Национални тимови
Национални тимови
Слике, видео снимци, извештаји, дискусија...
Re: Национални тимови
Mađarska - Španija, mali fudbal u Beogradu
- Bruno Sulak
Madjari protiv Ukrajine, dosta huliganskih ekipa je doslo, madjari ispali sa dva poraza...
Румунија - Литванија, 23.03
"Европа је у рату, непријатељ је међу нама"
"Европа је у рату, непријатељ је међу нама"
Mađarska - Italija, ženski vaterpolo
Заказана туча пред пријатељску утакмицу Киргистана и Казахстана, између домаћих навијача Дордоја из Бишкека и присталица Каирата из Алма Ате:
- pustinjska lisica
Има л' какве слике Ираца из Београда?
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Malta - Škotska
- Bruno Sulak
Jos jedna slika Iraca. Moze se reci veliko razocarenje sto se tice posete, od njih nismo to navikli. Englezi ih sprdaju da samo prate velika takmicenja.
Sa druge strane odlicni Skoti, mozda cak i bolji od Engleza. Zadnji put bili na prvenstvu '98 a svuda ih ima. Vise je bilo Skota u Novom Sadu po onom snegu nego Iraca u Beogradu na prvoj utakmici.
Lepa slika sa utakmice, od malih nogu se uci.
Englezi standardno. Kace zastave na svakoj ogradi, terasi, furaju svoj fazon i ne jebu zivu silu, zauzimaju kafice, malo zajebavaju Slovakinje, posle padaju sa stepenica od alkohola itd...
I treba pomenuti dobru brojku Severne Irske u Pragu.
Za 2 meseca Engleska-Skotska na Vembliju.
Sa druge strane odlicni Skoti, mozda cak i bolji od Engleza. Zadnji put bili na prvenstvu '98 a svuda ih ima. Vise je bilo Skota u Novom Sadu po onom snegu nego Iraca u Beogradu na prvoj utakmici.
Lepa slika sa utakmice, od malih nogu se uci.
Englezi standardno. Kace zastave na svakoj ogradi, terasi, furaju svoj fazon i ne jebu zivu silu, zauzimaju kafice, malo zajebavaju Slovakinje, posle padaju sa stepenica od alkohola itd...
I treba pomenuti dobru brojku Severne Irske u Pragu.
Za 2 meseca Engleska-Skotska na Vembliju.
Nemačka - Češka
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Bruno Sulak
14.000 Skota na Vembliju
Rumunija-Poljska
Ceska - Norveska
Nimalo zanimljiva utakmica iz navijackog ugla, ali posto sam bio rekoh da postavim koju sliku. Uglavnom izgleda da Cesi ne prate reprezentaciju, kako mi rekose, losi rezultati su razlog, plus neke nesuglasice. Norvezani dosta stariji ljudi na tribini, mozda 2 puta fino zapjevali, mada su imali vodju sa megafonom, ali ga niko nije jebo 2% izuzev nekih 10tak ljudi. Uglavnom, imao sam priliku prvi put u zivotu prisustvovati modernom fudbalu, dje osim piva koji se moze kupiti na stadionu nista drugo nije vrijedno pomena. I da. Cesi puse vutru na stadionu masovno.
Nimalo zanimljiva utakmica iz navijackog ugla, ali posto sam bio rekoh da postavim koju sliku. Uglavnom izgleda da Cesi ne prate reprezentaciju, kako mi rekose, losi rezultati su razlog, plus neke nesuglasice. Norvezani dosta stariji ljudi na tribini, mozda 2 puta fino zapjevali, mada su imali vodju sa megafonom, ali ga niko nije jebo 2% izuzev nekih 10tak ljudi. Uglavnom, imao sam priliku prvi put u zivotu prisustvovati modernom fudbalu, dje osim piva koji se moze kupiti na stadionu nista drugo nije vrijedno pomena. I da. Cesi puse vutru na stadionu masovno.
Nemačka-Engleska
Koreo za Podolskog
Koreo za Podolskog
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ruska ekipa(Kaluga lads,Orel,Tver) pred prijateljsku utakmicu Madjarska-Rusija.
Poljaci u Jermeniji.U svojoj zemlji imaju preko 100 grupa,pa cak svuda mogu da posalju vrlo zajebanu ekipu.