Пољска
-
No al calcio moderno
Re: Пољска
Ne znam što bi bila bruka beogradskih grupa osim te sa kojom su igrali.
Nisu ni u Sarajevu bili napadnuti od ostalih grupa nego od hordi i to je to.
Ali zasto bi ih napali ?! Ne samo oni nego generalno citava poljska scena su bili i vise nego korektni za kosmet ?!
Sta kao e hvala za kosovo ali evo motka u vugla ?!
Sta ces, da im uzmes krpu pa da je palis na severu ali znate hvala za kosovo... uopste ta logika da ti od svakog pravis neprijatelja mislim cemu ?! Ne moras da budes u bratskim odnosima da ih zoves na tribinu ali da sad svakog ko dodje juris po bg-u bez obzira kakav je odnos ta ekipa imala prema nasem narodu, ne znam malo mi to glupo
Sta kao e hvala za kosovo ali evo motka u vugla ?!
Sta ces, da im uzmes krpu pa da je palis na severu ali znate hvala za kosovo... uopste ta logika da ti od svakog pravis neprijatelja mislim cemu ?! Ne moras da budes u bratskim odnosima da ih zoves na tribinu ali da sad svakog ko dodje juris po bg-u bez obzira kakav je odnos ta ekipa imala prema nasem narodu, ne znam malo mi to glupo
04 X 1945
-
No al calcio moderno
Pa i vi kačite Kosovo je Srbija pa vas napadaju na sve strane.
Ovo je navijački, razdvoji to od parola i podrške.
Uostalom napadnuti su.
Ovo je navijački, razdvoji to od parola i podrške.
Uostalom napadnuti su.
Ja kao grobar u dubokoj penziji vas branim po poljskim forumima sunce vam jebem
Ali kako mi rekose odredjeni momci koji su u prici a znam ih od pre, postojao je neki dogovor o medjusobnom primirju i postovanju preko Spartakovih ( verovatno The Union ), i ovi su pojeli govna onim kurcenjem od utorka popodne... Kaze mi taj momak iz PL koji je u prici ( iz krakova je, dakle nije iz povezanih grupa ali zna ljude ), da Spartakovi nisu zadovoljni posto su oni garantovali za ponasanje i jednih i drugih, cigani su svoje odradili a Poljaci su se popisali po nama. Kako kaze nije nemoguce i da dodje do prekida njihovog prijateljstva sa Poljacima ali ko zna. Cekamo Sevastopolja da se oglasi 
dan posle spida
No al calcio moderno wrote:Ne znam što bi bila bruka beogradskih grupa osim te sa kojom su igrali.
Pa zato care sto ti neko dolazi u grad i seta i kurci se a ti kurcem ne mrdnes. Jos su i grobari dobri sa drugim poljskim grupama.... Nudili se ljudi na ruke, kakva god akcija da je bila bilo bi dobro iako sa ovim robotima tesko ko moze da izadje na kraj, ali opet videli smo kako su u Sarajevu prosli.
A to sto postuju Kosovo pa kao necemo njih, to pricajte ljudima koji o navijacima ne znaju nista, dogovor sa Spartakovim je tacan u tom vise je trebalo da se napadnu jer su ga prekrsili.
-
No al calcio moderno
Napadnuti su.
Što se tiče grobara, što reče jedan momak koji ovde sada živi i radi i kog jako cenim i postujem, najveću sramotu i prezir prema poljskim steroidašima sam osetio kada su nam se pojavili na tribini u Lublinu.
To njihovo prijateljstvo mi isto nije jasno kao ni mnoga druga, inače mi se gade ta tolika prijateljstva. Pa evo samo Leh i njihova braća, pa tu ima članica kao u natou.
Što se tiče grobara, što reče jedan momak koji ovde sada živi i radi i kog jako cenim i postujem, najveću sramotu i prezir prema poljskim steroidašima sam osetio kada su nam se pojavili na tribini u Lublinu.
To njihovo prijateljstvo mi isto nije jasno kao ni mnoga druga, inače mi se gade ta tolika prijateljstva. Pa evo samo Leh i njihova braća, pa tu ima članica kao u natou.
Prijateljstva u tom njihovom svetu je zamrseno kao medjunarodna politika, ovi sa.ovima, pakt ovi protiv ovih, bas su se pogubili u svemu tome.
Naleteo sam na objavu navijaca Dinama iz Kijeva gde oni osudjuju napad na Poljake i nude se za savez protiv Delija.
Naleteo sam na objavu navijaca Dinama iz Kijeva gde oni osudjuju napad na Poljake i nude se za savez protiv Delija.
- Bruno Sulak
Steta sto i Partizan nije prosao, pa bi gledali i Legijine pumpadzije ovde, pa taman ih uporediti sa Lehom kako bi oni to sve izveli.
Lehovi+prijatelji u Beogradu...ako je bilo nekog dogovora o nenapadnju tu je mogla samo da posreduje Skola,a ne Union.Kruze price da su Lehovi vise zazirali od sukoba sa grobarima,posto su ocekivali koliciju WRWE sa njima.

