si sad i ovaj Savski nasip, pa ne znam ni ja xy upada u Zagreb, iako jeste lakše upasti, ali 20 godina je ipak previše ako to zovemo nekakvim derbijem i nekakvim rivalstvom. Torcida se bukvalno stalno nudi i svuda, bar što se tiče Zagreba i mlađe ekipe i evo sad je bila jaka ekipa tamo na savskom nasipu (mislim da su boysi ispalili) i imao si onu tuču Torcida protiv Boysa i Dinamo Kijeva, kada je bilo Davaj davaj ne strahuj.. A u Splitu imaš ovu jednu tuču i to je to. Svakako ne osporavam ovo je sigurno do sada najčistiji navijački okršaj na Balkanu, podsjeća na stara vremena kada ljudi a pogotovo omladina nije bila toliko bolesna. I svakako akcija u Atini je kapa dole, ali opet pitanje da li bi nešto napravili bez braće, a na kraju su ih ista ta braća i koštala dosta. Recimo akcija koju uopšte ne mogu staviti u isti konktest kao recimo neke od akcija Cigana.
Meni lično su Boysi totalno nezanimljivi kao ekipa nakon borbe sa Mamićem, osim ovih par bljesaka, za razliku od Torcide, koja napravi i loš koreo i svašta nešto, ali nekako to njihovo ludilo i taj njihov bunt je nešto što, da nisu ustaše, bih sigurno simpatisao.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Mon May 05, 2025 7:20 pm

Kad to omladina nije bila bolesna i koja su to vremena?
Mislim da je omladina sada bolja nego nekada.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue May 06, 2025 9:36 am

Mislim uopšteno na ljude, a mladi su pokretač svega. Evo ti recimo ovako iz glave primjer, nije baš vezan za navijače, Ljuba Zemunac.. Koji ti je išao po Beogradu i krajevima i šibao se 1 na 1 sa ljudima, na ruke, da bi došao do nekog statusa.. Tada je boks među mladim "žestokim" momcima bio normalna pojava. Danas bi ga poslije treće ferke već izbola neka protuva iz kraja, kao onog MMA borca skoro. Da ne pričam da je bilo viteštva i svega ostaloga..

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue May 06, 2025 2:14 pm

Au brate, blago tebi ako ti je Ljuba Zemunac neki primer bilo kakve ispravnosti.

Return to “ЕКС - ЈУ”