Острво

User avatar
Модератор
Posts: 252
Joined: Sat Jan 30, 2016 8:13 pm

Острво

Postby Модератор » Mon Feb 01, 2016 10:01 pm

Слике, видео снимци, извештаји, дискусија...

User avatar
1748
Posts: 489
Joined: Tue Feb 02, 2016 11:43 am

Re: Острво

Postby 1748 » Sat Feb 06, 2016 5:29 pm

7 soma lesterovih na etihadu danas, gostovanje udaljeno nekih 200km +-

Image
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

User avatar
H-30
Posts: 82
Joined: Tue Feb 02, 2016 1:49 pm

Re: Острво

Postby H-30 » Sat Feb 06, 2016 8:09 pm

Liverpulovi napustili stadion u 77. minuti zbog povecanja cijena ulaznica

Image
незнам

User avatar
oi!
Posts: 114
Joined: Sun Jan 31, 2016 10:00 pm

Re: Острво

Postby oi! » Sun Feb 07, 2016 7:12 pm


User avatar
lider
Posts: 214
Joined: Sat Jan 30, 2016 10:49 am

Re: Острво

Postby lider » Thu Feb 11, 2016 11:42 am

ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

User avatar
lider
Posts: 214
Joined: Sat Jan 30, 2016 10:49 am

Re: Острво

Postby lider » Thu Feb 11, 2016 12:09 pm

ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

User avatar
јахач магле
Posts: 340
Joined: Sat Feb 13, 2016 10:08 pm

Re: Острво

Postby јахач магле » Tue Mar 01, 2016 10:08 pm

...Сијају звезде као очи конобарице...

Пиндар
Posts: 20
Joined: Sun Feb 21, 2016 12:57 am

Re: Острво

Postby Пиндар » Wed Mar 02, 2016 2:24 am

Мидлсборо - Кардиф

Image

User avatar
zmijuga
Posts: 1867
Joined: Tue Feb 02, 2016 9:13 pm

Re: Острво

Postby zmijuga » Wed Mar 02, 2016 10:37 pm

2:40 8-)


User avatar
copy/paste
Posts: 43
Joined: Sat Feb 20, 2016 11:55 am

Re: Острво

Postby copy/paste » Fri Mar 04, 2016 11:42 am


User avatar
Чачак
Posts: 140
Joined: Fri Mar 04, 2016 6:41 pm

Re: Острво

Postby Чачак » Thu Mar 10, 2016 12:40 pm

Image

User avatar
gradski_boem
Posts: 117
Joined: Wed Feb 17, 2016 10:57 am

Re: Острво

Postby gradski_boem » Tue Mar 15, 2016 10:55 am

Озлоглашени фудбалски хулиган бомбардовао бившу девојку увредљивим порукама

Image

Марк Меним бивши члан хулиганске банде ''Newcastle Gremlins'' користио је социјалну мрежу фејсбук како би бомбардовао бившу девојку Александрину Мореленд агресивним и сексуално увредљивим порукама осам месеци,називајући је при том говнарком и курвом.Овај 54-годишњак са дугом истријом фудбалског насиља, чак ју је и фотографисао кришом у ''Jarrow'' шопинг центру.Тако се Меним још једном појавио у суду Гетшид пошто је узнемиривао госпођицу Мореленд, где му је изречена 12-месечна казна друштвено корисног рада,уз обавезу јављања рехабилитационом центру у трајању 25 дана.Тужилац Џенет Смит навела је да је једна од порука са фесбука гласила: ''Ти ниси ништа друго до шљам и курва коју је донела поплава из олука'', док је друга укључивала фотографију госпођице Мореленд у шопингу.У својој изјави, жртва је подвукла да је на ивици нерава,јер је господин Меним претио како ће јој живот учинити мизерним,а разлог за то је како је даље рекла тај што га је оставила пре осам месеци.

Image

Марк Меним са друге стране тврди да је упутио овакве поруке госпођици Мореленд ''јер је украла новац (12 000 фунти) и друге ствари из његовог стана,оставивши га буквално са једним литром млека у фрижидеру''.Судија Ричард Хесвел је у образложењу пресуде истакао како господин Меним мора да настави даље са својим животом,да је у новој вези и да нема разлога да контактира госпођицу Мореленд у будућности.