LKS Lodz pristuni sa 50 ljudi

Zagłębie Lubin – Lechia Gdańsk 15.08.2025

GKS Katowice – Arka Gdynia 16.08.2025

Odra Opole - Slask Wroclaw 17.08.2025

Ave Silesia

Nedavna slika Fan Kluba Maków Podhalański(Cracovia),jednog od jacih na njihovoj tribini,par njih je bilo pristuno sa Lehovim u BGu

LKS Lodz pristuni sa 50 ljudi

Zagłębie Lubin – Lechia Gdańsk 15.08.2025

GKS Katowice – Arka Gdynia 16.08.2025

Odra Opole - Slask Wroclaw 17.08.2025

Ave Silesia

Nedavna slika Fan Kluba Maków Podhalański(Cracovia),jednog od jacih na njihovoj tribini,par njih je bilo pristuno sa Lehovim u BGu

Legia na gostovanju u Kijevu prije 10 godina
Widzew Łódź – Pogoń Szczecin 22.08.2025
Razmena salova izmedju navijaca

Domaci protiv VAR-a

Górnik Zabrze – GKS Katowice 23.08.2025
Bratski derbi
Dole na ogradi tri najbitnije zastave Tordica Ruda Slaska,Mloda Torca i Torcida Gliwice

Gost pristuni sa 4300 navijaca,njihov rekord sto se tice gostovanja Zabrze-u

Lechia Gdańsk – Arka Gdynia 24.08.2025
Lehijine grupe(Gryf Słupsk,Chojniczanka Chojnice,KP Starogard Gdański) pre meca

Na jednoj svinji pise Ultras Arka,dok na drugoj Policija

Inace zastavu su prodali navijaci Górnik Wałbrzych-a koji su pre bili dobri sa Arkinim,oni se vade da su to uradili bivsi clanovi...

Fan Klub Tczew(Arka) pre meca-mozda trenutno najjaci fan klub u Poljskoj

Ruch Chorzów – Polonia Bytom 24.08.2025
Gosti na gornjem delu domace tribine

Razmena salova izmedju navijaca

Domaci protiv VAR-a

Górnik Zabrze – GKS Katowice 23.08.2025
Bratski derbi
Dole na ogradi tri najbitnije zastave Tordica Ruda Slaska,Mloda Torca i Torcida Gliwice

Gost pristuni sa 4300 navijaca,njihov rekord sto se tice gostovanja Zabrze-u

Lechia Gdańsk – Arka Gdynia 24.08.2025
Lehijine grupe(Gryf Słupsk,Chojniczanka Chojnice,KP Starogard Gdański) pre meca

Na jednoj svinji pise Ultras Arka,dok na drugoj Policija

Inace zastavu su prodali navijaci Górnik Wałbrzych-a koji su pre bili dobri sa Arkinim,oni se vade da su to uradili bivsi clanovi...

