Ултрас wrote:Pre 3 4 god sto ne mora da znaci da su Aliensi sada jaci od MH.Sigurno mislis o Rimskoj Devetci?Mozda i jeste jaca samo u njenoj sferi interesovanja nema ni jedne spartakove ekipe a kamoli Aliensa.Uglavnom dolaze kao pomoc Capitalsima.Ko god da ti daje prognoze sigurno nema objektivno misljene za bilo koga ili konkretno za neku tucu koja bi se desila izmedju top ekipa.To sa postotcima 50/50 60/40 itd su ljudima koji su u prici tek smesne.Isto pre par godina Aliensi najurili Brigadire Mobil Grup i Nevski Sindikat 30 na 40.Mali milion prica ima sa raznih strana ko gde sta kako.Zarja ne znam koliko je jaka al znam da je sve svoje glavne tuce izgubila.Znam da su dobili Mobiles proslu il pretproslu godinu i to je to.Sve ekipe koje smo naveli a da nisu one tri glavne(Union Jaroslavka Skola) vec opisane su polutop ekipe.Na piku je bio RBW posto je pobedio Union u tuci za majice al posle toga ih nigde nema.Gladiators se vratio nikad jaci i svi misle da ce udariti na samu Jaroslavku sto i jesu(zamalo da ima padne zastava ove godine od Gladiatorsa) Prosle i pretprosle godine Jugend i MH odbili ferku sa njima sto nesto dokazuje,inace ekipe koje su ih pre par godina dobile na ferkama i to vise nego uverljivo.
Prvi put cujem da je MH izubila od Aliensa na livadi,znam da imaju poraz od Bande Boksera(preko 40 boraca sa obe strane) negledajuci ove najjace Spartakove ekipe.Mada to ne znaci nista posto sve ekipe u Rusji imaju iznenadjujuce poraze kao na primer Union od RBW pre koju godinu.
Samo znam da lik ceni Brigadire i da ih stavlja u ravan grupa kao sto su njegova Devetka,Wild Boars,Avangard(ako su sami),Zarija,Shady Horse,TMS i SKS.U tuci izmdju Aliens i Moblie Group/Nevski Sindikat nisu ucestvovali Brigadiri,a i sami Aliensi nisu bili u punom sastavu vec su sa njima bili Invisible Band(druga Spartakova ekipa iz Pitera).
Dok u Mosvki jedino trenutno su aktvni Skola I GF96(cak i Union nije aktivna),a svi tamo znaju zasto jedino te dve grupe.