Иначе,Марк Меним је бивши генерал озлоглашене хулиганске банде ''Gremlins'', и има дугу историју фудбалског насиља на домаћем и гостујућим стадионима,пратећи Њукасл.Године 2004 њему је изречена забрана присуства спортским догађајима,након чијег истека се редовно појављивао међу ''Gremlins''-има у инцидентима које су изазивали.Један од таквих инцидената десио се 2009 год. у ''Rosie bar''-у у Њукаслу,када је Меним пре меча са Стоуком истрчао сав крвав из објекта.Такође је забележено да је следеће године поново учествовао у тучи навијача Њукасла и Стоука,завршивши након тога са још пар другова иза решетака у Гетшиду.Снимци са сигурносних камера показали су Менима како води банду,чија су лица била прикривена капуљачама и шаловима, а затим се сви заједно залећу ка ''Seven Stars''- пабу и минибусу у коме су биле присталице Стоука.Полицајац са места догађаја је у записнику написао да је то био један од најнасилнијих догађаја које је видео у својој 17-годишњој каријери.Марку Мениму је тада изречена трогодишња забрана присуства спортским догађајима.

Било како било,Меним је 2013 год. једном приликом изјавио ''како никад није ни волео фудбал,да је био навучен на уличну тучу због које је био у затвору,да му је породични живот упропашћен и да је због свега тога одлучио да се повуче и препусти вођење групе млађима.

User avatar
gradski_boem
Posts: 117
Joined: Wed Feb 17, 2016 10:57 am

Re: Острво

Postby gradski_boem » Tue Mar 15, 2016 12:32 pm

У Великој Британији се доста тога дешава, не стигнем све да објавим па морам и неке вести од пре месец-два..

Навијачи Вест Хема и Манчестер Ситија сукобили се на Аптон Парку током меча Премијер Лиге

Image

Све је кренуло са добацивањима и увредама пре него што је кренула општа туча, тако да су редари били принуђени да раставе две групе.
Меч Премијер Лиге између Вест Хема и Манчестер Ситија обележен је насиљем које је прерасло у општу тучу.Групе ''Inter City Firm'' Вест Хема и ''Guvnors''-а Манчестер Ситија појавиле су се на истој трибини, а по окончању меча који је завршен 2-2 решили су да се разрачунају међу собом, извештава агенција ''Manchester Evеning News''.

Присталице Манчестер Ситија по даоласку су се сместили на трибину ''Sir Trevor Brooking Stand'' капацитета 3 000 седишта, а онда је пред крај утакмице прво настао вербалан, а затим и физички сукоб са чекићарима близу гостујућег сектора.Изгледа да ће ово бити последњи меч између два ривала на чувеном ''East End''-у с обзиром да се Вест Хем од наредне сезоне сели на Олимпијски стадион.Аптон Парк је био надалеко познат по фудбалском хулиганизму 80-их година.Гостујући навијачи су често имали проблема из разлога што је најближа подземна станица удаљена нешто више од пар стотина метара.Идући у колонама не мали број пута су противничке банде биле изложене бруталним нападима ICF-а.