Fan Klub Tczew(Arka) pre meca-mozda trenutno najjaci fan klub u Poljskoj

Ruch Chorzów – Polonia Bytom 24.08.2025
Gosti na gornjem delu domace tribine

Ova tuca mislim da je bila u Aprilu,velika pobeda Stalovih,za koje sam cuo samo pohvale sto se tice livade.
XX.XX.2025 Stal Rzeszów vs GKS Katowice, 20x20, win Stal Rzeszów

XX.08.2025 sudar mladjih sastava Raków Częstochowa vs Polonia Bytom. 10x10. Win. Polonia Bytom

XX.08.2025. Genk+Mönchengladbach+Fortuna Sittard vs Lech Poznan 33x33. 45sek pobeda Lech
LPH na gostovanju protiv Genka

29.08.2025 Kruze price da su navijaci Radomiak Radom-a izubili sve zastave kada su se vracali sa gostovanja iz Katowice.Sacekusu su im napravili navijaci Korone Kielce koji su im se tako reci osvetili za poraz od prosle godine do 50 udaraca.Takodje kruze price da su im vracene dve zastave: Radomiak Radom na Poljskom grbu i jedna za bivseg pokojnog clana.Videcemo sta je istina

Termalica Bruk-Bet Nieciecza – Korona Kielce 30.08.2025

XX.XX.2025 Stal Rzeszów vs GKS Katowice, 20x20, win Stal Rzeszów

XX.08.2025 sudar mladjih sastava Raków Częstochowa vs Polonia Bytom. 10x10. Win. Polonia Bytom

XX.08.2025. Genk+Mönchengladbach+Fortuna Sittard vs Lech Poznan 33x33. 45sek pobeda Lech
LPH na gostovanju protiv Genka

29.08.2025 Kruze price da su navijaci Radomiak Radom-a izubili sve zastave kada su se vracali sa gostovanja iz Katowice.Sacekusu su im napravili navijaci Korone Kielce koji su im se tako reci osvetili za poraz od prosle godine do 50 udaraca.Takodje kruze price da su im vracene dve zastave: Radomiak Radom na Poljskom grbu i jedna za bivseg pokojnog clana.Videcemo sta je istina

Termalica Bruk-Bet Nieciecza – Korona Kielce 30.08.2025
Cracovia – Legia Warszawa 31.08.2025

Górnik Łęczna – Stal Rzeszów 30.08.2025

Sandecja Nowy Sącz – Chojniczanka Chojnice 31.08.2025
Otvaranje novog stadiona

Lehijni na jucerasnjoj utakmici Holandija-Poljska

Górnik Łęczna – Stal Rzeszów 30.08.2025

Sandecja Nowy Sącz – Chojniczanka Chojnice 31.08.2025
Otvaranje novog stadiona

Lehijni na jucerasnjoj utakmici Holandija-Poljska

Fudbalski turnir navijaca LKS Lodz,uz njih prisutni jos navijaci Lech Poznańa,Zawisza Bydgoszcza,Jagiellonie Białystok,GKS Tychya,Włocłavia Włocławeka(fan klub od navijaca LKS Lodz), Górnik Konina,GKS Bełchatówa ,Olympique Lyona,Lokomotive Leipziga

LKS Lodz kraj Limanka

Włocłavia Włocławek

Zawisza Bydgoszcz

Jaga

Gornik Konin

Ostale slike
https://stadionowioprawcy.net/galeria/turniej-kibicow-lks-u-lodz-06-09-2025/?pg=1

