Грчка
Re: Грчка
lukabrasi wrote:Jel bilo zelenih? Ili je na snazi ono da nema gostujucih navijaca?
paok-aek-aris-olimpijakos-pao, bez gostiju i dalje
jedini izuzetak u zadnje vreme aris-oli, pustili su gate 7 u gostujuci sektor
https://www.youtube.com/watch?v=Ts9GpIPkQiI&t=100s
З В Е З Д А Л Е !
- Bruno Sulak
I ne samo oni, nego i Marsej-Psz, Ajax-Fejnord. Jebote vec vise od 10 godina nema gostovanja na tim utakmicama.
Malo sam zapostavio strane tribine, ali za to stanje su krivi samo i iskljucivo navijaci. Umesto da bojkotuju, oni su pristali da na derbije prave koreografije i bakljade bez suprotne strane.
Secam se jednog derbija, Grobati bojkotovali, mi na severu koreo, bakljada (mislim da su bile zelene baklje), nikad mi trulije nije bilo.
Secam se jednog derbija, Grobati bojkotovali, mi na severu koreo, bakljada (mislim da su bile zelene baklje), nikad mi trulije nije bilo.
-
Cini mi se da ni oni sami ne znaju.
zmijuga wrote:Zvaničan stav čitave tribine ili neke određene grupe?
Naravno da nije cela tribina, aekovi su antifa, levičari, protiv su svakog nacionalizma, patriotizma.
Ovo je delo ekipe iz kvarta Neos Kosmos, verovatno među njima ima albanaca.
Koliko znam albanaca ima u svim grupama, jbg pola miliona ih ima u Grčkoj, skoro 5% posto stanovništva.
З В Е З Д А Л Е !
Ne razumemo mi tu ultra levicarsko-anarhisticko-pacificko-mondijalistcku grupu...Inace su imali i albansku zastavu na tribini...za nekog kurcevog vodju iz marseja, koji je neki musavi aljbanac. Pa, eto nek stoji sve slikano i zapisano...da se zna.
-
Code: Select all
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3762146-navijaci-aek-a-se-oglasili-zbog-transparenta-kosovo-je-albanija
Kao sto rekoh, ne znaju ni sami.