User avatar
gradski_boem
Posts: 117
Joined: Wed Feb 17, 2016 10:57 am

Re: Острво

Postby gradski_boem » Thu Mar 17, 2016 1:53 pm

Ђавоље игралиште на северозападу Енглеске

Image

Екстремна десница оличена у организацијама Британска Национална Партија , Национални Фронт, Британски Покрет, Крв и Част... током 70-их,80-их и 90-их... у својој пропагандној делатности одувек је тежила да привуче у своје редове младе бунтовне људе,припаднике беле радничке класе, који ће бити покретачка снага у првим линијама борбе, а за тако нешто су им трибине фудбалског стадиона биле иделно место.Према томе, није нимало чудно што су Челзијевa ''Headhunters'', Лидсова ''Service Crew'', Кристал Паласова ''Dirty 30'',Лестерова ''Baby Squad''.. и многе друге хулиганске банде широм Британије биле упориште десних идеја.Ипак, оно што је заинтригирало јавност је, како то да је оваквим тенденцијама одолео клуб какав је Манчестер Јунајтед? Шта је разликовало ''Црвене Ђаволе'' од осталих клубова ? И на крају крајева , како то да и ако би се појавила група инфилтрираних десних агитатора на утакмицама Јунајтеда, аутоматски би била елиминисана? Одговор на сва ова питања лежи у чињеници да је најпре ''Red Army'', навијачка екипа Јунајтеда, а затим и све касније хулиганске групе, била повезана са криминалним бандама у Манчестеру.Најозлоглашенија банда која се највише истицала је свакако ''Noonan Crime Family'' чије је члан и Десмонд ''Деси'' Нунан, опасна и насилна особа, осумњичена за преко 25 неразјашњених убистава.Колико је ''Noonan Crime Family'' озбиљна организација говори и податак да је од пљачки банака и осталих илегалних делатности за врло кратко време успела да прикупи око 8 милиона фунти и да је држала својевремно већину ноћних клубова широм Британије.Од осталих типова са лошом репутацијом који су пратили Манчестер Јунајтед треба издвојити и Дениса Клифорда, Стива Тилзија (својевремено осуђеног због киднаповања) и Педија Логана повезаног са једном од фракција ИРА-е.Без икаквог фолирања и глуматања узорних грађана многи то и јесу били, криминалци који су отворено причали у емисијама и документарцима како праве новац. Није било лажног моралисања и преваре, а са криминалцима је морало да се ''сарађује'' како би Манчестер Јунајтед остао нетакнут од стране екстремне деснице. Како је то изгледало у пракси најбоље говори догађај из 1993 када је Десмонд ''Деси'' Нунан тада већ звучно име у подземљу, са још пар ликова посетио ''Сејмор Паб'' у јужном делу града, начувши како Британска Национална Партија намерава да организује свој огранак.Ушавши у просторије где се организовао састанак, Десмонд Нунан је пришао организатору обративши му се речима: ''Постоји једна ствар са којом многи људи нису упознати, а то је да сам антифашиста до сржи.Ајде сада иди реци својим момцима оно што би требали да знају, јер кад будем следећи пут свраћао овамо не бих желео да вас видим''.

Интервју са Десмондом ''Десијем'' Нунаном...

Навијачки магазин ''Red Attitude'' Манчестер Јунајтеда послао је своја два репортера на терен, како би се срели са Десијем Нунаном и урадили дуго очекивано интервју.Иако нам је измицао током Ускршњих празника, доказујући тиме да је до њега тешко доћи, новинари магазина су коначно пронашли свог човека, јутро пред саму утакмицу Купа Енглеске против Тотенхем Хотспура. Јавност је вероватно много мање упозната са тим да је Десмонд Нунан, дугогодишњи навијач Јунајтеда и виђеније лице манчестерске ''сцене,'' током 80-их и почетком 90-их учествовао у борбама против расизма и фашизма на улицама града и његове околине.На овом месту, по први пут у штампаној форми, Деси нам даје своје виђење навијања за Јунајтед , присећајући се дана активних сукоба са екстремном десницом.

Која су твоја прва сећања везана за одлазак на Олд Трафорд?

Image

Први пут сам отишао на Олд Трафорд када сам имао 15 година.Било је то раних 70-их, Бест је дао још један гол, а у тиму су играли Гордон Хил, Стиви Копел, Букан...нека су од имена која ми прва падају на памет...Сачекај мало, неко ми куца на врата.Еј, немој ово да стављаш у магазин!Ајде уђи Сид, ево дајем управо неки интервју.

Можеш ли да ми наведеш омиљених једанаест играча које си имао прилике да гледаш?

Шмајхел, Гери Невил, Брус, Ирвин, Букан, Робсон, Кин, Канческис, Кантона, Гигс, Хјуз.

Током раних 80-их, часопис ''Reds against Nazis'' се редовно продавао на Олд Трафорду.Какво је твоје мишљење о овој иницијативи?

Да, сећам се да сам с времена на време сретао неке од момака који су радили на часопису.Нема сумње да су привржени Манчестер Јунајтед у до коске, међутим током година и сами су увидели да могу од тога доста да зараде.

Такође током 80-их, Манчестер Сити је имао групу ''NF'' чланова (Национални Фронт) која је оперисала на Мејн Роуду. Која је била позадина њихових активности?

Ова група је била део огранка ''Националног Фронта'' у Манчестеру и нападала је разне политичке скупове и демонстрације.На самом почетку је деловало да су потпуно независни, али је на крају изашла на видело њихова повезаност са ''NF''-ом, када су почели да продају новине овог покрета испред локала ''Chelsea girl'' (данашњег ''Virgin Records''-a) на углу Пикадили станице. Пропагандна делатност ових назови ''навијача'' Манчестер Ситија нагло је заустављена, када је неколико наших момака почело да долази из недеље у недељу на продајно место, усеравајући их од батина.У једном од напада, немачки војник који је са својим сународницима дошао у Енгелску на вежбе НАТО снага,избоден је ножем пошто је ухваћен у продаји са фронтовцима.

