Ултрас wrote:Oni kao huliganska ekipa ja mislim vise i ne postoje vec su se svi prebacili u ring ispravi me ako gresim.Slicna situacija kao da Opozicijom (spartak) nekada najjacom mladjom ekipom kojoj je naljuci rival bila Jaroslavka.Ni jedna tuca izmedju njih nije bila ispod 10 min bukvalno na zivot i smrt.Inace tamo negde 2010 jedan od vodja Jaroslavke (Okular) zabranio svim cska ekipama da se bore protiv OPozicije Dzokers (Orel) i Bande Boksera koje su u to vreme bili u savezu.Da ne skidaju skalpove bezveze u tom nekom smislu.Posle se taj savez raspao Opozicija presla u ring Bokseri vise tajanstveni kolektiv koji iznenadi par puta godisnje kad se pojave negde po kontinentu a Dzokeri ostali samo ime nekada najjace provincijske ekipe koja je urnisala sve redom al sta ces tako to ide.Neki clanovi su u Unionu i to je to.Period u Rusiji od 90ih pa sve do 2005e je zlantno doba huliganstva.Vise se akcijalo po metroima i stanicama a livade su bile jako retke.Posle je to uzelo maha jer su svi presli u sportske sale i poceli da se loze prvenstveno na boks.Ekipe nisu bile podeljene po kvartovima kao kod nas,nego po zeleznickim pravcima.Svako je znao kad krene u nekom pravcu sta ce ga snaci i tuce su bile zagarantovane svaku tekmu.Najpoznatiji su Kijevski pravac(ekipa West end spartak) na kojoj je nastao Union 2000te i Jaroslavski sa koje dolazi istoimena ekipa.Jos bih dodao mali milion ostalih odakle su dolazile jezive ekipe(tad nije postojao fer plej).Bilo je bas svasta a najgora banda koja se isticala je Suburban Squad.Spartakovi sa Podoljskog pravca.Oni su stanglirali par godina na svom pravcu svakog ko je prosao tuda,posle su i oni presli na ferplej i vecina ekipe zavrsila u Bandi Boksera koja dolazi iz Podoljska(grad blizu Moskve).Pisem ovo iz razloga jer dosta ljudi ovde sa foruma nemaju predstavu kako je nekad bilo u Moskvi a i celoj Rusiji.Rusi ovakvi onakvi livade sume nekada je Moskva bila najjopasniji grad sto se tice huliganstva al ko me su oni bili zanimljivi tada retko ko je i dolazio.Chesea HeadHunters su dobro upamtili Moskvu i CSKA ekipu KIDS.Na matorce od 40+ se zaleteli klinci prosek 20 godina.Tuca je trajala 5 minuta i zavrsila bez pobednika
Da prica se da su uz mladju ekipu Industrials Firm(Spartakova ekipa koja je cinil blok sa Folkstrum dok se blok nije raspao) u ring presli i Igroki(Dinamo) i Mobil( top Zenitova ekipa- nemesati sa slabijom ekipom Mobile Group).Nisam jos uvek siguran da su se ove druge dve ekipe povukle sto bi bio veliki udarac za Dinamovu i Zenitovu tribinu.
Jedan clan Industrials firm je ucestvovao nedavno u Poljskoj na onom MMA turniru gde se sibaju Poljski huligani.

Dok Opozijija je i dalje aktivna na tribini samo sto ne ucestvuje na livadama.Sada na poslednjem derbiju izmedju Dinama i Spartaka ih je pokusala napasti IX Legion+Cannibals i Tools(ekipa pod Capitals) ali je tuca bila sprecena.
Opozijina zastva na zadnjem derbiju izmedju CSKA i Spartka

Stara Slika

Svaka cast na svemu napisanom!