LKS Lodz kraj Limanka

Włocłavia Włocławek

Zawisza Bydgoszcz

Jaga

Gornik Konin

Ostale slike
https://stadionowioprawcy.net/galeria/turniej-kibicow-lks-u-lodz-06-09-2025/?pg=1
Fudbalski turnir navijaca Lehije u cast 80 godina kluba,uz njih jos pristuni navijaci Slask Wrocława,Gryf Słupska,Stomila Olsztyna,Rakówa Częstochowe ,Motora Lublina,Miedźa Legnica,GKM Grudziądza i Polonije Bydgoszcza

Lechia Gdańsk Fan Klub Pruszcz Gdański+Slask Wrocław

Stomil

Raków

Motora Lublin-izgleda da su uz posredovanje Slaskovih napokon uspeli da se zblize sa Lehijinim.

GKM Grudziądz

Polonia Bydgoszcz-speedway navijaci koji su gradski rivali navijacima Zawisza Bydgoszcza

Gryf Słupsk

Miedź Legnica

Lechia Gdańsk Fan Klub Pruszcz Gdański+Slask Wrocław

Stomil

Raków

Motora Lublin-izgleda da su uz posredovanje Slaskovih napokon uspeli da se zblize sa Lehijinim.

GKM Grudziądz

Polonia Bydgoszcz-speedway navijaci koji su gradski rivali navijacima Zawisza Bydgoszcza

Gryf Słupsk

Miedź Legnica

100 godina Mazovije Mińsk Mazowiecki 06.09.2025
Jedan od mnogih Legijnih fan klubova
U prvim redovima WFH(Legija)

Zastave koje su izgubili navijaci Radomiak Radoma od strane navijaca Korona Kielce

Korona Kielce – Pogoń Szczecin 13.09.2025

Kod gostiju pristuni Ruhovi i KKS Kalisz

Clan jakog Ruhovog fan kluba Świętochłowice i PF

Fan klub Debno(Pogoń Szczecin )-jedan clan fura majcu LFS

Widzew Łódź – Arka Gdynia 14.09.2025

GKS Tychy – Polonia Bytom 12.09.2025

Sandecja Nowy Sącz – Stal Stalowa Wola 13.09.2025

Jedan od mnogih Legijnih fan klubova
U prvim redovima WFH(Legija)

Zastave koje su izgubili navijaci Radomiak Radoma od strane navijaca Korona Kielce

Korona Kielce – Pogoń Szczecin 13.09.2025

Kod gostiju pristuni Ruhovi i KKS Kalisz

Clan jakog Ruhovog fan kluba Świętochłowice i PF

Fan klub Debno(Pogoń Szczecin )-jedan clan fura majcu LFS

Widzew Łódź – Arka Gdynia 14.09.2025

GKS Tychy – Polonia Bytom 12.09.2025

Sandecja Nowy Sącz – Stal Stalowa Wola 13.09.2025

Zajednicki grafit HFA(Arka) i Jude Gang(Cracovia)

Nedavno sudar mladjih sastava Korona Kielce vs Sandecja Nowy Sącz 10x10, 1 min 10 sec win KK
KK(slika iz 2024)

Sandecja(slika iz 2023)

GKS Katowice – Cracovia 19.09.2025
Donji deo slike ekipni barjaci pre meca

Sa gostima 134 GKS Tychy

Górnik Łęczna – Wisła Kraków 21.09.2025
Poruka protiv gostujucih navijaca

Szombierki Bytom – ROW Rybnik 20.09.2025
Sa gostima pristuni navijaci GKS Katowice i Gornik Zabrze(vecinom clanovi Torcide Ruda Slaska)

Torcida Ruda Slaska-jedan od jacih fan klubova u Poljskoj,pisao sam o njihvom rivalitetu sa Ruhovim u tome gradu...