Ово мора да је довело до занимљивих ситуација на дербијима узевши у обзир политичке разлике, ван оних фудбалских и навијачких, између Јунајтеда и Ситија?

Како да не.Ево навешћу ти један занимљив ''сукоб'' који се догодио 1987 године на дербију који је требао да се одигра на Мејн Роуду.Нас седморица смо висили у пабу у Рушолму, припремајући се да одемо на Мејн Роуд како то обично бива на дан утакмице.Промували смо се до локала ''Clarence'' који је био пун небеско-плавих, па рекао бих негде око 50-ак људи унутра и нешто више напољу...Тих дана причало се да се хулиганска екипа Манчестер Ситија састаје у овом пабу пре сваког меча. Неки од припадника ''Антифашистичке Акције'' (AFA) који су били са нама у друштву су препознали Ситијеве ''NF'' организаторе у самомом ''Clarence''-у.Добра атмосфера је одмах могла бити прекинута с обзиром на то да су скоро сви знали да смо навијачи Јунајтеда чим смо упали унутра. Испрва се видео благи осмех на њиховим лицима, несумњиво због тога што су били бројчано супериорнији, међутим смешак са њихових лица је убрзо ишчезао, пошто нико од њих није био припремљен, нити је знао ,шта ће следеће урадити ''незвани гости''.Дохватили смо флаше и засули Ситијеве припаднике ''Националног Фронта'' , док су се остали небеско-плави повукли. Чак је један припадник Ситијеве хулиганске групе који није фашиста пришао нама и гласно се продрао да он нема намеру да брани фронтовце нити да зна за њих! Ово је било велико понижење пред њиховим људима, у њиховом пабу, на дан дербија и то од стране седам навијача Јунајтеда добро познатих по својим анти-фронтвским ставовима. Следећи дерби требао је да се одигра на Олд Трафорду.Договорили смо се да се састанемо у ''Whalley Range'' –у.У петак, дан пре саме утакмице, међу небеско-плавима се препричавао наш подвиг у ''Clarence''-у , тако да су се и они сами припремали да нам узврате комплимент.Рекао сам им да да ћемо бити у ''Whalley''-у уколико Ситијева хулиганска екипа жели да дође, и ''попије'' неко пиво са нама пре утакмице. На томе је све остало. Седели смо у ''Whalley''-у, нас не више од осам,али како се Ситијеви хулигани нису појавили,после неког времена смо запалили. После утакмице чули смо да је банда од око 200 навијача Ситија напала Јунајтедове фанове у ''Whalley'' –у на путу за Олд Трафорд. Неколико навијача Јунајтеда заједно са локалцима, да ситуација буде још занимљивија, је чак одбила напад! Ето то је био Ситијев фашистички инспирисан одговор на напад у њиховом пабу.
Ситијеви фашисти су увек играли на карту фудбалског ривалства између нас и њих, како би прикрили политичке разлике, док смо ми са друге стране истицали да њихова подршка фашизму значи да ће добити батине у сваком случају,а уколико Ситијеви фанови буду покривали своје хулигане, игноришући њихове идеолошке ставове, и они ће исто проћи.

Image

Зашто је Манчестер Сити идентификован као фудбалски клуб који окупља фашисте, а Манчестер Јунајтед антифашисте?

Антифашисти међу Јунајтедовим навијачима су били укључени у рад клуба доста дуго и за екстемну десницу је јако било тешко да оснује било какву групу која би пратила клуб.На Ситију је екстремна десница била присутна од првог дана.Они су били активан део хулиганске банде, али су се организовали око ''Националног Фронта'' како би пре свега били активни политички у акцијама ван фудбала.Међутим, чим су идентификовани политички као фашисти, игра је почела, да тако кажем..Ово је их је уједно довело у конфликт са Ситијевим локалним навијачима афро-порекла.Треба ипак нагласити да доста Ситијевих фанова има дијаметрално другачије погледе у односу на фронтовце.Поприличан бр. информација које смо добили , долазио је управо анти-фронтовких фанова небеско-плавих, тако да је допринос ових момака за оно што се дешавало на улици немерљив ако мене питате.

Можеш ли да нам кажеш нешто око твог учешћа у организацији Антифашистичка акција (AFA) ?

Из добро познатих разлога, постоји много ствари које не треба јавно износити,али оно што слободно могу да кажем је, да је то активистичка група вођена од стране људи који су спремни да изађу на улицу и рашчисте рачуне са десничарима. Другим речима песнице су најјачи аргумент у употреби.Што се лично мог учешћа тиче, уживам када изађем са друштвом на пиће, указујући људима блиским десници да то што раде је веома погрешно, а када речи не уроде плодом, принуђен сам да повређујем чланове таквих организација и наставићу то да радим уколико не престану са својом пропагандом, јер они су болест којој нема другог лека до овог који сам ти навео.

Како је ''AFA'' успела да спречи организовање фашистичких група да оперишу по Манчестеру?

Веома просто. Годину за годином спроводили смо насиље над њима.Уколико не могу да делују политички под претњом напада, онда ће се грчевито борити макар да привуку идеолошки загрижене губитнике, који ће нам послужити ако ништа друго, а оно бар као врећа за ударање.Године 1993 Британска Национална Партија (BNP) је оформила свој огранак у Манчестеру,али је кроз пар недеља њихов организатор из очаја почео да се опија у једном пабу на Мос Сајду, дискутујући са осталим члановима како би можда требало одустати од свега, јер има јако проблема са нама.Такође ''BNP'' је имала свој огранак и у Салфорду вођен од стране Господина Пејна, с тим што је он такав бескористан кретен, да је нама чак и користило да га оставимо на миру како би водио своју идиотску политику. Разлог зашто је ''AFA'' толико јака у Манчестеру је тај што смо се сви држали заједно.У својим редовима имали смо банде из Лондона и свих делова Британије које су повремено долазиле да нам помогну.Остали смо јаки у критичним ситуацијама,никада се нисмо повлачили, и никада се нећемо ни повући!Верујем да уколико се солидарно држите заједно, можете да се отарасите чега год хоћете.

Шта мислиш, како ће се ствари одвијати на политичкој сцени у наредних дванаест месеци с обзиром да се очекује да ће Лабуристи формирати владу, док Британска Националан Партија тражи простор да угура својих педесетак кандидата у парламент?

Сумњам да ће се било шта променити ако Лабуристи победе, јер једноставно Британска Национала Партија ће опет добро да прође.Лабуристи готово ништа не чине када је расизам у питању, или чине врло мало, таман толико да добију онолико гласова колико им треба, док су за кључне ствари незаинтересовани.Исти су као и Торијевци, баш их брига!Када се буду дочепали власти, биће брзи колико и Торијевци да окриве имигранте за лошу економску сутуацију.Ајмо сада искрено, радни народ ће да гласа за Лабуристичку Партију очекујући промене на боље у однусу на период када су Торијевци владали.Блерова нова Лабуристича Партија за себе тврди да је капиталистичка партија (то су њихове речи) тако да ће радничка класа у потпуности бити поцепана.Са друге стране ''BNP'' на изборима игра на карту анти-лабуризма, надајући се да ће профитирати на рачун радног народа разочараног политиком празних обећања.

Који би савет дао данашњим антифашистима у првим борбеним редовима?

Свим средствима се борите против фашистичких партија на изборима,али не гледајте на то као на победу уколико Британска Национална Партија не постигне успех, јер она то и не очекује.Права борба предстоји тек након 6-12 месеци пошто Лабуристи буду преузели власт.Избори су као пауза за полувреме.Људи морају да буду способни да се боре свих 90 мин. и продужетке ако то буде било потребно.Мој савет ''AFA'' активистима је да наставе да раде,труд ће се једног дана исплатити, мада неће бити лако.Ако је нешто врло битно, онда мораш свим силама да се бориш за то!

Савет тренеру Алексу Фергусону у наставку сезоне?

Нека наставе и даље марљиво да тренирају и мислим да ће освојити титулу и Лигу Шампиона такође.Уколико буде другачије, са играчима и управом коју имамо, у сваком случају ћемо бити међу најуспешнијим клубовима у наредних пет година. Не заборавите да је Манчестер Јунајтед и даље клуб који се развија и да ће резултати тек доћи.

Намераваш ли да одеш на утакмицу четвртфинала против португалског Порта?

Наравно да ћу отићи.Због приватних обавеза нисам био у могућности да посећујем утакмице у претходним рундама такмичења, али сада ћу свакако испратити нокаут фазу.