Nedavno sudar mladjih sastava Korona Kielce vs Sandecja Nowy Sącz 10x10, 1 min 10 sec win KK
KK(slika iz 2024)

Sandecja(slika iz 2023)

GKS Katowice – Cracovia 19.09.2025
Donji deo slike ekipni barjaci pre meca

Sa gostima 134 GKS Tychy

Górnik Łęczna – Wisła Kraków 21.09.2025
Poruka protiv gostujucih navijaca

Szombierki Bytom – ROW Rybnik 20.09.2025
Sa gostima pristuni navijaci GKS Katowice i Gornik Zabrze(vecinom clanovi Torcide Ruda Slaska)

Torcida Ruda Slaska-jedan od jacih fan klubova u Poljskoj,pisao sam o njihvom rivalitetu sa Ruhovim u tome gradu...

Zajednicki grafit LFS(Pogon Szczecin) i Devils(Wisla Krakow)

04.10.2025 Widzew Baluty na derbiju PAOK-Oly...imam neki osecaj da su zamoljeni da urade crne majice,posto bi bilo cudno da na tribini budu jedini sa crvenim majicama.

Dva bratska derbija:
Arka Gdynia – Cracovia 04.10.2025
Prisutno skoro 1000 navijaca Cracovije

Wisła Kraków – Ruch Chorzów 05.10.2025

Pesma od mladjeg clana fan kluba Wejherowo(Arka) koji je drugi po snazi fan klub na Arkinoj tribini.
Ove godine slika zajedno sa huliganima Polonije Bytom

04.10.2025 Widzew Baluty na derbiju PAOK-Oly...imam neki osecaj da su zamoljeni da urade crne majice,posto bi bilo cudno da na tribini budu jedini sa crvenim majicama.

Dva bratska derbija:
Arka Gdynia – Cracovia 04.10.2025
Prisutno skoro 1000 navijaca Cracovije

Wisła Kraków – Ruch Chorzów 05.10.2025

Pesma od mladjeg clana fan kluba Wejherowo(Arka) koji je drugi po snazi fan klub na Arkinoj tribini.
Ove godine slika zajedno sa huliganima Polonije Bytom

Dok je bila reprezentativna pauza,manje grupe su bile u centru paznje.
Flota Świnoujście – Zawisza Bydgoszcz 11.10.2025
Kod domacih pristuni speedway navijaci Falubaza

Olimpia Elbląg – GKS Bełchatów 11.10.2025

Stomil Olsztyn – Sokół Ostróda 11.10.2025

Pogoń Leżajsk – Unia Nowa Sarzyna 11.10.2025

Kod gostuiju prisutne zastave navijaca JKS Jaroslaw

Beskid Andrychów – Glinik Gorlice 11.10.2025
Grupa koja je imala potencijal,ali zbog kriminala popadalo im je dosta huligana(sa sobom su povukli i nesto huligana Zagłębie Sosnowieca i BKS Stala),sa njima na ovoj utakmici su jos bili navijaci Energi Kotbusa(Nemci) i Zagłębie Sosnowieca(tacnije FC Jaworzno),inace u gradu Andrychów takodje su prisutni navijaci Krakovije sa svojim fan klubom

Flota Świnoujście – Zawisza Bydgoszcz 11.10.2025
Kod domacih pristuni speedway navijaci Falubaza

Olimpia Elbląg – GKS Bełchatów 11.10.2025

Stomil Olsztyn – Sokół Ostróda 11.10.2025

Pogoń Leżajsk – Unia Nowa Sarzyna 11.10.2025

Kod gostuiju prisutne zastave navijaca JKS Jaroslaw

Beskid Andrychów – Glinik Gorlice 11.10.2025
Grupa koja je imala potencijal,ali zbog kriminala popadalo im je dosta huligana(sa sobom su povukli i nesto huligana Zagłębie Sosnowieca i BKS Stala),sa njima na ovoj utakmici su jos bili navijaci Energi Kotbusa(Nemci) i Zagłębie Sosnowieca(tacnije FC Jaworzno),inace u gradu Andrychów takodje su prisutni navijaci Krakovije sa svojim fan klubom