User avatar
gradski_boem
Posts: 117
Joined: Wed Feb 17, 2016 10:57 am

Re: Острво

Postby gradski_boem » Wed Mar 30, 2016 1:36 pm

Насилне сцене испред стадиона Тотенхема

Image

Image

Дана 6. марта 2016 испред стадиона White Hart Lane догодио се инцидент након што су се сусреле две групе локалних ривала из Северног Лондона, Тотенхемови ''Yid Army'' и Арсеналови ''Gooners''-и.Ранијих година је полиција је колико-толико успевала да спречи насилне сцене,које су се махом дешавале на ободима кварта далеко од очију обичних навијача,али овога пута сукоб је био неизбежан.Полиција на коњима је врло брзо реаговала,али су онда две групе кренуле да гађају тврдим предметима и органе реда.Било је доста повређених на обе стране,испаљених сузаваца и димних бомби.Можда је ово само кулминација напете атмосфере.Наиме,у зимском делу сезоне новембар месец на стадиону Emirates, гостујући навијачи Тотенхема ''Yid Army'', демолирали су тоалете, да би нешто касније у купу ''Gooners''-и узвратили комплимент комшијама чупајући седишта у гостујућем сектору White Hart Lane-a.Епилог видимо.

User avatar
zmijuga
Posts: 1867
Joined: Tue Feb 02, 2016 9:13 pm

Re: Острво

Postby zmijuga » Tue Apr 19, 2016 3:39 pm


User avatar
gradski_boem
Posts: 117
Joined: Wed Feb 17, 2016 10:57 am

Re: Острво

Postby gradski_boem » Thu Apr 21, 2016 12:50 pm

Предухитрио си ме Змијуга,баш сам хтео да окачим извештај са ирског дербија.Но, нема везе...било је такође занимљиво
и у Глазгову за викенд на ''Old Firm'' финалу купа између Селтика и Ренџерса.Слике са саме утакмице можете погледати на

http://www.ultras-tifo.net/photo-news/4227-rangers-celtic-17-04-2016.html

Оно што није пропраћено су догађаји пре утакмице када су Ренџерсови навијачи улетели у Селтиков кварт Gallowgate и префарбали улицу испред њихових пабова ''Bar 67'' и '' The Phoenix'' у црвено-бело-плаву боју.

А онда се након утакмице десио тежи инцидент.У сукобу навијача два клуба 40-годишњи навијач Селтика Andrew Lochrie је избоден 5 пута у лице, груди и ногу, и тако стављен да лежи у насељу Paisley у локви крви без свести.Један од убода је био толико снажан да је оставио огромну расекотину на његовом образу. Према информацијама које имам, Ендрју има тешке повреде али му је стање стабилно.Полиција још ради на идентификацији нападача.

Пабови Селтика

Image

Image

Место инцидента кварт Paisley

Image

Image

User avatar
gradski_boem
Posts: 117
Joined: Wed Feb 17, 2016 10:57 am

Re: Острво

Postby gradski_boem » Fri Apr 22, 2016 1:40 pm

Шокантан видео туче навијача Донкастера и Бурија у ресторану за време недељног ручкаСнимак од суботе показује сукоб навијача ривалских клубова у The Art Picture House pub-у, а почиње тако што човек у црвеном опкорачује свог супарника и на поду му задаје брзе ударце.За то време радници ресторана покушавају да их избаце напоље,али они настављају да праве неред напољу.Утакмица између ова два клуба одиграна је око 15h на стадиону Бурија Gigg Lane, завршивши се победом домаћих 1:0.
Портпарол локалне полиције је изјавио да није било никаквих пријава,али да ће они погледати снимак и покушати да идентификују особе које су изазвале инцидент.Портпарол ресторана The Art Picture House pub, наводи да је у суботу 9. априла заиста избила туча у угоститељском објекту између присталица Бурија и Донкастера око 14h,нагласивши да њихов ресторан неће толерисати асоцијално и насилничко понашање ни према радницима, а камоли према гостима.

User avatar
1748
Posts: 489
Joined: Tue Feb 02, 2016 11:43 am

Re: Острво

Postby 1748 » Sat Apr 23, 2016 2:27 am

Barnlijevi na gostovanju Prestonu, nekih 40ak km

Image
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

User avatar
zmijuga
Posts: 1867
Joined: Tue Feb 02, 2016 9:13 pm

Re: Острво

Postby zmijuga » Tue Apr 26, 2016 7:33 pmReturn to “Свет”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests